SEVGİLİM HAKARET ETTİ,HAKARET DAVASI AÇMALI MIYIM.

caglasaban

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
190
42
31
merhaba önceden buraya yazıştım 21 yasındayım eski sevgılım 22 . havuza gıtmemı ve acık gıyınmemı ıstemiyordu.Başka sehri kazandı ,benden ayrı olmak istemediğini,bu duruma çare bulammız gerektiğini söyledi,bu arada ayrıyız ama değiliz gibi..bende havuza gitmiştim o sıra söyledim. telefonu kapadı. niye kapadığını sordum ,konusmak İstemıyorum dedi.sustu,kavga cıkarmak ıstemedi.

Ama ayrıyken kendi 2 hafta tatile gitmişti kendi giriyor,kendi yapıyor yani .bende yaptığının yanlış olduğuunu kendi yaptığı birşey için beni kısıtlyamayacagını söyledim.Eşit olduğumuzdan,sen gidiyorsan bende giderim falan dedim.Kavga bunun üzerine çıktı.Ben erkeğim benim götüme bakmıyorlar... bende sinirlendim sende milletin götüne bakıyorsun demek .. derken büyüdü.

Bana yalancı ,kurnaz serefsiz,hatanı kabul ediceğine birde kendini savunuyorsun,birde namaz kılıyorsun utan kendinden... vs gibi hakaret savurdu,seni mimar olduğum için değil attığın kazıklardan yaptığın kahpelıkten dolayı bırakıyorum dedı. bu arada uniyi yeni kazandı ,bu sene gidicek ,mimarmş !
,abul zaten edirneyi kazandın ,kendine bir başka birini bul bay yazdım. 15 dakika sonra mesaj..

Buldum bile uzakda olcam senden,bir daha senin gibi biriyle işim olmaz.Gozunle senden daha iyisini daha guzelini daha nazigini daha masumunu daha zayifini daha fiziklisini daha uzununu daha safini daha temizini daha guzel kokulusunu gormek istiyosana bugun gece 10 da xxxx resturantnda olcam 11 kdr,CEVAPLAMADIM ,ama hala yazıp duruyor..
dershanenin hatta b.duzunun b.cekmecenn en guzel kizi,kız mesaj atmış kanıt olarak onu attı,Artk bana mutluluklar dile yemin edermki olursa ck mutlu olcam vs yazdı ,bende engelledim.
mesajlar duruyor. Onu engelledim bana ulaşamıyor.Onu dava etmelimiyim ? yoksa hiç bulaş mıyım mı?

merhaba önceden buraya yazıştım 21 yasındayım eski sevgılım 22 . havuza gıtmemı ve acık gıyınmemı ıstemiyordu.Başka sehri kazandı ,benden ayrı olmak istemediğini,bu duruma çare bulammız gerektiğini söyledi,bu arada ayrıyız ama değiliz gibi..bende havuza gitmiştim o sıra söyledim. telefonu kapadı. niye kapadığını sordum ,konusmak İstemıyorum dedi.sustu,kavga cıkarmak ıstemedi.

Ama ayrıyken kendi 2 hafta tatile gitmişti kendi giriyor,kendi yapıyor yani .bende yaptığının yanlış olduğuunu kendi yaptığı birşey için beni kısıtlyamayacagını söyledim.Eşit olduğumuzdan,sen gidiyorsan bende giderim falan dedim.Kavga bunun üzerine çıktı.Ben erkeğim benim götüme bakmıyorlar... bende sinirlendim sende milletin götüne bakıyorsun demek .. derken büyüdü.

Bana yalancı ,kurnaz serefsiz,hatanı kabul ediceğine birde kendini savunuyorsun,birde namaz kılıyorsun utan kendinden... vs gibi hakaret savurdu,seni mimar olduğum için değil attığın kazıklardan yaptığın kahpelıkten dolayı bırakıyorum dedı. bu arada uniyi yeni kazandı ,bu sene gidicek ,mimarmş !
,abul zaten edirneyi kazandın ,kendine bir başka birini bul bay yazdım. 15 dakika sonra mesaj..

Buldum bile uzakda olcam senden,bir daha senin gibi biriyle işim olmaz.Gozunle senden daha iyisini daha guzelini daha nazigini daha masumunu daha zayifini daha fiziklisini daha uzununu daha safini daha temizini daha guzel kokulusunu gormek istiyosana bugun gece 10 da xxxx resturantnda olcam 11 kdr,CEVAPLAMADIM ,ama hala yazıp duruyor..
dershanenin hatta b.duzunun b.cekmecenn en guzel kizi,kız mesaj atmış kanıt olarak onu attı,Artk bana mutluluklar dile yemin edermki olursa ck mutlu olcam vs yazdı ,bende engelledim.
mesajlar duruyor. Onu engelledim bana ulaşamıyor.Onu dava etmelimiyim ? yoksa hiç bulaş mıyım mı?

Dava edilecek bir durum yok ortada. Elinizde bu mesajlarla dava açacağım diye gitseniz , " çocuğum devlet dairesini oyalamayın bu işlerle " yanıtını alırsınız.

Engellemişsiniz , bu yeter. Adam değilmiş , görmüşsünüz , gözünüz aydın.

Saçma sapan ergen işte.Hiç uğraşma,cevap bile yazma.Kurtulduğuna dua et.Bi daha da erkek arkadaş seçerken dikkat et.Bu kendini önceden belli etmiş, ya yıllarca sürüp anlasaydın,yazık olurdu senelerine.

Ay ne garip çocukmuş.Hiç büyütmeyin olayı.Bir daha haber falan almayın kendisinden,siz kendi önünüze bakın zaten kendi yaptığını size yaptırmaması gösteriyor nasıl bir insan olduğunu.

merhaba önceden buraya yazıştım 21 yasındayım eski sevgılım 22 . havuza gıtmemı ve acık gıyınmemı ıstemiyordu.Başka sehri kazandı ,benden ayrı olmak istemediğini,bu duruma çare bulammız gerektiğini söyledi,bu arada ben başka sehirde yürümez kafasında olduğumu ,gerek olmadığını söyledim.ben dün havuza gitmiştim,buluşalım,konuşalım dedi, kardeşimi havuza getirdim ,havuzdayım dedım. telefonu kapadı. niye kapadığını sordum ,konusmak İstemıyorum dedi.sustu,kavga cıkarmak ıstemedi.

Ama ayrıyken kendi 2 hafta tatile gitmişti kendi giriyor,kendi yapıyor yani .bende yaptığının yanlış olduğuunu kendi yaptığı birşey için beni kısıtlyamayacagını söyledim.Eşit olduğumuzdan,sen gidiyorsan bende giderim falan dedim.Kavga bunun üzerine çıktı.Ben erkeğim benim götüme bakmıyorlar... bende sinirlendim sende milletin götüne bakıyorsun demek o zaman vs .. derken sinirlendi ve...

Bana yalancı ,kurnaz serefsiz, orospu hatanı kabul ediceğine birde kendini savunuyorsun,birde namaz kılıyorsun utan kendinden.. götünübacıağını acıyosun,ben seni karı diye almam . vs gibi hakaret savurdu,seni mimar olduğum için değil attığın kazıklardan yaptığın kahpelıkten dolayı bırakıyorum dedı. bu arada uniyi yeni kazandı ,bu sene gidicek ,mimarmş !
,bende bittiyse düzgün sekilde söylersin saygısızlığı kes ,edirneyi kazandın ,kendine bir başka birini bul ,uğraşamıcam senle bay yazdım. 15 dakika sonra mesaj..

birincisi dava filan uğraşma bas tekmeyi gitsin
ikincisi o daha şimdiden mimarım havasındaysa ohooo onu çok şişirecekler diyeyim
boşver gitsin..

tam gerizekalı.. isabet olmuş ayrılık.. sana zarar verecğini düşünüyorsan dava et yani tehidt vs. bi durum olursa ama böyle kuyruk acısıyla yazdığı şeyler için uğraşma.. kurtulmuşsun gözünaydın :KK66:

Dava edilecek bir durum yok ortada. Elinizde bu mesajlarla dava açacağım diye gitseniz , " çocuğum devlet dairesini oyalamayın bu işlerle " yanıtını alırsınız.

Engellemişsiniz , bu yeter. Adam değilmiş , görmüşsünüz , gözünüz aydın.
serefsiz ,oç falan yazdı
birincisi dava filan uğraşma bas tekmeyi gitsin
ikincisi o daha şimdiden mimarım havasındaysa ohooo onu çok şişirecekler diyeyim
zaten mimarlıkta siz insanların yaşama biçimi belirliyorsunuz diye ver gazı ver gazı yapıyorlar o daha kendini bir 10 yıl göklerde sanır
boşver gitsin..
hayır ben unideydim okumuyordu ben hiç ben söyleyim diye söylemedim rahatsız olmasın diye ,sanırım ego sorunu var

serefsiz ,oç falan yazdı

hayır ben unideydim okumuyordu ben hiç ben söyleyim diye söylemedim rahatsız olmasın diye ,sanırım ego sorunu var
mimar olan sen misin? o okumayan?
kompleks yapmış o zaman
işin var onunla gerçekten boşver gitsin..

Tehdit falan etmemiş. Gereksiz bence dava etmeniz. Engellemişsiniz işte. Boşverin.

mimar olan sen misin? o okumayan?
kompleks yapmış o zaman
işin var onunla gerçekten boşver gitsin..
o okumuyordu ,2 sene universitede bekledim ,psıkolojı okuyorum,hiç öyle bir tavır sergilemedim,psıkologum falan okuyunca mimar olduğum için şaşırdım güldüm .ben ona okumaman sorun değil derdm,oda olmaz ailen istemez dedi ,sınava hazırlandı,mımarlık kazandı.

Ayy ergenn engellemekle en iyisini yapmışsın canım kesin öyle biri yoktur bile. Varsada en kısa sürede onada gercek yüzünü gösterir.

Ayy ergenn engellemekle en iyisini yapmışsın canım kesin öyle biri yoktur bile. Varsada en kısa sürede onada gercek yüzünü gösterir.
valla olup olmamasıyla ilgilenmiyorum, soğudum anında daha güzel kokulusu yazmış birde koklamış gibi .. sresel cok sorunları vardı geçmişte ailesel cevresel,sanırım psıkolojı bozuk ama hakaret ettikten sonra beni ilgilendırmıyor ne hali varsa görsun ..

Yok ya, vakit kaybettiğine değer mi allasen, ezik baksana, hala kendini sana isbat derdinde...yok senden iyisini bulmuş da onu kanıtlayacak, görmek için gideceksin...pfff

Hiç muhatap bile alma kudursun. Sessizliğin en iyi cevap olur emin ol.

X