• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim hastanede :(

o yaşta olmaz :-)......mikrobiktir

olmaz dimi :) ay ne bilim internetten baktımda ondaki belirtilerde bu var oh çok şükür olmaz deyince içime su serpildi:)
test yaptırmış şimdi inşallah kötü bişey çıkmaz Allah ım sen koru yarabbim

inşallah tez vakitte iyileşir canım öenmli bişey değil merak etme sen herşey düzelcek

oy kıyamam :( amin inş sizin annenizde tez iyileşir bişiciği kalmaz inşallah.
bide prostat olabilirmi acaba benimkinde bilmiyormki ya of :5:

kız bacım ne prostatı bak sen neyin derdine düşmüş kasap et derdinde koyun can derdinde seni seni:1:herkezde oluyo canım çok doğal bi enfeksiyon

evet kızlar salgın var maalesef:50: geçende görümcemin oğlu oldu buna benzer şekilde bulantı,yediği herşeyi çıkarma,ishal..vs.vardı doktora yatırdılar onu da serum yedi ilaç vermiş doktor.ertesi gün annesi yani görümcem aynı şekilde o da serum yedi,ilaç kullanıyo şimdi doktor salgın var sizinki kana karışmış zehirli ishal olabilir demiş.ondan sonra da ben oldum aynı şekilde ama neyseki benimki kusmayla kaldı bugün daha iiyim,haa bi de kayınvalidem de aynı şekilde oldu..yani bunları için rahat etsin diye yazıyorum canım herkeste var,korkulcak bişey yok,serum hemen dikiyo insanı ayağa,sen gönlünü ferah tut,inşallah en yakın zamanda atlatır,allah cümlemizin şifasını versin:70:

geçmiş olsun Allah şifa versin..insanın canı nasıl yanıyor değilmi..sabır versin canım sende bol morel ver düzelir inşallah..

Allah şifa versiiin en yakın zamanda iyi olur İNŞAALAH..... sıkma canını canım benim uzak olmak ne kötü ya bende onlardan bitanesii...

evet kızlar salgın var maalesef:50: geçende görümcemin oğlu oldu buna benzer şekilde bulantı,yediği herşeyi çıkarma,ishal..vs.vardı doktora yatırdılar onu da serum yedi ilaç vermiş doktor.ertesi gün annesi yani görümcem aynı şekilde o da serum yedi,ilaç kullanıyo şimdi doktor salgın var sizinki kana karışmış zehirli ishal olabilir demiş.ondan sonra da ben oldum aynı şekilde ama neyseki benimki kusmayla kaldı bugün daha iiyim,haa bi de kayınvalidem de aynı şekilde oldu..yani bunları için rahat etsin diye yazıyorum canım herkeste var,korkulcak bişey yok,serum hemen dikiyo insanı ayağa,sen gönlünü ferah tut,inşallah en yakın zamanda atlatır,allah cümlemizin şifasını versin:70:

oyy sizede çok geçmiş olsun hepinize iyileşmişsinizdir umarım çok teşekür ederim :71:

geçmiş olsun Allah şifa versin..insanın canı nasıl yanıyor değilmi..sabır versin canım sende bol morel ver düzelir inşallah..

aynen öyle canım malesef çok tşk ederimmm :71:

canım çok çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda iyileşir

çok teşekürler :71:

e-coli salgını var:55:

o da ne :18:

Allah şifa versiiin en yakın zamanda iyi olur İNŞAALAH..... sıkma canını canım benim uzak olmak ne kötü ya bende onlardan bitanesii...

sorma canım Allah bize sabır versin çok çok sağol :71:

Back
X