- Konu Sahibi Dertliayol
Hiç düşünme bile. Daha çok küçüksün. Bir sürü sorun çıkacak ama bunları göremiyorsun. Hayatını mahvetme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerli erkek ne be?30lu yaşlarda değerli bir erkeğin kendi yaşlarına uzun ilişki yapmayacağını hepimiz biliyoruz. Neden kandırmak olsun ?
Burada bile evlenme diyenlerin çoğunluğu evli yalnızBence sıkıntı yok. 30lu yaşlarda ki kadınlar çok korkuyor bize adam kalmayacak diye :)
Avına dokanınca kızıyor Mahmut. Zerre sevmezler burayı hep göz açıyoruz çünkü.Burada bile evlenme diyenlerin çoğunluğu evli yalnız
Kimse erkeksiz kalırım korkusuyla gencecik yaşında çocuklu adamı buldum kaçırmayayim telaşına girmemiş.![]()
Çok küçüksün bence çöpsüz üzüm bulO 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Cocuk olmasa devam derdim ama çocuk varsa Cook zor çok.. kendi çocuğuna tahammülün olmuyor cogu zaman gerçekten anaç daha önce kalabalık aile geçmişiniz çocuk bakma vs varsa belki bir nebze..ama evin nazli kızı vs durumundan çıkıp bu yola girerseniz 1 sene sonra kafanı duvarlara vururken bulurken kendini..bence davul bile dengi dengine çocukluğu çocuklu anlar diyorumArkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Ayril. Gorusme.O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
kızlık zarı diktirme derdine düşmüşsünüz birde
hayırdır kendi çocuklu adam bakire kız mı istiyor birde
yoksa siz önceden ilişki yaşadığınız için bu adamı mı kendinize uygun gördünüz?
Dertsiz başınıza dert almayın.Arkadaşlar sevgilim önceden evlenip ayrılmış bir çocuğu var ama ben hiç evlenmedim bu kişiyle ciddi düşünüyoruz sizce devam etmelimiyim etmemelimiyim böyle bir durum da olan veya yaşayan varsa
Evet ne yazık ki aynı kişiyle bir birlikteliğim oldu ama ben babasız büyüyen bir insanım bundan dolayı çok zorlanıyorum ne karar versem yanlış geliyor kendisi o kadar farklı ve korumacı geldi ki ben de aşık oldum şimdi de çok düşünüyorum bu işi kendisine kalsa sordum yani çocuğa birşey desem problem olur mu diye ama işteKonu sahibi önceki ilişkisinde o kişiyle birliktelik yaşamış. Sanırım bu sebeple evlenmiş biriyle evlenme düşüncesine sahip
Bu kızı bana bulun kimmiş bu kudra yahu sjsjnBana demişti Kudra, yaşına göre fena adam değil ama kız ilik gibi, yanına yakışmıyor diye. Emmi gibi duruyormuş adam.![]()
Arkadaşlar bu şekilde düşünen çok olmuş ama kadın bu kişiyle evlenirken çok zenginmiş sevgilim sonra durumları biraz kötülemiş ve rahatı bozulmu ben kadınla da yüz yüze geldim tersine bizim ki çok uğraşmış ayrılmamaya çocuk için ama asla istememiş öyle kadın eskiden miş uğraşıp devam etmeyeBu konuya bir bak mesela: Kadinin bir yasinda cocugu var cekip durdugu adama bak. Kadinlar durduk yere o yasta bir cocukla bosanmiyor. Bu konu sahibi bile hala bosanmaya direniyor:
2.Evlilik ve sorunlarım
Kizlar fikirlerinize ihtiyacım var. 2.evliligimi yaptim. Hem yanliz yasamin zorlugu hem bebek istegiyle 39 da evlendim. Bir yil sonra kizim oldu. Bu surede esimle cok sikintili surecler yasadim. Evlendigimde esimin psikolojik sorunlari oldugunu bilmiyordum.Doktora gitmiyor. 3 yillik evliligimde...www.kadinlarkulubu.com
Kadın mı anlattı bunları?Arkadaşlar bu şekilde düşünen çok olmuş ama kadın bu kişiyle evlenirken çok zenginmiş sevgilim sonra durumları biraz kötülemiş ve rahatı bozulmu ben kadınla da yüz yüze geldim tersine bizim ki çok uğraşmış ayrılmamaya çocuk için ama asla istememiş öyle kadın eskiden miş uğraşıp devam etmeye
O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6