Sevgilim evlenip ayrılmış ve bende hiç evlenmedim

Bence sıkıntı yok. 30lu yaşlarda ki kadınlar çok korkuyor bize adam kalmayacak diye :)
30 yaşında kadınlar öyle önüne gelene kanıp gitmediği için bu adamlar genç kız peşine düşüyor yalnız.

30lu yaşlardaki kadınlar akıllı olduğu için çocuklu ve neden boşandığı belli olmayan adanların peşinden koşmuyor. Yani sandığınız gibi koca bulayım derdi yok 30lu yaşların
Gariplerim sanıyor ki beğeniliyoruz tercih ediliyoruz. Evet tercih ediliyorsun, da bi sor niye? 😂

30lu yaşlarda değerli bir erkeğin kendi yaşlarına uzun ilişki yapmayacağını hepimiz biliyoruz. Neden kandırmak olsun ?
Mahmut abi bak bu genç kızları şişiriyorsunuz şişiriyorsunuz sonra gelip konu açıyorlar herkesin şeyi kara, benimki pammık gibi diye. Bir karış havada zaten bunların aklı, iyice ayarları ile oynuyorsunuz yapmayın yazıktır günahtır.

Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
İkilemde kaldıysanız sıkıntı. Zira çocuklu biriyle evlenmek için kendinden emin ve net olmanız gerekir şakaya gelmez. Evlenip boşanması sorun değil. Çocuğunu çocuğunuz gibi görebilecek misiniz? sorunlarıyla başa çıkabilecek misiniz? gerçekten sabırlı ve merhametli misiniz? bunları düşünmeniz sevginizden de öncelikli olmalı.

Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Evlenip ayrılmış. Gerçekten ayrılma sebebini nedir ? Birde çocuk meselesi var? Babanın çocukla iletişimi nasıl? Sizde ne zamanlar kalıcak ,sizin kişisel olarak çocukla iletişiminiz ne seviyede olacak sorumluluklarınız olacak mı? Ve bunları kaldırabilecek misiniz ?.

O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Öncelikle yaşın evlenmek için erken bence. Ne bu acele? Hemde kendinden 7 yaş büyük,evlenip boşanmış,çocuklu bir adamla? Bu yaşta bir de üvey annelik mi yapacaksın?

Neden daha kendi yaşına yakın,her şeyin ilkini,heyecanını birlikte yaşayacağın biriyle olmuyorsun?
Ne evlendiğinde ne düğününde ne çocuğun olduğunda o adam senin hissettiğin heyecanı hissetmeyecek.

Cocuksuz kadinlar.cocuklu adamlarla evlenmese keske. Cok zor olur emin olun. Yasiniz kendi bebeginizi dogurmak icin bile kucukken 6 yasindaki cocuga bakmanizi bekleyecekler sizden

30lu yaşlarda değerli bir erkeğin kendi yaşlarına uzun ilişki yapmayacağını hepimiz biliyoruz. Neden kandırmak olsun ?

'Degerli' bir erkek nasil oluyor ogrenmek istiyorum senden, ona gore kocamin garanti belgesine bakacagim 😂

Yalniz konuda evlenilmez diyenlerin cogunun evli olmasi haric bir sorun yok. Kimse kendine kalmayacak cocuklu bosanmis adam diye korkmuyor yani😂

olmaz, cok gencsiniz yani yas 23. neden cocuklu ve bosanmis adam? siz ilklerinizi yasamamisken adam yasamis hepsini. ilk nisan, dugun, balayi, dogum heyecani falan... ben bekarken hep bu sekilde dusunurdum. kriteriniz olsun biraz. yeni nesil kriteri bu sanirim;cocuklu, evli bosanmis fark etmiyor

Bence sıkıntı yok. 30lu yaşlarda ki kadınlar çok korkuyor bize adam kalmayacak diye :)
32 yasinda evlendim, birak cocuklu adami nişanlisindan ayrilmis adamla bile gorusmedim . 30 lu yasina geldiyse bir kadin, kriterleri yuksek oldugu icin evlenmemistir. ilk buldugu adama atlamadigi icin bekardir, yani nefes alsin yeter" azginliginda olmadigi icin bekardir emin ol

Back
X