sevgilim gerizekalı aptal aptal konuşuyosun dedi:( ne yapsam sizce

yani şimdi böyleyse evlendıkten sonra neler der sana kimbilir

Her ne sebeple olursa olsun bana en ufacık hakaret eden adam o saatten sonra sevgilim olamaz!!!
Şakasına bile tahammülüm yok!
Saygı denen kavramdan haberiniz yok sanırım..

ilişkide en önemli şeyy saygı bencee.oda yoksaa aşkmış meşkmişş hiç bi önemii olmazz.ne demek gerizekalıı aptal aptal konuşmak yaaklava:
sana böle hakaret etmesine izin wermee.ne sanıodaa sana böle şeler sölüoo.hani yapmışş olduğunn kötü bişeyde deilkii çok sinirlenmişte sölemişştirr deyimm.en ufak şeyde böle yapıosaa hele bide şimdidenn sonraa ne yaparr kim bilirr.yerinde olsamm bu lafı ona yediririmm.

off çok sinirlendimm yaa

hem yabani hem kaba sevgiliniz benim tahammülüm yok böyle kaba insanlara. bu yaştan sonra terbiye edilmeye ihtiyacı varsa hele hiç işim olmaz. saygısızlığı sadece söylediği sözlerde de değil tuttumunda. kendinize değer verin böyle konuşma hakkını vermeyin ona daha yolun bu kadar başındayken

katılıyorum

bu lafı dyen adamla ben o akşam ayrılırdım zaten
canı cehenneme diyip
gerizekalıca konuşuyormuşsun he
adam resmen ailenden kaçıyor be güzelim hem de hiç bir sorun yokken anlattığına göre
heleki dayın yaşıtınızsa kaçması mantıksız

üstüne senin içindeki durumu gerizekalıca diye nitelendirmesi ve emrivaki ile çağırması
büyük kabalık
şimdi böle olan evleinde seni hiç saymaz haberin ola
ne demişler balık baştan kokar
o zaman o başı koparmadan da kokunun gitmesinin yolu yok!

ozaman buna ilişkiden ilişkiye fark var dşyelim
benim ilişkm böyle terbiyeszlikleri kaldırmaz
ben kaldıramam
bana kimse gerizekalı diyip söylediklerimi aşağılayamaz
ben de birlikte olduğum adamı bu şekilde aşağılayamam
ben bu konuda evet SÜTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIĞIM
ve yapmicağım şeyi kimseye söylemem
benim nişanlım bana bunu yapsa elinde yüzüğü bulur
gerizekalı dememek de pofpoflamak değildir
saygıdır bu saygı

herkes bir olcak diye bir kural yok zemuszemus
tanışmam utanırım vs konusunda tam bir çocuk gibi davranmş evet ama sinrli bi anında gerizekalı dediyse ortalığı velveleye vermenin anlamı yok!!
bana göre!!!
siniri yatışınca alırsın karşına dersin böle böle hoşlanmıyorum.bir daha yaparsan da kapı orda
haa senin sinir oldugunu bile bile yapıyosa orda saygısı yoktur derim..
bazı insanlar sinrlennce agzını tutamyo.bu çocukcagız da ona örnek

dayınla tanışmaya utanıyo ama sana o hakaretleri etmeye utanmıyo klava: bi arkadaş balık baştan kokar demiş aynen katılıyorum canım bence bir kez daha düşün evlenince erkekler daha da rahat oluyolar o daha şimdiden bu kadar saygısızsa evlenince seni daha da üzebilir saygı olmadan ilişkinizin sağlıklı yürüyeceğini sanmıyorum bir de huyum böyle işine geliyosa falan demiş ya çok yanlış bi şey bence lmaz: bu bir şeyler için hiç çaba göstermeyeceğini kanıtlıyor sanki tamam karşımızdaki insanı o olduğu için seviyoruz davranışlarını değiştirmeye çalışmıyoruz zaten ama ters olan, bizi üzen davranışları olduğunda da ortak bi yol bulup ona göre hareket ediyoruz sonuçta onun seni üzmemek için bazı özverilerde bulunması gerekiyo bence a.s

sussan devam edicek konuşsan moka sarıcak. ne biliyim böyle hep ailenden kaçıcak mı? kaçarkende seni gerizekalı mı ilan edicek ?..

Aileler birbirine gidip gelirken isteme olurken utanmıyorda ablan evine yemeğe çağırdı diye birde dayın gelicek diye mi utanıyor küçük bey?
Küçük bey diyorum çünkü eminim ki yaşıda zeka yaşıda daha olgunlaşmamış bu kişinin...
Birde üstüne sırf bu yüzden gerizekalı ve aptal laflarını kullanıyor..
Bu ne ya kaç yaşında bu? İlk önce terbiyeyi öğrensin bu şahıs sonra konuşmayı sonrada mantıklı düşünebilmeyi..
Yoksa sen çok çekersin bundan.

ben onu ailemle tanıştırmak isticem!!!.. onu bu şerefe layık görücem!!! ona bu büyük değeri vericem!!! o hem reddedecek (bana göre baya antisosyal bi yapisi var ne demek çekinirim falan.. kesinlikle hem özgüven sorunu var hem de iletişim problemi var) onca hazırlık yapılmış gelmeyerek beni utandıracak beni rezil edecek.. sonra da bana gerizekalı aptal diyecek... hahaha... ben buna sadece gülerim yaa.. çok iyi düşün tatlım.. olay sadece hakaret değil bi de ne için ediyor.. her şekilde etmemesi gerekir illaki ama böyle bi durumda etmesi hiç ama hiç hoş değil.. bunda haksız olan kendisi.. çok iyi düşün..

bence de.. hadi haklı olsa admı zıvanadan çıkarmış delirtmiş olsan, belki kendini tutamadı ağzından kaçmış deriz..
ama adam problemli işte alsanaalsanasmile

sevgilin de,çekingen kişilik bozukluğunun yol açtığı agresiflik var.
o lafları sana bunun etkisiyle söylemiş.
eğer sen sosyal birisiysen asosyal ve topluma uyum sağlamakta çekinen birisiyle gelecek kuramazsın
ama sende onun gibiysen,uyum sağlarsınız.
bu yönden iyi düşün bence.

Ne varmıs cekınecek adam mı yiyor ki sizin taraf? hayret dogrusu...
Boyle bır durumla karsılassam dakkasında sepetlerım ugrasamam coluk cocukla... bu kadar basıt.
Asagılık kompleksı var erkek arkadasınızda bu cekıngenlık degıl bılgınıze.
Bu adamdan ne koca olur, nede sana kadınlıgını hıssettırır...
İnsallah dedıklerımde yanılan ben olurum. Hakkında hayırlısı iyi dusunmelısın..........

söyledikleri hoş değilmiş ama içinden gelerek söylememiştir.biraz soğuk ol hatasını anlar zaten özür diliyormuş ama hemen bitir ayrıl diyemem böyle bir sebepten de demem zaten

söylemesi gerçekten kolay gibi geliyor ama gerçekten gönülden seven biri ne bu tarz konuşur ne de utansa çekinse bile bunu daha tatlı bir dille anlatır. evlenmiş olmak için, alışmış olduğu için ya da buna benzer sebeplerden dolayı seninle olan biriyle mutlu olamazsın. çünkü bir erkek bu tarzda davranıyor, sinirlenince böyleyim ben falan diyorsa palavradır. başında savmak içindir. acı bir gerçek işte. aşk gerekli değil sevmek yeterli diyorsan sen bilirsin yine de iyi düşün derim.

ayrıl annemmmm...
ömür geçmez bunla...
daha çok kırar bu seni hatta tepesi atar çakar ağzına

utanacak ne var anlayamıyorum ınsanlık etmıs yemek davetınde bulunmuslar gıt yanı ne var bde ustune hakaret edıyor terbıyesız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…