Sevgilim gönlümü almiyor

Puprple000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
182
71
28
1seneye yakındır ayrıl barış yaşadığım ilişkim var. Ikimizde evlenip ayrıldık yaşlarımız kriterlerimiz uygun fakat kendisi eski eşini zor atlattı hala bile gelgitleri oluyor bi anda soğukluk giriyor ve ayrılıyoruz. Ve ben ilk defa birisi için çabalıyorum sebebi de benim için artıları daha fazla. Asil konuya gelelim dün ilk defa evine gittim güzel geçti film felan izledik ben kendisinden tülbent istedim kendi odasından getirdi annesiyle yaşıyorlar ama arası yok konuşmuyor. Bana bi anda tülbenti çıkarmayı düşünmüyorsun heralde yaptı benim de içime kuşku düştü yok bidahakine getircem dedim gülerek o da ciddi algıladı ben sana yenisini alırım ama onu istiyorum çıkar yaptı bu arada cimri veya biseylerin lafini yapicak adam değil ısrarla tekrarlayınca annen mi kızar dedim hayır ama annemin yaptı. Bende Sinirlendim neyin lafini yapiyosun diyip çıkartıp verdim biraz ağır konuşup evden çıktım peşimden geldi arabasıyla sesini çıkartmadan eve bıraktı inerkende gönlümü almadı bende bittiğini söyledim kırgın ve sinirli baktı inince dayanamayıp aradim kendi hakliligini konuştu bende birşey diyomusun dediğimde demiyorum dedi teli kapattım. Saçma bir konu ama bu adam benim gönlümü almak için hiç çabalamıyor. Acaba eski eşinin tulbentimi bu da aklıma geliyor. Sizce bu konu da fazlamı tepki verdim gönlümü almadığı için bitirmem normal mi. Ve genelde ayrılık sorunları onun kafasına takılan veya farklı sorun olduğunda bunu pek dile getirmez yapamadığını söyleyip ayrılıyor aradan çok zaman geçip dinlediğimde evet ben haksızım ama o an tepkisini gösterip sorunu anlatmıyor veyahut gönlümü pek almaz ama kötü de davranmaz kibar zarif çoğu konu da ince davranır

Yani ayrıl barış şeklinde bir ilişki yürümez ki bitti demek yerine detaylıca konuşup ona göre hareket edersiniz olgun insanlarsınız sonuçta. Sevgi ve güven varsa zaten ilişki bu hale gelemez diye düşünüyorum

eski eşini zor atlattı hala bile gelgitleri oluyor bi anda soğukluk giriyor ve ayrılıyoruz
resmen eski eşe aşkı depreştiği için ayrılan adamla geldiğinde barışmanız hataymış zaten o an kendinizi yok ya sevmiyor yaşadıkları ağır gelmiş vs diye kandırdıysanız kandırmayın

Ikimizden kaynaklı davranışlar oldu uzun süre ayrı kaldık vs eski eşini unutmaya çalıştığını bilerek hayatına girdim başlarda ilgisi fazlaydı sonradan gelgit yaşamaya başladı vs şuan kendini değiştirmişti bana herşeyin daha güzel olacağına dair söz verdi bu son konu da ben fazla tepki verdim haksızım ama eski eşinin tülbenti olduğunu düşünüyorum kendi odasından cikardi

Adam rastgele bir eşyayı anasının odasından almış, belki kadın için önemli? Sonuçta bir başkasının eşyasını izin almadan neden sana versin? Akıl var mantık var, o demeden senin düşünmen gerekirdi

Tamam bu konuda gereksiz tepki verdim kendisi bir tülbentin lafini yapacak adam değil acaba eski eşinin bundan mi ısrar ediyor diye içimden düşündüm. Konu ben evden çıkarken durdurmaları gönül almaması bitti dediğimde sesini cikarmamasi

Ayrıl-barış ilişkinin uzun ömrü olduğunu sanmıyorum. Bugün bitmezse, bir gün bitecekti zaten.

Tülbent olayına gelirsek, ben sevgilinizi haklı buldum. Birkaç defa yinelemiş geri vermeniz için çıkartıp vermeniz gerekirdi insan gibi. Yükselmek çok yersiz, haksız durumda bir de gönlünüzün alınmasını bekliyorsunuz. Ne yapsaydı, annesinin eşyasını size mi verseydi?

Tülbentin konuyla alakasını çözmeye çalışıyorum. Muhafazakar bir kadınsanız elin adamının evinde işiniz ne? Bildiğim kadarıyla dikkat ederler böyle şeylere. Değilseniz tülbentle işiniz ne?

Konuya gelecek olursak, eski evliliğini atlatamamış hala aklı orda olan adamla işiniz ne?

Bitti dediğiniz için aramıyor olabilir mi. :) Adamın durumunu bilerek olduğu gibi kabul etmişsiniz . Ufacık tartışmada bitti derseniz doğal olarak uzaklaşır tabi..Bende olsam aramaz sormazdım bitti demek bu kadar kolay olmamalı.

Ben ne yapayım simdi

Hiç evlilik yapmayanların bazı ısrarlarını anlayabiliyorum. Bir şeyleri tecrübe etmemiş oluyorlar. Heves uğruna kendilerini yakıyorlar. Ama boşanmış hanımların böyle kendilerine değer vermeyen tiplerin peşinden koşmasını anlayamıyorum. Hiç mi bir şeyleri tecrübe etmediniz?

Artıları varmış artık neyse o artılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…