Sevgilim Evden Kovdu

hayatguzeldirrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
589
553
36
AYRILDIK
Merhaba arkadaslar;
Oncelikle hepinize tum yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim. Burayi uzun zamandir takip ediyorum ama ilk defa konu aciyorum.
Oncelikle kendimden bahsedeyim. Ben Istanbul'da yalniz yaşayan genç bir öğretmenim. 9 aydır bir sevgilim var. Kendisi devlette elektronik muhendisi. Burda anlatabildigim kadar genel bilgi verip konuya gececegim zira disardan gozlemler duymaya ihtiyacim var.
Sevgilim agir sorumluluklari olan 25 yasinda genc bir adam. Babasi olmadigi icin annesini ve kardesini ayri sehirde olsalar da gozetmeye devam ediyor. Caliskan, biraz da yorgun oldugunu dusundugum biri.
Ben de ondan farkli sayilmam. Ben de yillardir bir cok seyi kimsenin katkisi olmadan tek basina yurutmus okulu bile aileden hic maddi katki gormeden bitirmis biriyim. Ikimiz de geriden bakinca dikkat ceken insanlariz. Bunlari soylememin sebebi, ikimizin de birbirimize mecburiyeti yok tek basina hayata devam edecek donanima ve ozguvene sahibiz.
Sevgilim devlette oldugu uzak bir ile tayini cikti bir hafta sonra gidecek. Onu seviyorum o da benim icin cok fazla fedakarlik yapmadi desem yalan olur. Hic bir zor animda yalniz birakmadi.
Simdi asil mevzuya geliyorum. Bugun kendisinin evindeydik. Beraber film izledik her zamanki gibi cok hos zaman gecti. Sonrasinda ben kendisine benimle ilgili gelecege yonelik planlarini sordum. Cevap vermeyince tekrar sordum. Uzak bir sehre gidecek olan ve o kadar zaman bekleyecegim birinin bu konuya bakisini bilmek hakkim diye dusunuyorum. Cevap vermeyince bozuldum ve ciddi bir planin yoksa bunu bilmek istiyorum dedim. Ben her tatilde yanina gelmekten bahsediyorum butun bos vakitlerim seninle geciyor, sen hala bana bu soruyu soruyorsun dedi. Konu buyudu tartistik biraz. Sana inanmiyorum. Her turlu cevabi verebilecekken sen bu cevabi sectiysen bunun bir anlami olmali dedim. Sinirlendiginde fazla tepki verebiliyo sozel olarak. Ben o sekilde konusunca : hala bana inanmiyor musun tamam istemiyorum. Git . dedi. Ben de cantami alirken daha once orda kalmis olan buluzumu de cikardi verdi. Onu da aldim. Cantaya koyarken bogazim dugumlendi ama aglamadim. Kolay kolay aglayabilen biri degilim zaten. Aciksozlu oldugu icin tesekkur ettim.Cikarken: kendine iyi bak. Hakkini helal et dedim ve ciktim. Sonra yolda bir cafeye oturup dusundum. Ben ciddi bir iliski istiyorum. Ailesi vs beni biliyor ama sordugum sorunun cevabi bu olmamaliydi. Bu konuyu daha once ciddi ciddi konusmamistik cunku. Ustune gelindigini dusunuyor belki ama bunun karsiligi 'evden git' deyip bir tartisma baslatmak olmamali. Sehir disina gidecegi icin gergin olmasi vs buna aciklama olmamali. Arkamdan evden cikmis olmali ve biraz da aramis olmali ki 15-20 dk sonra oturdugum cafede masaya yanima oturdu. Caddede bir suru cafe var biraz aramis oldugunu ordan dusundum. Gulumsedi ne yapiyorsun dedi. Hic bir sey soylemeden masadan kalkip gittim.
Daha once de birkac tartismami olmustu sozel tepkileri agir oluyo ama evden kovmak bana cok cok agir geldi. Bunun nasil bir aciklamasi olabilir ki???? Kim sevgilisine bunu hem de boyle bir sebepten reva gorur? Size yazdim cunku bir tarafim ona bozukken bir tarafim her zaman oldugu gibi nedenlerini one surup savunmasini yapiyor. Objektif ve sagduyulu yorumlara ihtiyacim var . Simdiden tesekkurler hepinize

AYRILDIK

Ayrildik arkadaslar. Acikca sordum ve konustuk. Benden emin degil. Bunu net soyleyemedigi icin farkli tepkiler verdi sanirim. Ama benimle ilgili net bir gelecek plani yok. 9 ayda benim icin cok sey yapti. Ben de onun icin cok sey yaptim ama yetmemis yine de geldigimiz nokta. Bu sartlarda benimle sadece vakit gecirdigini bildigim biriyle de yapamazdim. Ayrilirken gule gule dedim cevap vermedi. Sus dedi sadece sakince. Icim aciyo. Oyle ki acligimi bile unuttum. Hissetmeden konusmadan duymadan yasamak istiyorum sanki. Anlatilmaz bi sey ama benimle ilgili gelecek hayali kurmadigini bildigim biriyle de devam etmek kendime hakaret gibi geliyor. Bu kadar asagilanmayi daha fazla kaldiramayacagim. Ayrıldıktan sonra da tüm sosyal hesaplardan silmiş beni ilk iş olarak :) boşuna zaman harcamışım onu yanlış anlamış, yanlış yorumlamışım meğer ama görememişim

Son düzenleme:
15 yaşindada 40 yaşındada aynısınız "ailesi beni biliyor" Erkek 10 tane kizida ailesinin onune cikarir bu ciddi oldugu anlamini tasimaz (ciddi noluyosa) bigun seni evden kovduğu gibi hayatindan temelli kovduğunda ailesi , "olmaz artik tanistik evleneceksin." mi diyecek saniyorunuz taktiniz aileye bu ailesi ile tanismak siz hanimlara ne gibi bir garanti sagliyorda her ciddiyiz'in ardindan "ailesi ile tanistim" cumlesi geliyor anlamiyorum
Neyse bence ustelememeliydin evlenecek adam zaten konusur yada alir yuzugunu teklif eder bu kadar ittirmenin bir manası yok ..

Vallahi bilemedim.

Birdenbire beklemedigi sekilde sorunca boyle sacma sapan bir tepki vermis , bence cok terbiyesizlesmis. Yani ani yakalansa bile insan edebiyle cevap vermeli bence, kovmak nedir ya????

Herifin kafasindaki tilkileri bilemem ama tavrini ve kisiligini pek begenmedim acikcasi.
Daha once de birkac tartismamiz olmustu. Kardesinin nisanina dugunune beraber gitmeyi teklif etti benimle bunun icin abiye bile bakti ama tartisirken dedigim gibi tepkileri agir oluyor sonra sakinlesince ozur diliyor. Ama ilk kez bu kadar agir geldi.

15 yaşindada 40 yaşındada aynısınız "ailesi beni biliyor" Erkek 10btane kizida ailesinin onune cikarir bu ciddi oldugu anlamini tasimaz bigun seni evden kovduğu gibi hayatindan temelli kovsa ailesi olmaz artik tanistik evleneceksin mi diyecek saniyirsunuz taktiniz aileye bu ailesi ile tanismak siz hanimlara ne gibi bir garanti sagliyorda ger ciddiyiz'in ardindan "ailesi ile tanistim" cunlesi geliyor anlamiyorum
Neyse bence ustelememeliydin evlenecek adam zaten konusur yada alir yuzugunu teklif eder bu kadar ittirmenin bir manası yok ..
15 yaşindada 40 yaşındada aynısınız "ailesi beni biliyor" Erkek 10 tane kizida ailesinin onune cikarir bu ciddi oldugu anlamini tasimaz bigun seni evden kovduğu gibi hayatindan temelli kovduğunda ailesi , "olmaz artik tanistik evleneceksin." mi diyecek saniyorunuz taktiniz aileye bu ailesi ile tanismak siz hanimlara ne gibi bir garanti sagliyorda ger ciddiyiz'in ardindan "ailesi ile tanistim" cunlesi geliyor anlamiyorum
Siz hanimlar'' derken? Sanirim sen erkeksin :)))

Çok alakasız bir soru olacak ama sormam gerek.. Öğretmenim yazınca sen şimdi tatilde misin ya? Yani okula gitmiyorsun istediğini yapabiliyor musun? :KK57:
Evet ama bunun okulla baglantisi yok. Ben tam 8 yildir -okul dahil- calisan ve tek basina yasayan biriyim. O yuzden yapabilecegim ya da yapamayacagim seyleri bana soyleyen birileri yok

Evet ama bunun okulla baglantisi yok. Ben tam 8 yildir -okul dahil- calisan ve tek basina yasayan biriyim. O yuzden yapabilecegim ya da yapamayacagim seyleri bana soyleyen birileri yok
İstediğini yapmaktan kastım mesela şimdi tatile çıkabilirsin gibi bir soruydu. Yoksa akşam kaçta geldin ne giysin diye hesap vermekten bahsetmiyorum. Mesela benim adli tatilim bile yok duruşma verdiler çünkü sağolsunlar. Bahsettiğim bu tatil yapamıyorum uzun süreli.

evlilige hazir degil, yada seninle evlilige hazir degil.
hangisi daha kotudur sana kalmis.
Ben de oyle dusunuyorum. Ilk tanistigimizda hayatinda ciddi bir seylerden once hedefleri oldugunu soylerdi. Evlilik ten hic bahsetmezdi ben de bahsetmezdim zaten ille evlenelim diye tutturmak da bana ters. Beklentilerimiz uymuyorsa devam etmeyiz olur biter. Onunla ilgili gelecek fikri kafama biraz da onun ikimizin gelecegi ile alakali hayallerini dile getirmesi ile oturdu. Evlilik manyagi gibi algilanmak istemem. Ama bugunku tepkisine de zihnimde oturtacak yer bulamiyorum.

X