Evet.Soğuk davranmadığını söylüyor. telefonu çok elime almıyorum annemle babamla sohbet falan ediyoruz anneme yardım ediyorum diyor.
26 yaşında adam
bunun işi gücü yok mu? anasıyla babasıyla sohbet ediyor diye size mesaj atamıyor
hoş 3-4 saate bir zaten atıyormuş -ki ben bu yeni nesli hiç anlamıycam kaç kere daha atacak mesela, bu da ayrı konu da
bahanesi apayrı ilginç geldi.
valla 15 yaşından beir ilişkilerim oldu telefon da yoktu o zamanlar telefon varsa da gün içinde 1-2 kere mesajlaşır vakit olunca da konuşurduk. günde kaç yüz kere mesajlaşacaksınız anlamadım ki ben.
neyse bu ayrıntı da asıl çok merak edip hep sorduğum soruyu yine soruyorum
vazgecmekte istemiyorum yillarimiz gitti ve çok fazla emek harcadık
1 -Allah aşkına ilişkiniz olmadığı zaman seneler geçmiyor mu? dünya mı duruyor mesela? yıllarım gitti nedir yahu 15 -16 yaş zaten çocukluk demek
2- daha büyük soru
bu emek vermek ne oluyor mesela
taş mı taşıdınız sırtınızda?
adama her gün gömlek mi ütülediniz?
ailesinin borcunu mu ödediniz, sarhoşluğu pis de siz mi çektiniz?
aynı şehirdesiniz sanırım yol yok zaten öğrencilik zamanlarınız yıllık izin alacam da sevgili görecm filan yok zaten büyük kısmı da sözlü, aileler tarafından biliniyor olarak geçmiş..kaç göç kaçak görüşme de yok.
neyin emeği bu kadar? mesela ben çok merak ediyorum
zira böyle emekli zahmetli bir şey değil ilişki yaşamak...öyle çoook emek harcadım denecek bir şey varsa o ilişkide %99 da karşıdaki kişide bir sorun vardır.
deseniz ki çok mutluyum onu kaybetmek istemiyorum çok iyi zamanlar geçirdim, anlıycam da...