Sevgilim evlenip ayrılmış ve bende hiç evlenmedim

Kudraya bana birkaç üyeye kurt bakışlının fotoğrafını gönderdi. Ne bakış ama! :nazar::super:
Bana demişti Kudra, yaşına göre fena adam değil ama kız ilik gibi, yanına yakışmıyor diye. Emmi gibi duruyormuş adam. 🤣

Özelden bana daha kısa bir süre vermişti. Bundan kısasını çengel bulmacada soruyorlar. "En kısa zaman dilimi: AN" :KK70: :KK70:
Daha kısa nasıl bir süre ayol adamın donunu indirmesi gelmesinden daha uzun sürüyormuş :KK70:

Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Neden ayrılmış ? Ülkemizde malum kadınlar aman yuvam yıkılmasın diye boşanmayı bir seçenek görmüyor önce bu önemli , sonra kendi adıma konuşmam gerekirse ben çocuk sevmem kendim anne olursam belki o his gelir ama başkasının çocuğuna annelik ablalık yapamam şimdi o çocuk annede ama adam evlenir evlenmez o çocuk sizden çıkmayacak ona göre kendinizi değerlendirin

Tahmin edebiliyorum çünkü aslında kurt bakışlısını fizikende kendine yakıştıramıyordu.Öyle göz göre göre yaktı kendini.
Yakışmıyorlardı, adam hem kel hem fodul. Mermaid o kadar güzeldi ki. Dupduru su gibi bir kizdi. Ziyan etti kendini.

O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum

Bu konuya bir bak mesela: Kadinin bir yasinda cocugu var cekip durdugu adama bak. Kadinlar durduk yere o yasta bir cocukla bosanmiyor. Bu konu sahibi bile hala bosanmaya direniyor:

Yakışmıyorlardı, adam hem kel hem fodul. Mermaid o kadar güzeldi ki. Dupduru su gibi bir kizdi. Ziyan etti kendini.
Şimdi bu adam neyiyle ikna etti o kızı? Tip yok, para yok, cinsel açıdan sıfır. Başka kadınlara da bakma durumu vardı. Yazık ediyorlar kendilerine cidden.

Back
X