- 5 Mart 2023
- 9
- -10
- 1
- 23
- Konu Sahibi Dertliayol
Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlar kaç? Çocuk kaç yaşında? Eski eş evli mi ?Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Daha çok çocuklu adamların çocuksuz kadın sevdası o.Hiç evlenmemiş kadınların çocuklu boşanmış koca sevdasini anlamadım gitti.
Olmaz. Yaşınız çocuklu adamı çoçuğuyla paylaşabilecek olgunlukta bir yaş değil. Sizin yaşınıza uygun biri olursa daha iyi olur.Çocuksuz.O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Bu iş olmaz. Sizin yaşınız küçük. Çocuk büyük sorumluluk. Evlenmeye kalksanız eski eş rahat bırakmayacak. kendinize uygun birini bulmanız daha iyiO 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Katip adam tabi ki çöpsüz üzüm ister...kizlar neden bunlara prim veriyor? Sanırsın hiç evlenmemiş adamların soyu kurudu. Sonra bir sürü dertle uğraşıp duruyorlar.Daha çok çocuklu adamların çocuksuz kadın sevdası o.![]()
23 yaşındayken sen bu adamla nasıl tanıştın?Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Bu adamların dili tatlı oluyor, seviyor, kıymet veriyor, el üstünde tutuyor, dilinden anlıyor falan çok tehlikeliKatip adam tabi ki çöpsüz üzüm ister...kizlar neden bunlara prim veriyor? Sanırsın hiç evlenmemiş adamların soyu kurudu. Sonra bir sürü dertle uğraşıp duruyorlar.
Adamlar isterlerde gencecik kızlar çocuklu adamlarda ne buluyor katip? Daha baştan bir sürü derde açık bır hayat yaşamaya razı geliyorlar. Sevdalı olanlar kızlar bence.Daha çok çocuklu adamların çocuksuz kadın sevdası o.![]()
Edebilirsin boşanmış sonuçta.Cocugu sorun ediyorsan başka tabi.Cocugu var ve bir ömür ondan sorumlu olacak bunu da göz ardı etme.Sonradan sorun çıkarmaArkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Sağlam bir şey olsalar kadınlar boşar mı zaten? Cinsel problemlerde bile boşamıyorlar. Pekmez badem yedireyim diye çabalıyorlar. Aldatmayı affeden var. Boşanan adamdan ben ürküyorum. Kadın da suçlu olabilir tabii. Boşanmış adamlara sorsak kendileri gunahsizdir muhakkak. Kadin geçimsizdir.Katip adam tabi ki çöpsüz üzüm ister...kizlar neden bunlara prim veriyor? Sanırsın hiç evlenmemiş adamların soyu kurudu. Sonra bir sürü dertle uğraşıp duruyorlar.