• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim geleceğimizi düşünmek için ara vermek istiyor! :(

lovelee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
2
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar öncellikle sitenizi çok beğendim bu benim açtığım ilk konum olcak keşke buraya açmak nasip olmasaydı :(
Benim derdim sevgilimle. 3 yıldır beraberiz birbirimizi çok seviyoruz ama kavgalarımda çok oluyor. o çok iyi birisi. sevgilim hem çalışıyor hem okuyor bu yüzden çok meşgul ve geçen hafta bana dediki biraz ara verelim kafamı toparlamam lazım. bende sorgulamadım tamam dedim ama çok üzüldüm niye böyle bir şey yapıyor diye her gün ağladım arada msj attım cevap yok arıyorum yüzüme kapatıyor msnden görüntülü konuşalım diyorum açamam diyor 1 tane cevap atıyor falan, ısrarla dün buluşmak istedim zorla kabul etti. bana dediki ilişkimiz hakkında düşünmek istiyorum evlenebilir miyiz diye eğer evlenemezsek* yol yakınken ayrılalım dedi sonra daha kötü olur ama merak etme eğer ayrılırsak ben seni yalnız bırakmicam hep yanında olucam dedi. niye evlenemicez dedim daha erken değil mi (şu anda o 20 ben 21 yaşındayım ve ikimizde üniversite 2 sınıftayız) olsun dedi ona göre yaşarız belki bana izin versen sana yüzükle dönedebilirdim dedi. bende niye ben varken düşünemiyorsun dedim oda sen aklımı karıştırıyorsun seni çok seviyorum aklımı karıştırıyorsun dedi. *evlenememizinde sebebi mezhep farklılığı olabilir birtek çünkü onlar şii benim ailem hanefi ve sevgilimin annesi babası boşandılar geçen sene sebebide mezhep farklılığı onun anneside hanefiymiş. ve ailesi çok katı hiç başka mezhepten birileriyle evlenmelerini istemiyorlar hep babasını örnek gösteriyorlarmış ve kuzeninide ayırmışlar sırf bu yüzden.
ben onu çok seviyorum ve eğer bir gün evlenceksem onunla olmasını istiyorum: o çok iyi mantıklı biri hem beni çok seviyor bide çok iyi baba olur :). napıcam ben??

canım seni üzmek hiç istemem. çok iyi anlıyorum halini şu an. ama kendini hiç yıpratma. bu iş bitmiş.
seni kırmadan anlatmaya çalışıyor. açık konuşamıyor. ne yazık ki bu açık konuşamamak işleri ne kadar zorlaştırıyor.
bence senin zamanla duruma alışıp beklemekten yorulup kendiliğinden uzaklaşacağını düşünüyor.
üzülme desem de faydası olmaz şimdi.
ama şundan emin olabilirsin pek çoğumuz senin yaşlarındayken aynı şeyleri yaşamışızdır. çok normal.
ve bir çoğumuz da iyi ki onunla olmamış demiştir inan.
zamanla kendiliğinden geçer. gençliğini yaşa. kendini yıpratma.

Ikinizde gencsiniz henüz.Kendini fazla üzme ve derslerine ver.Gelecegin icin su an derslerin daha önemli..

3 yıldır aklı neredeydi ayrılmak için madem böyle bişiy varmış yolun basında bitirseydi sinir oluyorum bu tarz ırk ayrımı din ayrımı yüzünden ayrılanlara

Canım kabul etmesi zor belki ama çocuk senden kibarca ayrılmış. İyice süslemiş püslemiş inandırıcı olsun diye. Mezhepmiş şu bu olsaydı önceden de ayrılabilirdi, onlar olayın kenar süsü. Hiç kendini üzüp yıpratma, evlilik için yaşın çok genç, önce okulunu bitir mesleğine başla daha nicelerini bulursun.

açık açık sevgim bitti ayrılmak istiyorum diye bir sms atsaydı bile daha dürüst olurdu.

Kesinlikle katılıyorum...Ara vermek kibarca bitirmek anlamına gelir erkekler tarafından..
Evlenmeden önce yaşamış olduğum bi durum çünkü..
Çok şükür iyi ki vermişiz o arayı...:)

aileleri akrabaları arkadaşları çevreyi umursamazsın tabi eğer ikinizin kafası rahatsa, erkek arkadaşının kafası belli ki rahat değil, senden bunun için zaman istiyor ama bu arada da seni kırdığının farkında değil, kendini düşünüyor şu an sadece, kendi kafasında halletmeli imiş, peki bu süre içerisinde halletme tatilinde senin duygularını incittiğini bilmiyor, klasik olacak ama tipik bir erkek davranışı..

belki o kafasında hallettiğinde bu sefer de senin kafanda karışıklıklar yarattığı için sen bulanıklaşacaksın. bunu düşünemiyor. Çinli birisinden duyduğum bir Çin sözü vardı, aslı var mı bilmem, "erkek isterse alır kadın isterse kalır"... hay ben bu sözü ilk diyenin... eşekler kovalasın diye kıvırayım bari..

o sis perdesini dağıtabildiğinde yanlışlıkla sana gelmesin (%25) seni kaplamasın da? yoksa sonucu belli, tabi sen bu tercih süresini en baştan kabullenemezsen (%50)... bunun sonucu da belli.. üçüncü seçenek ve ihtimali maalesef %25 onun kafasında halletmesini bekler hiç alınmazsın ve o da mutlu sonla tamam evlenebiliriz haberiyle gelir..

Şimdi üç yıldır berabersiniz,sana kalkıpta artık sıkıldım bu ilişkiden,sevgim bitti diyemez tabi..ara vermek ayrılığa hazırlamaktır kibarca..bak sen de kanmışsın..diyorsun ki beni seviyor!!! yaw bu çocuk madem seni seviyor,daha şimdiden ortada evlilik durumu bile yokken,bırakıyor seni,seven insan böyle mi yapar..ileri de hiç mi zor zamanlarınız olmayacak, o zaman da seni böyle bırakıp gidecek birinin sevgisine nasıl inanıyorsun..süslü cilalı laflara kanma bence gözünü aç...aşık adam her şeyi göze alır,tamam canı sıkılır üzülür,bunalıma girer amaaa ara vermez sevdiğini yarı yolda bırakmaz!!! :50:

off hala napcağımı tam bilmiyorum size çok teşekkür ederim biraz olsun neler olduğunu farkına varmamı sağladınız, çünkü anneme anlatamıyorum annem ağladğım zaman dayanamıyor ve hemen ayrılmamı söylüyor ondan beni ağlattığı için.
ara vermeyi kabul etmedim onunla daha az ilgilenicem. biraz fazla üstüne düştüm galiba aşırı ilgi gösterdim ve regl dönemimden yeni çıktım her regl olduğumda kavga ediyoruz zaten ben biraz abartıyorum her şeyi nerdeyse ayrılma noktasına geliyoruz her seferinde ama reglm bitince herşey geçiyor.bugün yine konuştuk kendisi ağlamamdan bunaldığını söyledi çok üzülüyormuş ve boş yere ağladığımı söyledi. bilmiyorum nolcağımı vizelerimde başlicak zaten onlara çalışmam lazım umarım çalışabilirim çok zor geliyor bu halde çalışmak. herkese çok teşekkür ederim.

3 yıldır aklı neredeymiş.
madem böyle bir konuda hassaslarmış(ki bence saçma) baştan sevgiliniz olmasaymış.
3 yıl geçiyor o kadar emek veriliyor sonra neymiş ara verelim.
ara verince mezhepler aynı mı oluyormuş. ilk defa duydum bak.
bence ara vermeyelim ben sana yol vereyim de.

Canım seven insanlar neden ara versin neden aklı karışsın..
Sende seviyorsun sen neden ara vermek istemedin??
birşeyler eksik belli..
3 sene boyunca aklına gelmemişte şimdi mi geliyor..
Geleceğinizi düşünmek için ara vermiyor seninle bitmeden sensizliğe alıştıracak kendini..Sonra sana yol verecek..
Ayrılsa bile yanında olurum demek bi kız bulana kadar bende senle olurum ama başkasına da bakarım o hoşuma giderse sana byee derim diyor..
Hem evlenmeye kaç sene varken bu kadar erken düşünmesi saçma değil mi.. Yarın düğün mü var..
bence artık sevmiyor sizi..
Erkeğin ara vermesi demek senden uzaklaşayım yapamazsam dönerim.. başkasını bulursam bitti demektir..
Sizi elde tutmaktır..
Seven insan ara vermez.. veremez..
Kim sevdiğinden uzak kalmak ister ki..

Back
X