Sevgilim evlenmek istemiyor. Sadece birileriyle paylasmak istedim.

Öncelikle evlilik meraklısı ne demek ? Bu şekilde düşünme bence...Yıllarını vermişsin bir ilişkiye,laylom niyetine çıkmıyorsun...Evlilik hayalleri kurmak ve bunu istemek en doğal hakkın bir kere...Anladığım kadarıyla erkek arkadaşın ya evliliğe hazır değil ya da korkuyor... 3-4 yıl sonra hala ayrılmamış olabilirsek diye düşündüğüne ve bunu hiç çekinmeden rahatça sana söyleyebildiğine göre seni çok fazla iplemiyor gibi geldi bana....Senin kararın ne olur bilmem ama ben iyice düşünür ve sonuç olarak onunla boşa zaman kaybettiğim için tekmeyi atardım..Çok kaba bir tabir oldu ama böyle..Ben de eşimle ayrı şehirlerdeydim..Tanıştıktan 7 ay sonra evlendik..Şartlar müsaitti evlendik..Hadi anlarım şartlar müsait olmaz ,ama niyet olur..Ama adam sana baştan pek niyeti olmadığını söylemiş....

İyice düşün tart kendini............Ona göre ya devam edersin ya da bitirirsin.....Kolay gelsin...

Son düzenleyen: Moderatör:
insan sevdiği kızla birlikte olmak ister yani evlenmek ister boyle gezip sonra ayrılmazsak evleniriz diyebiliyosa bana da çok bağlı bi ilişki gibi gelmedi seni bencede pek umursamıyo gibi neden boyle anlayamadım

hiç zaman harcama derim.zaten yeterince harcamışsın.madem o öyle diyor sende de ayrılalalım evlenesin gelince ara beni müsait olursam görüşelim allah allah ya.rahatlığa bak.varmı böyleşey ya.sen yıllarını al bi insanın sonrada böyle rahat ol.oldu?

onunkisi rahatlıkdan sen ona evlilikten bahsettikce o aynı tavırlar icine girmeye devam edecektir bir erkek bir kadının kendisine olan ilgi ve sevgisini anladıgı anda kendini iyice havalandırır bu boyle hangi erkek olursa olsun bu boyle sen ona evlilikten bahsetme bu konuyu acma bile bir sure boyle bak taırlarına baktın hala aynı davranısları ozaman gerekeni yapar karsına alır ciddi ciddi konusursun senide bu sekilde bekletmeye hakkı yok tabi seninde ondan ayrılmayacagını biliyorsa kendini iyice yaymıstır ben ne zaman istersem ozaman evleniriz nede olsa o benden ayrılmaz mantıgı var

Son düzenleme:
kusura bakma tatlım ama dışardan olaya bakan biri olarak terket derim..bu adam sonuçta seni kaybetmeyi göze alabiliyosa yok 3-4 sene sora ayrılmamış olursak konuşuruz diyebiliyosa sana yeterince değer vermiyodur..böyle biriyle devam etsen ne etmesen ne:S evet senin açından ayrılmak zor tabii ama görünen köyde kılavuz istemiyo((

Evlilik bahsedildiğinde kaçacak erkek zaten baştan kaçsın tatlım.....Aman evlilikten bahsetmeyeyim,yoksa erkek kaçar falan filan düşünceleri hiç doğru değil..Kaçacak olan kaçsın şimdiden de boşa zaman harcatmasın karşısındakine...İlişkilerde niyetleri saklamak dürüstlük ya da taktik değil,öncelikle kendi kendini kandırmaktır....Hangi erkek olursa olsun demişsin,kırılma ama doğru düşünmüyorsun bu konuda..... O kadar yükseklerde görmeyin erkek milletini..Bulunmaz Hint kumaşı değiller....

5 yılı geride bırakmış olmanıza rağmen hala seninle ilgili bir geleceği olduğundan emin olmayan biriyle hiç vakit kaybetme derim.Gençliğine yazık 3 yıl sonra seninle evlenmeyeceğim anlaşamayacağımıza karar verdim derse çok daha fazla üzülürsün.

bence ayrıl seven insan sevdiğinin yanında olmak ister niyetinde bile yok baksana 3 4 yıl sonraya ertelemeler falan

evlilikten bahsetmeyeyim erkek kacar aman kacmasın gibi bir dusunce degil benim demeye calıstıgım tam tersi bir erkegi gereginden fazla deger vermemek gerektigini anlatmaya calıstım sadece surekli evlenelim ne zaman evlencez vs vs diye konusmalar yaptıgınızda erkekde beni cok seviyor bana cok ilgili diye dusunup kendini geri cekecektir erkeklerin dogası boyle ne kadar ilgi alaka gosterirseniz o kadar uzaklasır uzerine cok fazla dusmemek lazım benim demeye calıstıgım bu erkek kossun kadının pesinden kadın degil

Son düzenleme:
yavas yavas hayatindan cikmayami hazirlaniyor acabaa :44::44:

canım bi kere farklı şehirlerde olmanız bi dezavantaj erkekler bizim gibi duygusal ve sadakatli değil maalesef(genel olarak)
ben başka bi şehirde sevgilim olsa ve 3-4 yıl daha böyle devam edelim eğer ayrılmamış olursak konuşuruz gibi bir lafı kabul edemem
kolay değil 5 yıllık bie emek var yani insan sevdiğine bir an önce kavuşmak ister

bence daha fazla emek vermeayrıca sevgilin de seni pek umursamıyor gibi geldi bana:44:

Evlenmeyi düşünen biri elbette evlenmek istediğini açıkça söyler ya da bunu ima edecektir...Her erkek nasılsa beni seviyor diye kendini geri çekmez,evlilikten kaçmaz..Ama bir erkekte kaybetme korkusu muhakak olmalıdır...
Yeterki günün birinde evlenmeyi ,aile kurmayı kafasına koymuş olsun....Evlilik sözü geçtiğinde havalanan,uzaklaşan erkek varsa bir zahmet uzaklaşsın istediği yere zaten..Gerçekten seven isteyen adam 3-4 yıl değil imkanı olduğunda şartlar da uygun olduğunda hiç vakit kaybetmez.Ama niyeti olmayanın bahanesi çoktur....;-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Pat diye olacak kusura bakmayın..
Sevgilin seni büyük ihtimal aldatıyor..
Daha gencim, hayatımı yaşamalıyım demiş..Ama seninle değil..Şu an her kim varsa hayatında belli ki pek hoş tutuyor beyimizi..

canım arkadaşlara katılıyorum. bırak bakalım hiç arama sorma o ararsa konuş sadece. uzakta olunca zor falan filan de. belli ki seni çantada keklik sanıyor. seni kaybedebileceğini hissttirmelisin ona. eğer ona rağmen çocukta tık yoksa dön arkanı ve hayatına devam et. 5 yıl dile kolay ama bu şekilde devam etmen de seni çok çok üzecek belli.

öyle güzel empati kuruyorum ki şu an,bu kadar olur yani:)))
daha bugün sevgilimle bu konuyu konuştuk,ama roller değişikti.
Evlenmeyi düşünmeyen kişi olarak sevgilini çook iyi anlayabiliyorum.Nedir bu evlilik hevesi herkeste anlamış değilim..Evlenmeyi düşünmüyosa ve hala seninle beraberse evliliğe hazır değil demektir.Seninle mutlu,ama evlenmek yakın planları arasında yok demektir.Devamlı sana beyaz gelinliğinle ilgili hayaller kurdurtup 'bitanem bu sene şundan olmaz,aşkım seneye askerlik,yok üç sene sonra gün alırız,ayy ne kadar da yakışır beyaz gelinlik vs vs ' dese,o şekilde oyalansan daha mı güzel olurdu??
Belki çocuğun yapmak istedikleri vardır evlenmeden,ayrı şehirlerdeymişsiniz zaten evlenmeye karar verseniz iş güç mesele haline gelecek..bunları düşünüyodur belki.
biriyle çıkıyo diye mutlaka evlilik hayalleri kuracak hali yok ya..Her insan bir değildir.
bugünkü tartışmamızda benim de kurduğum cümle şuydu
ben: 'ohooo,daha 3. sınıftayım okul bitsin de şöyle de böyle de dünyaa zaman var'
o: işte bebeğim,o kadar zaman sonra diyorum bende
ben: o zamana kim öle kim kala
o: işte aşkım ben de onu diyorum,ölmezsek de kalırsak hala beraber olursak..evlenir miyiz ??
ben: o zaman gelsin bi daa aç aşkım konuyu,uzun uzun konuşuruz=))

*dip not-şöyle bir kelime oyunu yapabilirsin herşey yolundayken
blablablabla olsun bi tanem,biz ayrılınca yaparım onu da
öhöö!!ne??ne ayrılması bi tanem,o ne demek?
-e evlenmeyelim demiyomusun canım,ömür boyu sevgili olacak halimiz yok ya

bence bu sevgilini yola getirebilir,ama ters de tepebilir:) yine de kıyamaz bence ayrılmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…