Sevgilim esmer olduğum için beni beğenmiyor

Merhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım
Gelmeeeee bu oyunlara seni beğenmezse sevgili olmazdı amacı üstünlük sağlamak sever bazı salak tipler böyle şeyleri gelmeeee oyunlara hatta takma bile üzerine alınmaaa

Nasıl ilişki yaşıyorsunuz ya? Çok fazla yüz göz olunmuş. Özgüvenli olmalısınız. Umarım onun için saç boyatmazsınız.

Bu konu bana bir anımı hatırlattı. Bundan 4 ya da 5 sene önceki.

Ben bembeyaz tenli ve simsiyah saçlı, kisa boylu bi kızım. o zamanlar nişanlıydım.

Benim esmer güzeli bir kuzenim var. Ama gerçekten güzel alımlı hanımefendi bir kızdır. Kuzenim diye demiyorum. Hem de daha 18lerinde. Ay parçası gibi bi kız.

Bigün bana dediki: boleyn abla çarşıya gidelim mi.

Olur ablası gidelim dedim. Gittik.

Bu küçük bir dükkandan kendine ust baş bakıyor. Gösteriyor oldu mu filan diyor.

Beyaz bir bluz ile lacivert dar bir keten pantolon denedi. Fiziği de düzgündür. Güzel oldu .

Dükkanın sahibi de zannederim 35lerinde evli barkli adam.
Geldi kuzenime bakıyor. Ama ürününü satmaya çalışan esnaf gibi değil. Basbaya alıcı gözle bakıyor. Ve bu esnada iltifatın dozunu kaçırıyor.

"Aman Allahim ne kadar yakıştı. Ne kadar güzel oldun. Zaten çok güzel bir kızsın maşallah. Bayıldım sana. Beyaz ile lacivert ne kadar uyumli. Hem de pürüzsüz esmer tenine beyaz renk ne kadar güzel oldu. Esmer ten zaten çok güzeldir " dedi.

Ben şaşkınlıkla dinlerken adamın boşbogazliğından ben de nasiplendim. Döndü bana dediki;

"Sende lütfen beyaz tenli olduğun için kendini kötü hissetme" . Ben şok tabi 🤣🤣🤣 ne diyeceğimi bilemedim. Yok hissetmem filan geveledim.

Kuzenimle halen daha konuşuruz. Sapığın yerine gidelim mi der arada. Ürünleri güzel ama kuzenim tek gitmeye korkuyor 🤣🤣🤣

Ay g**tüm. Olsa olsa dibi gelmiş çakma sarışındır onun dediği sarışın. Bu türk erkeklerindeki ego kimsede yok

Merhaba hanımlar daha çok yeni bir ilişkim var iyi anlaşıyoruz ve ben baya da seviyorum. Geçen gün arkadaşlarla otururken konu açıldı ve sarışın kadınlardan hoşlandığını söyledi. Baya üzüldüm çünkü ben esmerim ve sarışın bir yakın arkadaşı var belki de kıskandım yani. Bugün konusunu açtım şakayla karışık olay farklı yerlere gitti bir arkadaşı sevgilime senin memleketinde güzel kızlar var neden lostla berabersin gibi bi şey demiş. Bunu bana söylemesine çok şaşırdım ve inanmakla inanmamak arasında kaldım. Çünkü biz o gün otururken arkadaşımız bi patavatsızlık yapıp benim ona göre daha güzel olmamla alakalı bi şey söyledi. Yani kafam çok karışık çok iyi anlaşıyoruz falan ama bi yandan da güvensizlik oluştu bende. Sizce ne yapmam lazım

Hala bu adamla birlikte misin. Kendini sorgula en önce bence

Çekinerek yazıyorum ama sizin ilişkilerinizde genel bir sorun var. Karşınızdaki kişi sizdeki özgüven eksikliğini hissedip sizi ezmeye çalışıyor, siz de her seferinde bu oyuna geliyorsunuz.

Daha yaşınız çok küçük biraz yalnız kalıp ruhunuzu tamir etmeyi deneseniz nasıl olur?

Çekinerek yazıyorum ama sizin ilişkilerinizde genel bir sorun var. Karşınızdaki kişi sizdeki özgüven eksikliğini hissedip sizi ezmeye çalışıyor, siz de her seferinde bu oyuna geliyorsunuz.

Daha yaşınız çok küçük biraz yalnız kalıp ruhunuzu tamir etmeyi deneseniz nasıl olur?
Aslında soğuk ve hafif egolu durduğumu düşünürler. Hiç özgüvensizsin tarzı bir geri dönüş almadım hayatımda. Hatta daha çok aksi yönde dönüşler aldım. Bu kişiyle beraber değilim. Dün karşılaştık yanında arkadaşı vardı saç sakal birbirine karışmış donla gördüm. Şaşırdı baya beni görünce sonra güldü gevrek gevrek. Kendisi matah bir tipe sahip değil buna rağmen beni ezme çabası garibime gitmişti

Back
X