sevgilim geri döndü ama..

kardelenbeyza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
6
1
36
merhabalar 1 ay önce terk etmişti sevgilim beni nedensiz, vedasız öylece gitmişti çok seviyorum çok acı çektim çok ağladım ama buradan aldığım taktiklerle hiç iletişime geçmedim en sonunda 1 hafta önce beni aradı
sensiz yapamıyorum sana muhtacım dedi sen benden çok üstündün o yüzden gittim vs. neler neler söyledi bundan sonra seninle daha çok ilgileneceğim hiç bırakmayacağım her gün arayacağım dedi ,
ben yine sizlerin yorumlarına dayanarak biraz mesafeli durdum normal konuştum ne soğuk davrandım ne de öyle hemen atladım ertesi gün mesajlaştık günlük hayattan konuştuk yoğunum biraz dedim biraz havalı görünmeye çalıştım ilişkimizden hiç bahsetmedik normal görüşürüz diyerek mesajımızı bitirdik o günden beri beni tek bir kere bile aramadı bir hafta olacak ne mesaj attı ne geldi ben ne yapacağım bu adamla o kadar seviyorum ki ne unutabiliyorum ne de gururumu yenip iletişim kurabiliyorum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum benden mi adım bekliyor ne yazayım arayım mı ? ne olur bi akıl verin

cnm benım sakın uzulme.bence cok kararsız bır adam ne yapacagını bılmıyor galıba.benım arkadasımın sevgılısıde oyleyde tam 4 sene gectı kız evlenmeyıp onu beklıyor sanırım.cocuk aramaz bı bakarsın 6 ay sonra yada 1 ay sonra arar 3 gun konusur sonra bı daha aramaz.kız oyle ortada kaldı.mademkı o kararsız sen kararlı olacaksın.böyle hayat surmez.al karsına otur konus.eger boyle yapacaksan sureklı kokten bıtsın dıe yada devan etsın dıe.yoksa sen ne zman arayacak dıe beklerken yıpratırsın kendını.

Bir daha sana mesaj atsa arasa dahi cevap vermeyeceksin tabii ki.
Noluurrr uyan ya uyan!
İnanma böyle boş laflara da sakın.
İzin verme senin ilgini, sevgini sömürmesine.
Bu insan seni bir kez terk edip gitme cesaretini göstermişse bitmiştir o iş.
Anla ki seni sevmiyor. Seninle bir gelecek düşünmüyor. Geri döndürme mevzularına kafa yormamalı kimse bu yüzden. Gerçekten seven durduk yere bırakmaz.
Uğraşma. Vazgeç. Dengesizin teki. Seni de zerre umursamıyor. Değer vermiyor. Prim verme böyle yüzsüz birine.
Sende azıcık kendini önemseme hali olsa zaten hala seviyorum, napayım diye sormazdın.

cnm benım sakın uzulme.bence cok kararsız bır adam ne yapacagını bılmıyor galıba.benım arkadasımın sevgılısıde oyleyde tam 4 sene gectı kız evlenmeyıp onu beklıyor sanırım.cocuk aramaz bı bakarsın 6 ay sonra yada 1 ay sonra arar 3 gun konusur sonra bı daha aramaz.kız oyle ortada kaldı.mademkı o kararsız sen kararlı olacaksın.böyle hayat surmez.al karsına otur konus.eger boyle yapacaksan sureklı kokten bıtsın dıe yada devan etsın dıe.yoksa sen ne zman arayacak dıe beklerken yıpratırsın kendını.
aynen ben de o durumdayım beni anlatmışsınız sanki artık oturup konuşacak güç dahi bulamıyorum kendimde ama neden bu kadar seviyorum neden içimin acısı hiç geçmiyor anlamıyorum sürekli bekliyorum üç gün iyiyiz sonra yine aynıyız çok çok teşekkür ederim

Noluurrr uyan ya uyan!
Anla ki seni sevmiyor. Seninle bir gelecek düşünmüyor. Geri döndürme mevzularına kafa yormamalı kimse bu yüzden. Gerçekten seven durduk yere bırakmaz.
Uğraşma. Vazgeç. Dengesizin teki. Seni de zerre umursamıyor. Değer vermiyor. Prim verme böyle yüzsüz birine.
Sende azıcık kendini önemseme hali olsa zaten hala seviyorum, napayım diye sormazdın.
benim böyle cevaplara ihtiyacım vardı belki de yüzüme yüzüme vursa insanlar bu kadar kendimi küçük düşürmesem kendime biraz değer versem
çok doğru şeyler yazmışsınız teşekkür ederim haklısınız bir an önce silip atmam lazım kendime gelmem lazım buraya bunları yazarken ona mesaj atmayı düşünüyordum şimdi ne kadar yanlış olduğunun farkına varıyorum

Noluurrr uyan ya uyan!
çok güzel tespitler çok hoşuma gitti,bendede var böle bir it,neden yapıyorlar sence?

Yaşın kaç.Önünde kimler kimler vardır kimbilir..Geçer bu da neler geçmiyor ki..Yaşın da gençse yeme de yanında yat.

'Haa kendini alcak gordu senden.
Demekki statusu daha dusuk, olabilir normal.
Erkekler bazen boyle sacma gurur yaparlar, tekrar dene bakalim".... diycektimkii..

Ne ya 1 hafta aramamak? Oyunmu oynuyor bu? Hic affetme boyle brisini.
Sakin haa.

merhabalar 1 ay önce terk etmişti sevgilim beni nedensiz, vedasız öylece gitmişti çok seviyorum çok acı çektim çok ağladım ama buradan aldığım taktiklerle hiç iletişime geçmedim en sonunda 1 hafta önce beni aradı

İnsan şemsiyesini bile yağmur yağmıyor diye bırakır, sizi nedensiz terk etmiş olabilir mi hiç?

Hiçbir gidiş sebepsiz değildir, aklı birine kaymıştır ondan yol almıştır.

Sonra da hala bıraktığı yerde misiniz diye yoklamıştır.

Ya diğer taraftan yüz bulamadığından ya da doymadığından.

"Sen benden üstündün de ondan gittim" vs boş laf, ayak yapıyor.

Kimseye hayatınızdan aklına estiğinde gidip yine canı istediğinde size dönme lüksü tanımayın.

Bu o kişinin egosunu tavan yaparken sizin benliğinizi ezer, buna izin vermeyin.

Kibir dünyanın en berbat duygusu ama gurur çok asil ve önemli bir his, lütfen onu kullanın.

çok teşekkür ederim çok haklısınız ben 27 yaşıma geldim iyi ki son bir adım atmadan önce buraya yazmışım yoksa yine ezilen küçük düşen taraf ben olacaktım çok çok sağolun

sensiz yapamıyorum sana muhtacım dedi sen benden çok üstündün o yüzden gittim vs. neler neler söyledi bundan sonra seninle daha çok ilgileneceğim hiç bırakmayacağım her gün arayacağım dedi ,
ben yine sizlerin yorumlarına dayanarak biraz mesafeli durdum normal konuştum ne soğuk davrandım ne de öyle hemen atladım ertesi gün mesajlaştık günlük hayattan konuştuk yoğunum biraz dedim biraz havalı görünmeye çalıştım ilişkimizden hiç bahsetmedik normal görüşürüz diyerek mesajımızı bitirdik o günden beri beni tek bir kere bile aramadı bir hafta olacak ne mesaj attı ne geldi ben ne yapacağım bu adamla o kadar seviyorum ki ne unutabiliyorum ne de gururumu yenip iletişim kurabiliyorum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum benden mi adım bekliyor ne yazayım arayım mı ? ne olur bi akıl verin
offf offf senin yazını okuyunca içim kabardı :KK43: benim sevgilimde bi hafta önce telefonunu tamamen kapadı açmıyor şuan dua ediyorum dönsün diye. bende senin soğuk davranma taktiğini uyguladım hepten uçtu elimden

offf offf senin yazını okuyunca içim kabardı :KK43: benim sevgilimde bi hafta önce telefonunu tamamen kapadı açmıyor şuan dua ediyorum dönsün diye. bende senin soğuk davranma taktiğini uyguladım hepten uçtu elimden
gitmek isteyen gidiyor taktiğimiz filan bahane oluyor onlara dönsün diye değil de artık unutmak için kalbimizden çıkarmak için dua etmek lazım

Bu adamdan bir cacik olmaz da icinizi rahatlatacak cozum su. Oturup acik acik gurur yapmadan hislerinizi, beklentilerinizi konusacaksiniz. Isine gelmiyirsa kokten bitsin, benimle oyun oynayamazsin diyeceksiniz. Adam cok bariz piyonu gibi oynatiyor. Her ilgiye muhtac oldugunda kendisiyle ilgilenecek bir kadin bulmus ve onu somuruyor. Ya adam olsun ya da unutup toparlayin kendinizi. Boyle acik acik konusun yuz yuze.

Sevgilin geri dönmemiş gördüğün gibi! Klasik erkek taktiği yapıp seni yeniden kandırıp kandıramayacağını test etmiş, bakmış ki kızcağız hala yerli yerinde o yüzden yeniden dümen kırıp uzaklaşmış senden. Bunu defalarca yapacak, böyle canı istediğinde gelecek canı istediğinde gidecek. Böyle bir şey yaşamak istiyor musun? İstemiyorsan bir daha cevap verme. Adam oyun oynuyor, seninle gerçek bir ilişki yaşamak niyetinde değil.

Yazdıklarım çok sert gelebilir ama lütfen kırılma, etrafta böyle adamlar çok o yüzden mimledik artık taktiklerini.

yazdıklarınızın sert olması daha iyi geliyor haklısınız ne diyeyim asla cevap vermiycem asla aynen dediğiniz gibi gidip gidip egosunu tatmin etmek için geri dönecek bana tek yol unutup hayatıma devam etmek iyi ki yazdım buraya

bence yedekte tuttuğu biri var. Tam olarak kız arkadaşı diyemem ama hoşlandığı biri. Kız buna yeşil ışık yakıyorsa ya da bu öyle anlıyorsa o ara senden uzak duruyor. ters bi harekette de sana dönüyor. kararsız, dengesizin teki.
önüne bak bence

X