Sevgilim evlenmek istemiyor... :(

Bence ayrilmalisin eğer nasipse mutlaka bir yer de karşılaşır olacak şey olur ama nasip degilsenizde birbirinize kismetini kapatmasin senin sen de hayatını yaşa sende kismetlerini degerlendir

28 yasindayim arkadaslar 2 sene once 2.5 senelik bir iliskim oldu evlenicektik aramizda bisiler gecti ayrildim sonra cok donmek istedi ama donmedim.Ardindan birisiyle tanistim onunla da 10 ay gorustum aramizda belli konularda anlasmazlik cikti ondan da ayrildim. Yalniz ikinci ayriligim beni cok etkiledi kendimi cok.yalniz hissettim sonra karsima o cikti gercekten sevdim deger verdim ama evlenmeyi dusunmuyo ve bana dedi ki benim daha evlenmeme 5 sene var senin zamanini calmak istemem ben.bu yolda yurumeye hazir degilim eger yurusem sana beni bekle demem seninle beraber gelirim dedi eger beni boyle kabul ediyosn.devam edelim benimle tanismak icin onca ugrasan bir insanin agzindan bunlari.duymak gercekten cok.canimi acitti. Onun gibi kimseden hoslanmamis, kimseye icim.isinmamisti simdi ise onunla da ayrildik tam bir cikmaza girdim gibi hissediyorum kendimi sanki hayatima hic kimse girmicekmis girse bile hep boyle uzulcekmisim gibi nasil davranmaliyim ne yapmaliyim bana tavsiyede bulunun lutfen
konu aç istersen burada kimse görmez

soruna gelince de açık açık söylemiş her şeyi
bence dürüst davranmış
evlilik düşünüyorsan uzak dur bu adamdan

28 yasindayim arkadaslar 2 sene once 2.5 senelik bir iliskim oldu evlenicektik aramizda bisiler gecti ayrildim sonra cok donmek istedi ama donmedim.Ardindan birisiyle tanistim onunla da 10 ay gorustum aramizda belli konularda anlasmazlik cikti ondan da ayrildim. Yalniz ikinci ayriligim beni cok etkiledi kendimi cok.yalniz hissettim sonra karsima o cikti gercekten sevdim deger verdim ama evlenmeyi dusunmuyo ve bana dedi ki benim daha evlenmeme 5 sene var senin zamanini calmak istemem ben.bu yolda yurumeye hazir degilim eger yurusem sana beni bekle demem seninle beraber gelirim dedi eger beni boyle kabul ediyosn.devam edelim benimle tanismak icin onca ugrasan bir insanin agzindan bunlari.duymak gercekten cok.canimi acitti. Onun gibi kimseden hoslanmamis, kimseye icim.isinmamisti simdi ise onunla da ayrildik tam bir cikmaza girdim gibi hissediyorum kendimi sanki hayatima hic kimse girmicekmis girse bile hep boyle uzulcekmisim gibi nasil davranmaliyim ne yapmaliyim bana tavsiyede bulunun lutfen

sana göre hiçbir problem yokken biranda dediği için boşluğa düşmüşsün öncelikle kendini toparla
kendine neyin iyi geldiğini düşünüyorsan onu yap
tabi herşeyden önce o adama yol ver

birde konuyu ayrı aç burada kimse farketmez sizi

Bak ben 2 yıllık evliyim,eşimle 8sene önce tanıştım ama sana seven erkek evlenir falan demeyeceğim,çünkü çoğu ilişki ve evlilik bozuk sağlıksız ama seven erkek "hayatımı yaşayacağım"tarzı bi laf demez,erkeği bırak seven bir insan demez bunu çünkü aklından bile geçirmez,eşim bana biz sevgiliyken hayatımı yaşayacağım paylaşacağım kişi sensin demişti bu geldi aklıma, bizim zaten evlilik olayına bakış açımız da ileride gün olur ameliyat olur bi şey olur hastanede başında beklersin,işte güçte birbirine yardım edersin,gün olur mahkeme işi bi şey olur,hukuki açıdan,her tür açıdan dünya hali yani rahatça yanında olabilirsin den eşiyim dersin,kimse de karışmaz,sırf bu sebeple evlendik,bizi birbirimize evlilik bağlamadı yani gönülden bağlıydık,şöyle söyleyim sevgilin baştan biteceğini bilerek ilişkinize başlamış,ben sevgilinizde herhangi samimi bir duygu göremiyorum.
Size son derece katılıyorum,böyle diyen birinin sevgisinden ne hayır gelir ki,oldu hayatını yaşayacak paşa öbürü de bekleyecek,gülünür geçilir anca

Back
X