- 11 Ekim 2015
- 118
- 392
- 23
- 40
- Konu Sahibi ma vie mes regles
Johnny kadar iyiyse taviz verilebilir![]()
Bu Johnny, "Depp" olan Johnny değil sanırım

Evcilik oynuyorsunuz yanı. Evli sayilmazsiniz...kedilerinizi allah bagislasin okula başladılar mi?
![]()
Evlilik kandırmacası...!
Hiçkimse herkesin hayatına karışamaz, eyvallah... Eyvallah, ama biri de yol yakınken uyarmalı..
evlendiğiniz zaman sizin belki en kötü hallerinizi görecek... anne olacaksanız yeni anne oldugunuzdaki vücudunuzun toparlanamamış halini görecek.. hasta olacaksınız en bitkin en halsiz hallerinizi görecek.. bu tür adamlarda Allah korusun ciddi hastalığınız olsa bırakacak kapasite var işte. size de ayrı kızdım bir erkek için neden kendimi komple değiştireyim ? saç modeli mi bu yahu? ten rengi nasıl değişir. bronzlaşsanızda sonuçta renginiz bellidir yani hep öyle kalmanız mümkün değil ki.Allah akıl fikir versin.bu kadar taviz vermeyin.beğenmiyorsa etrafta esmer çok bulsun bir esmer hayatına baksın.sizi de oldugunuz gibi beğenip sevecek birileri vardır elbette.
Konu burada iyi özetlenmiş.
....
Seni binbir halinle görecek bu adam.
Hasta, hamile, şişman, ödem dolu, buruş buruş, yaşlı, tombul, kambur.
Allah korusun! belki de sakat, özürlü, fıtık, kör, sağır, asabi, elsiz/ayaksız vs vs.
N'apcak?
"Ben genç, güzel, bakımlı, sağlıklı ve kusursuz istiyorum" mu diyecek.
Çıkış noktası yanlış, mantık bozuk.
Bu adamdan hayır mayır gelmez.
Sonra da burada konu açarsınız:
"Saçımı süpürge ettim, gençliğimi verdim, o ise benden bıkmış, daha güzel birini bulup beni ortada bıraktı" diye...

Ki iş o noktaya da varmaz, okul biter ve siz ayrılacaksınız; pardon, sizin hesaba göre "boşanacaksınız"!!!
Demedi demeyin....
Çünkü adamın mantık bozuk...!
Tabi bu yorumlar şimdi size itici, yapıcı olmaktan çok uzak ve belki de art niyetli gelecek, gözünüz kör ama; karşı tarafın gözleri fel fecir...!
Üzgünüm, gerçek bu..