- Konu Sahibi dreamrobber
-
insan sevdiği kızla birlikte olmak ister yani evlenmek ister boyle gezip sonra ayrılmazsak evleniriz diyebiliyosa bana da çok bağlı bi ilişki gibi gelmedi seni bencede pek umursamıyo gibi neden boyle anlayamadım
onunkisi rahatlıkdan sen ona evlilikten bahsettikce o aynı tavırlar icine girmeye devam edecektir bir erkek bir kadının kendisine olan ilgi ve sevgisini anladıgı anda kendini iyice havalandırır bu boyle hangi erkek olursa olsun bu boyle sen ona evlilikten bahsetme bu konuyu acma bile bir sure boyle bak taırlarına baktın hala aynı davranısları ozaman gerekeni yapar karsına alır ciddi ciddi konusursun senide bu sekilde bekletmeye hakkı yok tabi seninde ondan ayrılmayacagını biliyorsa kendini iyice yaymıstır ben ne zaman istersem ozaman evleniriz nede olsa o benden ayrılmaz mantıgı var
Oncelikle evlilik meraklisi bir insan degilim kesinlikle. Insanlarin actigim basliga bakarak boyle dusunmelerini istemem. 5 yillik bir iliskim var. universitede ilk yil tanistik. ben 26 yasindayim. erkek arkadasim ise 27 yasinda. 5 yil boyunca her iki tarafta cok emek verdik bu iliskiye ama ne zaman evlilik konusu acilsa erkek arkadasim orali olmuyor ve isi sakaya vurarak konuyu degistiriyor. bir sekilde beni sevdigini hissediyorum ama bazen tavirlari o kadar umursamaz oluyorki. evlilik konusunda benim dusuncelerimi hic ciddiye almiyor, her seferinde dalgaya vuruyor. bense 5 yil emek verdgim bir iliskide hala 18 yasinda laylaylom cikanlar gibi hicbirseyi paylasmamamizdan dolayi cok uzuluyorum. en son konustugumuzda ben daha cok gencim evlenmeyi dusunmuyorum dedi. peki benim acimdan hic dusunuyormusun dedigimde ee tabi seninde isin zor diyor. 3 4 yil boyunca evlenmeyi hic dusunmuyor ve bana soyledigi sey su 3 4 yil cikarda hala ayrilmamis olursak bu konulari konusmaya baslayabilirmisiz. su anda ayri sehirlerde yasiyoruz ve ben onun hayatimdaki varligini hic hissedemiyorum. 3 4 yil yine boyle ayri sehirlerde sadece internetten mesajlasarak iletisim kurarak onu beklememi bu surede hala ayrilmamis olursak bu konulari konusmaya baslayabilecegimizi soyluyor. insan isin icinde kendisi oldugunda karar vermek hicte kolay olmuyor ve ben ne yapacagimi bilmiyorum.
Evlilik bahsedildiğinde kaçacak erkek zaten baştan kaçsın tatlım.....Aman evlilikten bahsetmeyeyim,yoksa erkek kaçar falan filan düşünceleri hiç doğru değil..Kaçacak olan kaçsın şimdiden de boşa zaman harcatmasın karşısındakine...İlişkilerde niyetleri saklamak dürüstlük ya da taktik değil,öncelikle kendi kendini kandırmaktır....Hangi erkek olursa olsun demişsin,kırılma ama doğru düşünmüyorsun bu konuda..... O kadar yükseklerde görmeyin erkek milletini..Bulunmaz Hint kumaşı değiller....
evlilikten bahsetmeyeyim erkek kacar aman kacmasın gibi bir dusunce degil benim demeye calıstıgım tam tersi bir erkegi gereginden fazla deger vermemek gerektigini anlatmaya calıstım sadece surekli evlenelim ne zaman evlencez vs vs diye konusmalar yaptıgınızda erkekde beni cok seviyor bana cok ilgili diye dusunup kendini geri cekecektir erkeklerin dogası boyle ne kadar ilgi alaka gosterirseniz o kadar uzaklasır uzerine cok fazla dusmemek lazım benim demeye calıstıgım bu erkek kossun kadının pesinden kadın degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?