- 24 Ağustos 2017
- 92
- 1
- 18
- 27
- Konu Sahibi Ruhsuzruhhali
Öncelikle iyi geceler. 8 aylık bir sevgilim var. Az önce kendi instagramımda dolaşırken eski mesajların bikaçının geri geldiğini gördüm. Belki sevgiliminkinde de aynı sey olur dıye onunkine de baktım. Olmuş evet. 2 tane kızla mesajlarını gördüm. Daha önce silmiş muhtemelen şu anda mesajların geldiğinin de farkında degil. Tesadufen gördüm bende. Mesajları direk soylicem çünkü moralim cok bozuk. Bi kıza sen çok güzelsin ben seni takip edemem yazmış. Kız 'etme o zaman zorla degil demiş ve sevgilim' benim için zor ama yazmış. Sonra kız terslemıs fılan bıtmıs konusma. Dıgerın de ekledım begendım tanısmak ıstedım fılan yazmıs ve hıkasıne cevap vermıs sanırım o gozler ne oyle cok fena fılan demıs. Su an sınırden ve uzuntuden ne yapacagımı bılmıyorum. Bana ben kımseye mesaj atmam atmadım ısım olmaz dıyen ınsan sımdı bunları yaptıgını goruyorum. Aslında bana koyan yapmadım deyıp yapmıs olması... Sızce ne yapmalıyım bu durumda? Ya hiçbirsey görmemiş gibi devam edicem ya da bu konuyu acıcam ve buyuk ıhtımalle ayrılıcaz. Cunku ben böyle bişeyi kabullenıp onun gozunde bu sekılde devam edebılecegımı sanmıyorum. Cıddıydı ılıskimiz. Bu mesajların biri biz sevgili olmadan bi süre once olmus. Diğeri ise 1 seneden biraz daha fazla olmuş. Akıl verin kafayı yicem yoksa
bu arada 21 yasındayım. Erkek arkadasım 27 yasında...