• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgılım hakaret etti

Florya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
131
Puanlar
33
Ağzından kaçan hakaret affedilir mı? Sağlıklı sınır nasıl korunur cevaplarsanız çok memnun olurum 🌺

Siz her dk dirty talk modundasınız herhalde sevgilinle, abi normal muhabbetiniz yok mu 🤦🏻‍♀️

Neden hâlâ sevgilin?

*Malzeme bu demek ki, yarın ne olacağını anlayamıyor musun?

Eeee kaçıncı konu bu?

Ben artık ciddi olmadığını düşünüyorum. Üst üste bir yere varmayacağını bile bile sürekli aynı konuları açıyorsun. Bir de sana elli kere destek al dedik mesajlarımızı görmezden geldin. Şimdi de yok mu diye sormuşsun. Varsa ne yapacaksın buradan iki soru sorarak durumunu çözebileceğini mi düşünüyorsun? Yaptıkların sence mantıklı mı biraz kendini sorgula.

Yani ne bekliyorsun kötü konuşuyorsa kabaysa onunla birdaha görüşme ileride de sana kaba davranır hatta dozu arttırır dedik. Hala böyle dedi şöyle dedi acaba olur mu bunlar her ilişkide olmaz mı falan diyorsun. Sanırım birinden "canım ya bunlar çok normal her ilişkide olur sen naif olacaksın erkeğini idare etmeyi bileceksin bir koca kolay bulunmuyor alttan almalısın" demesini bekliyorsun.

Şunu bil ki aynen bu şekilde inatla destek almaz ve ne olacak bunlar her ilişkide var diye düşünmeye devam edersen bu sefer de evlendiğin kişi için "kocası kaba davrananlar" diye konular açacaksın.

Ve sen kaba konuşmayı alttan alabilirsin kaba davranışları alttan alabilirsin kendine bunları layık görebilirsin bu senin hayatın beni ilgilendirmez. Ama son olarak bunu bil ki bugün kaba konuşan saygısızlık eden yarın seni itip kakabilir. Bu dediğimi de asla unutma. Biraz haberleri izle gündemi takip et ve dünyanın tozpembe olmadığının farkına var.

Kadın olarak gerçekten hepimiz çok değerliyiz eskiden erkekler bizlere adım atmak için ne yollar denerdi bu internet teknolojinin olmadığı çağlarda eğer bir kadını beğenirlerse o kadınla yeniden görüşmek için nasıl çabalıyorlardı. Hepimiz gerçekten çok değerliyiz. Bizi ilişkide el üstünde tutmalılar herhangi bir kaba davranışta bulundukları zaman vazgeçmeyi bilmeliyiz. Belki bu mesajımı okuyup devir kötü saygısız olmayanı mı kaldı diyen olabilir ama cidden var yani. Doğru düzgün düşünen, kırmayan erkekler de var. Neden saçma tiplerle muhatap olmak yerine sağlıklı bir ilişkide olmayı seçmeyesiniz. Artık biraz mantıklı düşünmeni rica ediyorum senden.

Ben artık ciddi olmadığını düşünüyorum. Üst üste bir yere varmayacağını bile bile sürekli aynı konuları açıyorsun. Bir de sana elli kere destek al dedik mesajlarımızı görmezden geldin. Şimdi de yok mu diye sormuşsun. Varsa ne yapacaksın buradan iki soru sorarak durumunu çözebileceğini mi düşünüyorsun? Yaptıkların sence mantıklı mı biraz kendini sorgula.

Yani ne bekliyorsun kötü konuşuyorsa kabaysa onunla birdaha görüşme ileride de sana kaba davranır hatta dozu arttırır dedik. Hala böyle dedi şöyle dedi acaba olur mu bunlar her ilişkide olmaz mı falan diyorsun. Sanırım birinden "canım ya bunlar çok normal her ilişkide olur sen naif olacaksın erkeğini idare etmeyi bileceksin bir koca kolay bulunmuyor alttan almalısın" demesini bekliyorsun.

Şunu bil ki aynen bu şekilde inatla destek almaz ve ne olacak bunlar her ilişkide var diye düşünmeye devam edersen bu sefer de evlendiğin kişi için "kocası kaba davrananlar" diye konular açacakstemib, özellikle sana cevap vermek istedim çünkü bu konuda çok fazla yorum yaptığını biliyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim, gerçekten çok üzgünüm. Bazı şeyleri hâlâ aşamadığım için seninle daha önce de konuşmuştuk.

Ben sürekli şunu düşünüyorum: Acaba benim eksik kaldığım yönler mi vardı? Çünkü bana hep “Sen beni hiç sevmedin, bana değer vermedin, ayrılmak istedin” diyordu. Bazen de acaba bu yüzden mi bana kötü davrandı, beni kendinden uzaklaştırmak için mi soğuk davrandı diye düşünüyorum.

Haberlerde gördüğümüz olaylardan da etkileniyorum ve korkuyorum. Anadolu kültürü içinde büyümüş bir insanım ama aynı zamanda okuyup kendini geliştirmeye çalışan biriyim. Çevremde farklı bakış açılarına sahip insanlar oldukça bazı şeyleri daha fazla sorgulamaya başladım. Açıkçası bir kere yaşanan bir şeyin tekrar etmeyeceğini düşünmüştüm.

Bu ilişki için bana “Hiç çabalamadın” dedi ama ben gerçekten çok çabaladım. Gitmediğim, danışmadığım psikolog neredeyse kalmadı. Bu ilişkiyi anlamak ve kurtarmak için elimden geleni yaptım. Birçok insan belki kısa sürede yoluna devam ederdi ama ben aylardır bu sürecin içindeyim.

Görüştüğüm uzmanların çoğu bana affedip affetmemem gerektiğini söylemekten çok başka sorular sordu: Bu davranışlar tekrar eder mi? Bu insanı gerçekten seviyor musun? Onunla yaşlanmak ister misin? Çocuklarına iyi bir baba olur mu?

Hakaretler başlamadan önce onun iyi bir baba olabileceğini düşünüyordum. Ama şimdi şunu düşünüyorum: Belki de iki yılın sonunda beni sevmekten vazgeçti ve ardından bana olan saygısını da kaybetti. İnsanlar “Saygı sevgiden gelir” diyor. Eğer sevgi zamanla azalabiliyorsa, uzun süren evlilikler nasıl devam ediyor? Zaman geçtikçe insanların gerçek karakteri ortaya çıkmıyor mu?

Benim de fevri davrandığım zamanlar oldu. Ancak ilişkinin ilk dönemlerinde o daha sakin davranıyordu. Tartışmalarda susuyor, sonra konuşmayı tercih ediyordu. Zamanla hakaretler başladı. İlkini affettim. Birini o an fark etmedim. Fark ettiğimde ise bir daha yapmamasını söyledim. Özür diledi ama sonrasında yaptığı hakaretleri hak ettiğimi söylemeye başladı. Hatta bana, “Benim psikolojimi sen bozdun” dedi.

İşte bütün bunlar yüzünden kafam çok karışık. Hâlâ olanları anlamaya çalışıyorum.

Şunu bil ki aynen bu şekilde inatla destek almaz ve ne olacak bunlar her ilişkide var diye düşünmeye devam edersen bu sefer de evlendiğin kişi için "kocası kaba davrananlar" diye konular açacaksın.
Kadın olarak gerçekten hepimiz çok değerliyiz eskiden erkekler bizlere adım atmak için ne yollar denerdi bu internet teknolojinin olmadığı çağlarda eğer bir kadını beğenirlerse o kadınla yeniden görüşmek için nasıl çabalıyorlardı. Hepimiz gerçekten çok değerliyiz. Bizi ilişkide el üstünde tutmalılar herhangi bir kaba davranışta bulundukları zaman vazgeçmeyi bilmeliyiz. Belki bu mesajımı okuyup devir kötü saygısız olmayanı mı kaldı diyen olabilir ama cidden var yani. Doğru düzgün düşünen, kırmayan erkekler de var. Neden saçma tiplerle muhatap olmak yerine sağlıklı bir ilişkide olmayı seçmeyesiniz. Artık biraz mantıklı düşünmeni rica ediyorum senden.
Stemına🥹bu konuda çok fazla yorum yaptığını biliyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim, gerçekten çok üzgünüm. Bazı şeyleri hâlâ aşamadığım için seninle daha önce de konuşmuştuk.

Ben sürekli şunu düşünüyorum: Acaba benim eksik kaldığım yönler mi vardı? Çünkü bana hep “Sen beni hiç sevmedin, bana değer vermedin, ayrılmak istedin” diyordu. Bazen de acaba bu yüzden mi bana kötü davrandı, beni kendinden uzaklaştırmak için mi soğuk davrandı diye düşünüyorum’

Haberlerde gördüğümüz olaylardan da etkileniyorum ve korkuyorum. Anadolu kültürü içinde büyümüş bir insanım ama aynı zamanda okuyup kendini geliştirmeye çalışan biriyim. Çevremde farklı bakış açılarına sahip insanlar oldukça bazı şeyleri daha fazla sorgulamaya başladım. Açıkçası bir kere yaşanan bir şeyin tekrar etmeyeceğini düşünmüştüm. Ben çok cahilim🫩 nasıl bu kadar kör kütük aşık oluyorum anlayamadım 😑

Bu ilişki için bana “Hiç çabalamadın” dedi ama ben gerçekten çok çabaladım. Gitmediğim, danışmadığım psikolog neredeyse kalmadı. Bu ilişkiyi anlamak ve kurtarmak için elimden geleni yaptım. Birçok insan belki kısa sürede yoluna devam ederdi ama ben aylardır bu sürecin içindeyim.

Görüştüğüm uzmanların çoğu bana affedip affetmemem gerektiğini söylemekten çok başka sorular sordu: Bu davranışlar tekrar eder mi? Bu insanı gerçekten seviyor musun? Onunla yaşlanmak ister misin? Çocuklarına iyi bir baba olur mu?

Hakaretler başlamadan önce onun iyi bir baba olabileceğini düşünüyordum. Ama şimdi şunu düşünüyorum: Belki de iki yılın sonunda beni sevmekten vazgeçti ve ardından bana olan saygısını da kaybetti. İnsanlar “Saygı sevgiden gelir” diyor. Eğer sevgi zamanla azalabiliyorsa, uzun süren evlilikler nasıl devam ediyor? Zaman geçtikçe insanların gerçek karakteri ortaya çıkmıyor mu?

Benim de fevri davrandığım zamanlar oldu. Ancak ilişkinin ilk dönemlerinde o daha sakin davranıyordu. Tartışmalarda susuyor, sonra konuşmayı tercih ediyordu. Zamanla hakaretler başladı. İlkini affettim. Birini o an fark etmedim. Fark ettiğimde ise bir daha yapmamasını söyledim. Özür diledi ama sonrasında yaptığı hakaretleri hak ettiğimi söylemeye başladı. Hatta bana, “Benim psikolojimi sen bozdun” dedi.

İşte bütün bunlar yüzünden kafam çok karışık. Hâlâ olanları anlamaya çalışıyorum.

Bu sitede Piskolog yok mu acaba
Senin o sosyal medyada gördüğün birkaç soruya cevap veren psikologlar gibi birine birkaç soru sorarak bütün her şey hallolur mu sanıyorsun? Sana o kadar yorum yaptık ,dil döktük burada. Hatta ÜCRETSİZ psikolog hizmeti alabilmen için 2 yöntemi de gösterdim. Eğer gerçekten psikolojik destek almak istiyorsan başvurunu yaparsın. Psikolog da seni arayıp gün verir. Ama " yok ben böyle iyiyim, sadece 1-2 soru sorup geçeceğim, destek almak istemiyorum" diyorsan da kendi keyfin bilir. Ailen de psikoloğa gitmeni istiyor parasını biz veririz diyor. Benim ailem öyle bir şey dese inan koşa koşa gider düzenli terapi alırdım. Bırak şu inadını da psikiyatriye randevu al ve ayriyeten psikolog ile görüş. İlaç kullanmaya başlaman senin için iyi olur. Şu an mantıklı ve sağlıklı düşünemiyorsun. Ben yeniden ilaç kullanmaya devam ediyorum, ilaç sayesinde takıntılar azalıyor kendimi daha iyi hissediyorum. Senin mutlu olmanı isterim. Ama gerçekten iyileşmek,geçmiş defterini kapatmak istiyorsan harekete geçmelisin.

Back
X