Sevgilim evlenip ayrılmış ve bende hiç evlenmedim

🤣
Kızlar ben beğenmedim atarken 23 yaşındaki kızlar okursa ciddiye alırlar diye beğenmedim attım. Ay özür dilerim haftasonu malum kafam da bir hoş affola:KK30:
Ah ah o 23'ler seni beni sulu götürür susuz getirir 😅😅

Ayrıca ne özürü ya estağfurullah 💙

Kızlar kızcağızın konusunu mahvettik ama üstte kalır en azından
başka goy goy yapılacak topik yok mu veya gruplar ayıp oluyor ama burada genç kızlar okuyor 🤣

Kızlar kızcağızın konusunu mahvettik ama üstte kalır en azından
başka goy goy yapılacak topik yok mu veya gruplar ayıp oluyor ama burada genç kızlar okuyor 🤣

Buraya alalım sizi. Yeni konu açabilir ya da mevcut konulardan devam edebilirsiniz

evlilik zaten hemen adaptasyonu kolay olmayan bir şey, bir de bi anda ufak çocuğun sorumluluğu eklenecek ve evliliğiniz devam ettiği sürece de maddi artı manevi olarak sürekli verici olmanız gereken bir pozisyonda olacaksınız. yaş da 23 üstelik hiç gereği yok bence

Bence sıkıntı yok. 30lu yaşlarda ki kadınlar çok korkuyor bize adam kalmayacak diye :)
30lu yaşlardaki kadınlar akıllı olduğu için çocuklu ve neden boşandığı belli olmayan adanların peşinden koşmuyor. Yani sandığınız gibi koca bulayım derdi yok 30lu yaşların

Seviyorsan olur neden olmasınkiciler yazdı mı bilmiyorum ama olmaz. Yok ben denemeliyim dersen evlen

Back
X