Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzından kaçan hakaret affedilir mı? Sağlıklı sınır nasıl korunur cevaplarsanız çok memnun olurum![]()
genel olarak sordum yaAffet. Affet ve lütfen evlen artık o kişiyle.
Bu sitede Piskolog yok mu acabaAffet. Affet ve lütfen evlen artık o kişiyle.
Olsa ne olacak?Bu sitede Piskolog yok mu acaba
Ben artık ciddi olmadığını düşünüyorum. Üst üste bir yere varmayacağını bile bile sürekli aynı konuları açıyorsun. Bir de sana elli kere destek al dedik mesajlarımızı görmezden geldin. Şimdi de yok mu diye sormuşsun. Varsa ne yapacaksın buradan iki soru sorarak durumunu çözebileceğini mi düşünüyorsun? Yaptıkların sence mantıklı mı biraz kendini sorgula.
Yani ne bekliyorsun kötü konuşuyorsa kabaysa onunla birdaha görüşme ileride de sana kaba davranır hatta dozu arttırır dedik. Hala böyle dedi şöyle dedi acaba olur mu bunlar her ilişkide olmaz mı falan diyorsun. Sanırım birinden "canım ya bunlar çok normal her ilişkide olur sen naif olacaksın erkeğini idare etmeyi bileceksin bir koca kolay bulunmuyor alttan almalısın" demesini bekliyorsun.
Şunu bil ki aynen bu şekilde inatla destek almaz ve ne olacak bunlar her ilişkide var diye düşünmeye devam edersen bu sefer de evlendiğin kişi için "kocası kaba davrananlar" diye konular açacakstemib, özellikle sana cevap vermek istedim çünkü bu konuda çok fazla yorum yaptığını biliyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim, gerçekten çok üzgünüm. Bazı şeyleri hâlâ aşamadığım için seninle daha önce de konuşmuştuk.
Ben artık ciddi olmadığını düşünüyorum. Üst üste bir yere varmayacağını bile bile sürekli aynı konuları açıyorsun. Bir de sana elli kere destek al dedik mesajlarımızı görmezden geldin. Şimdi de yok mu diye sormuşsun. Varsa ne yapacaksın buradan iki soru sorarak durumunu çözebileceğini mi düşünüyorsun? Yaptıkların sence mantıklı mı biraz kendini sorgula.
Yani ne bekliyorsun kötü konuşuyorsa kabaysa onunla birdaha görüşme ileride de sana kaba davranır hatta dozu arttırır dedik. Hala böyle dedi şöyle dedi acaba olur mu bunlar her ilişkide olmaz mı falan diyorsun. Sanırım birinden "canım ya bunlar çok normal her ilişkide olur sen naif olacaksın erkeğini idare etmeyi bileceksin bir koca kolay bulunmuyor alttan almalısın" demesini bekliyorsun.
Şunu bil ki aynen bu şekilde inatla destek almaz ve ne olacak bunlar her ilişkide var diye düşünmeye devam edersen bu sefer de evlendiğin kişi için "kocası kaba davrananlar" diye konular açacaksın.
StemınaKadın olarak gerçekten hepimiz çok değerliyiz eskiden erkekler bizlere adım atmak için ne yollar denerdi bu internet teknolojinin olmadığı çağlarda eğer bir kadını beğenirlerse o kadınla yeniden görüşmek için nasıl çabalıyorlardı. Hepimiz gerçekten çok değerliyiz. Bizi ilişkide el üstünde tutmalılar herhangi bir kaba davranışta bulundukları zaman vazgeçmeyi bilmeliyiz. Belki bu mesajımı okuyup devir kötü saygısız olmayanı mı kaldı diyen olabilir ama cidden var yani. Doğru düzgün düşünen, kırmayan erkekler de var. Neden saçma tiplerle muhatap olmak yerine sağlıklı bir ilişkide olmayı seçmeyesiniz. Artık biraz mantıklı düşünmeni rica ediyorum senden.
Bu sitede Piskolog yok mu acaba
Her an yaşam koçu çıkabilir, psikologları tükettikBu sitede Piskolog yok mu acaba
Ciddi söylüyorumHer an yaşam koçu çıkabilir, psikologları tükettik![]()
Senin o sosyal medyada gördüğün birkaç soruya cevap veren psikologlar gibi birine birkaç soru sorarak bütün her şey hallolur mu sanıyorsun? Sana o kadar yorum yaptık ,dil döktük burada. Hatta ÜCRETSİZ psikolog hizmeti alabilmen için 2 yöntemi de gösterdim. Eğer gerçekten psikolojik destek almak istiyorsan başvurunu yaparsın. Psikolog da seni arayıp gün verir. Ama " yok ben böyle iyiyim, sadece 1-2 soru sorup geçeceğim, destek almak istemiyorum" diyorsan da kendi keyfin bilir. Ailen de psikoloğa gitmeni istiyor parasını biz veririz diyor. Benim ailem öyle bir şey dese inan koşa koşa gider düzenli terapi alırdım. Bırak şu inadını da psikiyatriye randevu al ve ayriyeten psikolog ile görüş. İlaç kullanmaya başlaman senin için iyi olur. Şu an mantıklı ve sağlıklı düşünemiyorsun. Ben yeniden ilaç kullanmaya devam ediyorum, ilaç sayesinde takıntılar azalıyor kendimi daha iyi hissediyorum. Senin mutlu olmanı isterim. Ama gerçekten iyileşmek,geçmiş defterini kapatmak istiyorsan harekete geçmelisin.Bu sitede Piskolog yok mu acaba