sevgilim esmer seviyor!!

Johnny kadar iyiyse taviz verilebilir :KK48:

Bu Johnny, "Depp" olan Johnny değil sanırım:KK48: :KK48: :KK48:

Evcilik oynuyorsunuz yanı. Evli sayilmazsiniz...:KK48:kedilerinizi allah bagislasin okula başladılar mi?:rolleyes:

Evlilik kandırmacası...!
Hiçkimse herkesin hayatına karışamaz, eyvallah... Eyvallah, ama biri de yol yakınken uyarmalı..

evlendiğiniz zaman sizin belki en kötü hallerinizi görecek... anne olacaksanız yeni anne oldugunuzdaki vücudunuzun toparlanamamış halini görecek.. hasta olacaksınız en bitkin en halsiz hallerinizi görecek.. bu tür adamlarda Allah korusun ciddi hastalığınız olsa bırakacak kapasite var işte. size de ayrı kızdım bir erkek için neden kendimi komple değiştireyim ? saç modeli mi bu yahu? ten rengi nasıl değişir. bronzlaşsanızda sonuçta renginiz bellidir yani hep öyle kalmanız mümkün değil ki.Allah akıl fikir versin.bu kadar taviz vermeyin.beğenmiyorsa etrafta esmer çok bulsun bir esmer hayatına baksın.sizi de oldugunuz gibi beğenip sevecek birileri vardır elbette.

Konu burada iyi özetlenmiş.
....

Seni binbir halinle görecek bu adam.
Hasta, hamile, şişman, ödem dolu, buruş buruş, yaşlı, tombul, kambur.
Allah korusun! belki de sakat, özürlü, fıtık, kör, sağır, asabi, elsiz/ayaksız vs vs.
N'apcak?
"Ben genç, güzel, bakımlı, sağlıklı ve kusursuz istiyorum" mu diyecek.

Çıkış noktası yanlış, mantık bozuk.
Bu adamdan hayır mayır gelmez.
Sonra da burada konu açarsınız:
"Saçımı süpürge ettim, gençliğimi verdim, o ise benden bıkmış, daha güzel birini bulup beni ortada bıraktı" diye...:(:(

Ki iş o noktaya da varmaz, okul biter ve siz ayrılacaksınız; pardon, sizin hesaba göre "boşanacaksınız"!!!
Demedi demeyin....

Çünkü adamın mantık bozuk...!

Tabi bu yorumlar şimdi size itici, yapıcı olmaktan çok uzak ve belki de art niyetli gelecek, gözünüz kör ama; karşı tarafın gözleri fel fecir...!
Üzgünüm, gerçek bu..:(:(

Valla 4. Sayfadan sonrasını okuyamadım ama esmer istiyorsan dışarda çok var de.
Şimdi böyle der idare eder falan filan evlenince bi esmerle aldatılmışım diye konu acarsın canım böyle seveceksen SeV yoksa esmer bul ben Buyum demelisin ve tavrını koymalısın bu konuda ne hadsizlik bu yahu

Bu Johnny, "Depp" olan Johnny değil sanırım:KK48: :KK48: :KK48:

Evlilik kandırmacası...!
Hiçkimse herkesin hayatına karışamaz, eyvallah... Eyvallah, ama biri de yol yakınken uyarmalı..

Konu burada iyi özetlenmiş.
....

Seni binbir halinle görecek bu adam.
Hasta, hamile, şişman, ödem dolu, buruş buruş, yaşlı, tombul, kambur.
Allah korusun! belki de sakat, özürlü, fıtık, kör, sağır, asabi, elsiz/ayaksız vs vs.
N'apcak?
"Ben genç, güzel, bakımlı, sağlıklı ve kusursuz istiyorum" mu diyecek.

Çıkış noktası yanlış, mantık bozuk.
Bu adamdan hayır mayır gelmez.
Sonra da burada konu açarsınız:
"Saçımı süpürge ettim, gençliğimi verdim, o ise benden bıkmış, daha güzel birini bulup beni ortada bıraktı" diye...:KK43::KK43:

Ki iş o noktaya da varmaz, okul biter ve siz ayrılacaksınız; pardon, sizin hesaba göre "boşanacaksınız"!!!
Demedi demeyin....

Çünkü adamın mantık bozuk...!

Tabi bu yorumlar şimdi size itici, yapıcı olmaktan çok uzak ve belki de art niyetli gelecek, gözünüz kör ama; karşı tarafın gözleri fel fecir...!
Üzgünüm, gerçek bu..:KK43::KK43:

Depp de iyidir tabii ama bu Johnny başka Johnny :KK48::KK48::KK48:

yazın bronzlaştm çok güzel oldun sen çk güzelleştn diyordu şimdi açldım solaryuma gitsene diyor artk esmerleri gördükçe çok sinirlenir oldum

bende brad pite bayılıyorum, azcık ona benzesene de...:KK14:
herkesin beğendiği sevdiği bi şekil bi tarz vardır, ama elindekine de kalkıp böyle denmez yani... sen önceden esmerdin de sonradan mı sarışın oldun.. hayır... o da görerek bilerek seçti seni.. eee baştan o bahsettiği çikolata hatunlardan birini seçseymiş ozaman... kıyafet giyiniş dış görünüş vs gibi konularda belki bir nebze istekleri olabilir, ama sarışın birine solaryuma git esmerleş denmez yani.. çok ayıp...
size de aşkolsun yani, onun lafına bakıp da kendinizdn ödün veriyorsunuz... hadi bugün bi şekilde bronzlaştınız diyelim, bir süre sonra da başka istekleri olunca ne yapacaksınız... sizin vücudunuzda yap-boz oynamaya hakkı yok...

Kendisi dünya yakışıklısı mi? Degismenize değecek bir insan mi? Sizi başta nasıl sevdiyse öyle de devam edebilir. Adamin isteklerinin sonu yok gibi.. Siz isteseniz kendisi, kendini degistirecek mi?

Esmer seviyosa bırak sevsin git sev de:KK49:
Yabu dünyada denge yok ya aç gözlüyüz ya erkekler numara yapıyo çözemedim valla.
Arkadasım benim balık etli sevgilisi sıfır beden hatun hastası kuzın canını okudu resmen.e git anacım o zaman yok.sarışın sever esmerle çıkarlar e mer sever sarışınla çıkarlar.
Ya en basiti benim eski eşim sıfır beden severdi sıfır bedendim bende sonra bana kilo mu alsan dedi aldım zayıf daha çıtkr dedi.doyumsuzlar.sen nasıl olmak istiyosan öule ol

Seni böyle çok begenen erkekler de vardır emin olun değiştirmeye çalışanları hiç anlamam birde koyultmayın kumral renkler deneyin saçınızda mavı lens kullanıyorsanız kullanmayın bronzlaşmak mavi lens de güzel olur bence .
Belki de sizi kıskandığı için sizin tam tersinizi ima ediyordur kendinde bir eksiklik var ise siz daha önce söylediyseniz o da size laf çarpıtıyordur belki

Sende ona ters köşe yap olmadığı gibi tipte erkekleri daha yakışıklı bulduğunu söyle kıyafet olur saç sakal olur bakalım sen böyle baskı yapınca o ne tepki vericek..
Böyle saçma şeymi olur,seni sarışın beğenmiş,değiştirmek niyeymiş ne düşünmüş huyu güzel,eee ben tipinide değiştirir istediğim şekle sokarım..
Olduu,değişme kendinden ödün verme!
Geç aynanın karşısına giyin süslen ben güzelim de...
Sen güzel ve özelsin...
çok tsk ederim canim..

Back
X