ay ne var bunda yamirmirmirmir
evlenseniz herşey canım cicimmi olucak yani-tatlicadiarzu-illaki can sıkıcı olaylar olucak..her dakka pof pof yapamazki kimse..ayrıca abartılıcak bişey görmedim ben fazla kuruntu yapmışsın
hee yaptığı hoş değil,tasvip etmiyorum,hepimizin ters zamanları oluyo,kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
ay ne var bunda yamirmirmirmir
evlenseniz herşey canım cicimmi olucak yani-tatlicadiarzu-illaki can sıkıcı olaylar olucak..her dakka pof pof yapamazki kimse..ayrıca abartılıcak bişey görmedim ben fazla kuruntu yapmışsın
hee yaptığı hoş değil,tasvip etmiyorum,hepimizin ters zamanları oluyo,kimse sütten çıkmış ak kaşık değil
ben onu ailemle tanıştırmak isticem!!!.. onu bu şerefe layık görücem!!! ona bu büyük değeri vericem!!! o hem reddedecek (bana göre baya antisosyal bi yapisi var ne demek çekinirim falan.. kesinlikle hem özgüven sorunu var hem de iletişim problemi var) onca hazırlık yapılmış gelmeyerek beni utandıracak beni rezil edecek.. sonra da bana gerizekalı aptal diyecek... hahaha... ben buna sadece gülerim yaa.. çok iyi düşün tatlım.. olay sadece hakaret değil bi de ne için ediyor.. her şekilde etmemesi gerekir illaki ama böyle bi durumda etmesi hiç ama hiç hoş değil.. bunda haksız olan kendisi.. çok iyi düşün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?