Sevgilim evlenip ayrılmış ve bende hiç evlenmedim

Şu parayla vücudunda hoşuna gitmeyen bi yerini yaptırırsın, ne bileyim bir tura falan katılırsın en azından bilet paran olur, bir kursa gidersin hem kendini geliştirirsin hem de iki insan tanırsın, hayat kaliten yükselir lan, akmasa da damlar bi şeyler olur, o para ihya etmez ama başlangıç için fena değil, sen gidip bi tane kekonun donunu yıkamak için harcıyorsun yazık günah yani.

Ya bi de Banu çiftçioğlu olsun, müjdegül Karaca olsun böyle bir zar yok diyorlar, çoğu kadınında kanamıyor diyorlar neyin kafasını yaşıyor bunlar :)



Bu arada Dr. Müjdegül hoca da kızlık zarı dikmiş 😂 öğrenip sonra diktiği kadını hamileyken görmüş sormuş tuttu mu kadın hııı diyip havalı havalı uzaklaşmış bundan 😀
 
Şu parayla vücudunda hoşuna gitmeyen bi yerini yaptırırsın, ne bileyim bir tura falan katılırsın en azından bilet paran olur, bir kursa gidersin hem kendini geliştirirsin hem de iki insan tanırsın, hayat kaliten yükselir lan, akmasa da damlar bi şeyler olur, o para ihya etmez ama başlangıç için fena değil, sen gidip bi tane kekonun donunu yıkamak için harcıyorsun yazık günah yani.
Bu kadar pahalı mı bu ya hiç bir erkeğe değmez botoks dolgu yaptırırım o paraya 🤣🤣
 
Valla ne diyim zor iş yaşın küçük sorumluluklar ağır olur. Evlenirseniz adamı hoş tutmanız gerekecek ki sizde mutlu olun tabi oda sizi hoş etmeli eski eşle asla kıyaslamaması gerek laflarına dikkat etmesi lazım o 6 yaşında ki çocuğun da sorumluluğu olucak üstünüzde illa ki babasına gelip kalma durumu olursa ve arada çocuk olduğu için eski eşle sürekli iletişim olucak bunları göze alabilirsen devam et.
 
eşi ile çoçuğu yüzünden sürekli iletişim halinde olacak, çocuğu sürekli gelip kalacak, olmaz bunlar bi süre sonra gözüne batar kıskanır ve neden ayrılmış bu da önemli yaşınız daha 23 acele etmeyin koca çok var sokakta biraz hayatınızı yaşayın
 
Daha çok çocuklu adamların çocuksuz kadın sevdası o. 😁
+1
Ben boşanmış olmama rağmen çocuklu birini tercih etmem, çünkü ciddi zorluklar yaşanıyor. Ayrıca, boşanan erkeğe de bi tık daha önyargılı yaklaşıyorum, çünkü kadınlar kolay kolay göze almıyor evlilik bitirmeyi, hele ki çocukla.
Yaşın da 23, körkütük aşığım, daha iyi bi insan bulamam diyosan "belki" olabilir ama onun dışında delilik, bence.
 
Bu is yaş . Cicugu olmasa neyse ama cocuklu adamla zor ustekik yasinda kucuk .isin gucun var mi para kazaniyor musun ?
 
Çocukla iletişimimde birşey desem yanlış anlar mı yazmışsınız bir arkadaş çok güzel ifade etmiş bakıcı olmanızı ama terbiye vermemenizi isteyecekler diye aynen öyle. Bakın ben kızım için canımdan vazgeçerim neredeyse her anne gibi, ama delirmek üzere hissettiğim zamanlar oluyor bu çocuk benim öz çocuğum ben doğurdum. Azcık sesim yükselse hop noluyo diye babası giriyor devreye aynı şekilde ben de müdahale ediyorum babasına hayır bağıramazsın diye. Üyelerin çoğu kendi öz çocukları üzerinden bir kere olsun eşleriyle kavga etmişlerdir. Sizin üzerinizde bir de üvey anne etiketi olacak, çok çok zor bir iş bu.

Önceden ilişki yaşamış olmanız sizi kusurlu, eksik yapmaz siz bir mal değilsiniz insansınız. Değer kaybetmediniz, tecrübe kazandınız. Lütfen kızlık zarı sahtekarlığına girmeyin kendinize olan saygınızı kaybedersiniz.
 
O 30 ben 23 çocuğun yaşı 6
5 senedir ayrılar ama eski eşi de hala bekar ama görüştüğü biri olduğunu biliyorum
Küçücüksün daha… hani deseydin benim de yaşım var, ancak buldum anlaşacak adam, hadi dicem de.. ne diye bu adam yani. Zorlukları olacağı aşikar. Daha ne insanlar çıkacak karşına boşver
 
Back
X