sevgilim hakkında :( lütfen bakın :(

Meraktandir bence, ben de meraktan su an sifir duygumun oldugu ama zamaninda cok sevdigim eski sevgilimi aratmisimdir kac kere.

kızlar sabredemedim soyledım hemen. Nereyi kazandıgını merak ettım yemın ederım o yuzden aratttım falan dedı bi de rastlandı sonucu aradım yanı tanıyor olabılecegınız kısılerden arkadasları çıktı bende merak ettim arattım falan dedı bi de güzel konusmalar yaptı hanı aramıza hıcbır kız gıremez vs. Bi de bana kız haklısın ama sakın suphe duyma dedı

bi gözün bi, kulağın orda olsun ama şuanki açıklamalara istinaden büyütme artık

Bence meraktandır. Benimde şu an biri var ama ilkokulda platonik sevdiğim kişiye facede baktım ya da diğer ilgi duyduklarım varsa alakalı alakasız canım sıkıldığında filan. Bence çokta üsteleme ha aklına gelmiştir aramıştır filan izlemede kal sürekli arama yapıyorsa o zaman merak değil garip bir durum olur o zaman sorgularsın derim. Bence beklemede kal büyük ihtimal sadece ne yapıyor ediyor filan olayıdır. Sevse o kadar zaman sonra facede mi aratacak ad soyad girip google da da bulurdu bulmak istese.

Ben de tam olarak meraktandır diye düşündm, ben de arada saçma sapan insanlara bakardım facede laf olsn diyee hiiçç de biri umrumda olduğundan değil sadece merakk zamanında benm de başıma bela olmuştu, eskilerimi falan faceimden benm yüzümden bulmuştu nişanlım, kızdı etti sinirlendi ama onu asla umrumda olmadıklarına inandırdm ki gerçek de tam bu,benmki nasıl bir psikopatlıksa onun faceini de didik didik edip onun eskisini de bulmuştum ve arada ona da bakardım, hayır en son evlenmişti mesela o baktığım kız, baya süre bakmışım düşün ne meraklıymışım beee Her baktığımda da üzülürdüm üstelik neden bakıyorsamm....ardından face yüzünden birkaç kıskançlık kavga daha oldu ve biz de facelerimizi falan kapatıık çokk da güzel yapmışızz kimsenin sanal aleminin umrumda olmadığı ikimizin hayatıı

Bu kadar uzun yazdım çünkü erkek arkadaşın sana o açıklamayı yaptıysa güzel güzel bence asla şüphe etme, tabi ki arada kontrol et için rahat edene dek sen bilirsin ama aranıza soğukluk girmesin,gördüğün gibi merak neler yaptırıyor insana

unutup unutamadığını hiçbi zaman öğrenemezsin.
bunu ona sorduğunda da muhtemelen seni tatmin edici saçma bişey uyduracaktır.
ben her zaman unutulamadığı için orda eski sevgililerin aratıldığını düşünmüyorum.
ben bile bazen eski şimdi küs olduğum kız arkadaşlarıma bakarım eski sevgililerime de.
sadece napıyo ne ediyolar diye ne unutamadığımdan ne de acı çektiğimden.
insanların böyle bi dünyası var yani, merak ediyoruz.
belki de çok ciddiye almamak gerek.

Ben çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Ulaşmak gibi bir niyeti olsaydı bunu çoktan yapardı, senin hesap açmanı beklemezdi. Ben de geçen googledan eski okul arkadaşlarımı arattım. Hatta birinin tweetlerine denk gelince uzun uzun okuyup güldüm, "Ne kadar da olgunlaşmış." diye düşündüm :)) Halbuki hiç bir alakamız yok. Gerçi ben olsam ben de biraz kıskanırdım o ayrı ama bazen olayı büyütmemek lazım. Olabilir bu tip şeyler.

Sevgilim hiç facebook , twitter açmadı.En güzeli

Merak etmesi gayet normal.İlk onu aratsaydı sorun olurdu ama aklına gelmiş işte.

Son düzenleme:

gozun aydın o zaman :)

Facebook'ta aratacak kadar bir merak unutamama belirtisidir.Ne diye hala o kızı aratsın yoksa ?
Bazı erkekler bir türlü elde edemediği,ulaşamadığı kızlara karşı hep zayıf olurlar,hep bir burukluk vardır yani içlerinde bir yerlerde,çok sıkıntılı bir durum

Sen yasamissin aldatilmissin bitirmissin nefret etmissin ama sevgilisi yasayamamis icinde kalmis bunun icin unuttugunu sanmiyorum

Allah iyigini versin yahu biz nededik ne yapmissin tabiki oyle diyecek unutamadimmi diyacek asla gercegi soylemez
Bikac guzelde laf etmis ooooh
Bence sen korktun ya oltaya gelirse diye ama hayirlisi hakkinda izlemede kal :)

Benimde çok sevdiğim bir plotoniğim vardı .Eski ilişkimde arada ben de platoniğimin profillerine girip bakardım.Ama sırf merakımdan.Hala da bakarım arada. Belki sevgiliniz de merakından bakıyordur .Boş boş yapıcak işi olmayınca insanın böyle lüzumsuz şeylerle uğraşabiliyor :) Sınav haftası geçtikten sonra hiç sinirlenmeden uygun bir dille konuyu açıp ağzınıarayabilirsiniz

Kafaniza takmakta haklisiniz her insan uzulur buna, icinize atmamali kesinlikle konusmalisiniz. Ama ben facebookta onu aratti diye onu unutamadigini hala onu sevdigini dusunmuyorum. Erkekler bizim gibi degiller, sevmiyorsa bunu cat diye soyleyebiliyorlar. Bence sizleyse sizi seviyor. Ama insan arada merak eder, eski sevgilisini, kus oldugu arkadasini, yakinlarini. Bakabilir, hepimiz illaki bi kere yapmisizdir bunu.Her gun gunde bi kac defa yapiyorsa bunu daha farkli yorumlanabilir ama bu olayda cok kotuniyetli oldugunu sanmiyorum.

Herseyi acik acik konusmak en iyisi. Yerinde olsam bende ayni seyleri hissederdim, ama her insan farklidir. Facebookda o kizi aramasi tabikide unutamamis demek olabilir. Ama sadece merak etmisde olabilir. Cok yakin arkadasimin cok mutlu bir iliskisi var, birbirlerini cok severler ve sadiklardir kesinlinkle. Ama arkadasim meraktanda olsa hep eski sevgililerine bakar facebookdan. Sadece meraktan hicbir kötü niyeti yoktur buna adim gibi eminim. Ve hatta söyler ben önceden sevmemisim cocukluk iste sevdim sanmisim der. Hani aklinda hicbir sekilde kötü niyet yoktur ama merak iste..
Sen bu konuyu kesinlikle konusmalisin, konusulmasi haledilmesi gereken bi konu..

aratması bir yana neden aklına geliyo ki, umutsuz bir aşk ama kızı bulsaydı resimlerine bakıp bakıp neler düşünecekti kim bilir, bu düşşüncede de olsa ihanettir.

Platonik aşk,daha çok hayali bir aşk olduğu için aslında gelecekteki gerçek sevgilinin hazırlık aşamasıdır.Erkek arkadaşın aslında 2-3 yıl boyunca o kıza platonik aşk besleyerek kendi beyninde kalbinde,gerçek bir ilişkinin iç hazırlığını yapmış oldu,ama muhtemelen o durumu bu şekilde bilmiyor :) bence ona bunu anlatmalısın tabi eğer konu oraya gelirse.Aslında o aklında seninle yani gerçek bir ilişkiye gireceği zaman olacak olanların bir provasını yaptı.Sonra bir gün hayatına sen girdin ve hayaliyle vedalaşmak zorunda kaldı.Her veda acıdır,vedalar güzel değildir,ama seni bulmuş olduğu içinde aslında çok şanslıdır küçük bir burukluk gibi düşün onun içindekileri gerçek olan sensin,ve şunu bil ki platonik aşkıda seninle yaşayacak olduğu ilişkinin bir başka beden aracılığıyla yapılmış olduğu küçük bir provasıdır. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…