Sevgilim hayırlı işlerimizi ağırdan alıyor onu dövmek istiyorum!

ebi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
243
7
96
kızlar selamlar,artık etrafımdakileri bıktırdım sevgilimi bıktırdım içime atınca hastalanıorum sizlerle paylaşmaya karar verdim.
1 buçuk senedir birlkteyiz ama farklı şehirlerdeyiz malesef çok bekledim sınavıydı işe girmesiydi vs artık adı konsun istiyorum yüzüklerimizi takalım istiyorum çok şey mi istiyorum :S
evliliği kendiside istiyor ama ağırdan alıp duruyo :S temmuzda istemeye gelcekler diye planladık.annem biliyo daha babama söylemedim.oda ayrı bi stres zaten
diyorumki bi haftasonu çık gel tanış temmuzdada isteme söz olsun bi görüşte kızmı verilir diyorum.daha sonra araya ramazan girecek bi an önce olsun istiyorum hayırlı işleri çok uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum..
ama yok Allah yok :S mesafe otobüsle 8-10 saatlik mesafedeyiz.gündüz çalışıorum onun haricindede ders çalışıcam diyo ama bazı günler arkadaşlaryla çok güzel gezmeyi biliyo :S bana bi hafta sonunu ayırıpda gelip tanışmıyo.ben şimdi bunu napiyim inanın o kadar sinirleniyorumki suratına sağlam bi tokat atmak kollarını tırnaklamak geliyo içimden :) sevmiyo değil beni seviyo ama sürekli bi kendini naza çekiyo anlamadım gitti.. kendince sebepleri var evet ama sürekli anlayışlı olmamı bekliyo benden ve ben bu durumda çok sıkıldım! bu saatten sonra onu bırakmam o da beni bırakmaz.ama artık sabretmek bana çok zor geliyo.. Baban ne zaman derse gelirim demediği için babama söyleyemiyorum..neden bu kadar inatlaşıo benle anlamıyorum.temmuzda kpssden sonra gelicem diyo başka bişey demiyo..
uzaklık çook zor.. Allah bunu yaşayan herkese sabır versin..
çok dertliyim bildiğiniz gibi değil :S

bence biraz anlayışlı olmalısınız. ben de kpss ye çalışıyorum aynı problem bizde de var. allahtan askerde olduğu için çok ısrar edemiyor. ama düşün ordan bile o kadar baskı kurdu ki mayısta sözleniyoruz. bence sabırlı olmalısınız.

Canım bence herşeyi oluruna bırak öncelikle kendince haklı sebepleri var demişsin buna rağmen üzerine gitmenin onda baskı etkisi yaratacağını düşünoyrum kaçan kovalanır muhabbeti değil elbette ama o madem kendini ağırdan alıyor dıyorsun sen neden ona bukadar istediğini dile getiriyorsunki sana tavsiyem onun beklemesine anlayışla yaklaş çünkü gerçekten istiyorsa ve baheneler üretmiyorsa hayırlısııylaa bu zaman gelecektir.1 yıl tanıma süreci 1yıl nişanlı biri olarak söylüyorum ve aileminde haberi vardığı görüştüüğümüzden ama hiç birşeyin garantisi yoktu eşimin sebepleri dolayısıyla zamanımız vardı tarih belli değildi 2 yıl boyunca sabırla bekledım ve hiç bi zaman illa tanışma olsun öyle olsun böyle olsun diye diretmedim bende kendimi ağırdan almak istedim açıkcası sizinde amacınız evlenmek anladıma göre sende zamana bırak nezaman olacak edecek diye birbirnizi yıpratmayın madem temmuz diyor sana bekle temmuzda gelir öyle değilmi.ben eşimi deliler gibi seviyordum ve onu kaybetmektende korkardım çok aşık oldugumdan belkide ama birgün ona bunu yansıtıp hızlandıralım gibisinden birşeylere buna rağmen kalkışmadım.en güzeli o atsın adımları madem beklemek istiyor beklesin eğer on kişi senin kısmetinse yemendede olsanız senin ama kısmetinde yoksa el den bişi gelmes..kendinide yıpratma dengeyi kur bence.

haklısın benimde kendimi ağırdan satmam lazım ama bi saflık var heralde bende :S sevgimi çok gösteriyorum içim neyse dışım o strateji yapamıyorum. sabretmemde lazım biliyorum ama etrafdan o kadar çok baskı var ki..25 yaşındayım isteyenler oldu oluyo hala bahaneler uydurmaktan çok yoruldum strese giriyorum.sevdiğim varda diyemiyorum çümkü babam bilmiyo annemede yeni söyledim.hele bide insnlar sürekli ne zaman evleniyorsun diye sormuyo mu ::Sben istiyorumki stresimi sıkıntımı görsün fedakarlık etsin sevgilim sadece ben istiyorum diye erken gelse nolur çok mu şey istiyorum.bu kadar katı bu kadar planlımı olmak lazım.
teşekkür ederim alakanıza dua edin nolur..

Canım emin ol bende öyleyim ölüyorum eşim için o hayatıma girdiğinden beri bu hep böyleydi bende hiç saklamadım sevgimii belli ettim stratejide yapmadım :) amaaa evlilşk konusunda sabırlı oldum sürekli ben ben ben demedim ama şuda birgerçek en başta ben yıllarca flört edemem dedim ben isterim ama ailem müsadae etmes onların rıcazı benim için çok önemli herşey gereğince yapılmalı bunu unutmaması gerektiğini söyledim ailemi zor durumda bırakamam aile yapımda uzun sürelii flörtü kaldırmaz zaten dedim.en azından bu konuda net oldum sende böyle fıkırlerını net belirtirsen ve kararlı olursan canım oda ona göre adım atar. yanı mesela sürekli nezaman olacak arrtık su ızne geldıgınde olsun etsin gibi ona yaklaşmadım birkere söyledim ve rahat oldum canım bende umursamas gibi göründüm çünkü emin ol o insan seninle yuva kurmak isityorsa o süreç birşekilde geliyor bak sanmaki sabırlı olurken senin yaşadığın zorlukları yaşmadım mı annem de bitaraftan homurdanıyordu nişan nezaman olucak vs baskı yapıyordu ben bunları ona hiç yansıtmadan her iki tarafıda idare etmeye çalıştım 25 yaş çok geç bi yaş değil canım bende 22 yaşında evlendim.aileler zaten pskoljik baski bu süreçte onlar huzur vermseler erkekleri bunaltmayız belki bende bazen anneme çıkışırdım neyapayım gelsın benı ıstesınmı zorlamı varayım seviyor alacaksa alır zaten deyip bazen kavga eder bazen espriyle konuyu kapatmaya çalışırdım seni çok iyi anlıyorum tatlım ama sabırlı olmanı dilerim sen çok haklısın gercek amaa yapıcak bişi yok çok şey istemesende onun bekleme sürecine anlayışlı olmak durumundasın.allh gönlüne göre versin inşallah kısa sürede umarm ıyı haberler alırız

aminn tavsiyelerini dikkate alıcam :)

canım sıkıldıkça gelip buraya yazıcam :) içimden sürekkli onunla kavga ediyorum :) aklıma bişe gelio öfkeleniyorum :) elime geçirsemde bi hırpalasam çok rahatlicam :) keşke bi şekilde yanına gidebilsem..madem o gelmiyo

canım sıkıldıkça gelip buraya yazıcam :) içimden sürekkli onunla kavga ediyorum :) aklıma bişe gelio öfkeleniyorum :) elime geçirsemde bi hırpalasam çok rahatlicam :) keşke bi şekilde yanına gidebilsem..madem o gelmiyo

birine bir şeyi zorla yaptıramazsınız ki.
içinden gelmeli, kendi düşünmeli, kendi istemeli...

sevgili Ebi :)

Açıkçası bende senin yaptıgın baskıyı yapmıştım zamanında.. Ama yine de sonuç vermedi. Çünkü ben onu şu konuda anlamadım: erkekler muhakkak herşeyin planını yapıyor sen ne kadar baskı yapsan da o kendi planına göre hareket eder.

çünkü erkekler akıllarındaki düşünceyi korkularını sevgi vs gibi duygularını saklamayı severler ve üstlerine de yoktur bence.

maddiyatı düşünür işini düşünür geçim yapabilir mi onu düşünür, düşünür de düşünür....

o sebeple sen hiç canını sıkma muhakkak onun kararladığı bi tarih vardır:)

Bence Sabret:)

1.5 yıldır çıkıyoruz işiydi, sınavıydı çok bekledim diyorsun. canım ben napim 5.5 sene bekledim. Hadi 2 senesini atalım okuyorduk oda bende. kalır 3.5 sene. okul bittikten sonra (memleketi 17 saat uzak ) uzun süre ayrı şehirlerde bekledik birbirimizi. Askere yolladım. kaç sınava girdi hatırlamıyorum bile. 1 yıl önce atandı tam gelecekler istemeye diye sevindim; annesinin mazeretsiz reddiyle gelemediler. bir kaç hafta önce istemeye geldiler; eylülde düğün düşünüyoruz kısmetse. yani acele ettik bizde hep ama olmadı olmadı. kısmet ne zamansa o zaman oluyor bu işler.

hadi yaa. iyi sabretmişsin canım tebrik ediyorum inşallah herşey güzel olur..kısmet ne zmnsa o zmn tabiki ama insan sevdiğine kavuşmak istiyor işte bi an önce sende çok iyi bilirsin :)

doğru diyosun.. zaten karar aldım tatile gidicem geliosan gel gelmiosan tatile gidiyorum dicem
Bu arada Bursayla nası bi ilgin var bimliorum,4.5 senemin geçtiği aşkımızın başladığı çook sevdiğim şehirdir Bursa :)

benimde 5 yıllık bi ilişkim var benm okulm hala bitmedi beklyrum ama şuan ztn bişey olamaz sendeki sıkıntıyı bende şöyle yaşıodum mesela konuşmak istiyorum tahminen ne zaman sözleniriz vs diye o ben kadar heycanlanmıo sanırım erkekler bu konularda pek üstüne düşülmesini sevmio bende konuşmuyorum artık hiç demiorum bile ama kendi dio beni babana söyle işe giriyim sözleniriz vs diye bence sende bahsetme bakalım napcak bu arada bizde şehirler arası ilişki yaşıoruz ve ne kadar zor olduğunu çok iyi biliorumm

Bende 4 yıldır bekliyorum canım. Maalesef evlilikler istemekle olmuyor. Okulu bitirdik. Askerliği bitirdik derken 4 sene geçti. Maalesef işimizi gücümüzü tam anlamıyla oturtamadık maalesef hala bekiyoruz. Bize kalsa şartlar uygun olsa hemen evlenirdik ama olmuyor işte demekki bir yerdede kısmet. Demek daha zamanımız var. Kavuşamamak insanı çok üzüyor gerçekten. Her an artık yanında olsun istiyorsun ama olmuyor işte.

Hiç baskı yapma canım herşey olacağına varıyor. Kendini de üzme. İnşallah senin içinde en güzeli olur.

konuyu okudum aynı benim duygularımı anlatmışsın.. ama ben son 1 ayda değiştim daha doğrusu kendimi değiştirdim. Biz de 1 buçuk yıldır beraberiz ben hep derdim ki ne o öyl 2-3 sene flört mü olur, niyet ciddiyse evlenilir. etrafımda da böyle gördüm hep ama herkesin şartları, ailesi, maddi durumu , karakter yapısı farklıymış. bunu geç idrak ederdim. baskı yapıyordum hep laf sokuyordum. yüzük almadın evlenme teklifi etmedin. ben de babama söyleyemiyorum hala babam üzülüyormuş anneme diyormuş ki bu kız 28 yaşına geldi evde kaldı nolacak diyip dertleniyormuş. diyemiyorum ki baba biri var hayatımda ciddiyim. neye dayanarak söyleyecem ki insan en azından bir yüzük bekliyor. ondan sonra da süreç uzasın istemiyorum çünkü rahat edemeyecez biliyorum. rahat rahat birlikte kalamıcaz tatile gidemicez. ya nişanlılık 1 yıl sürerse bayağ yıpranacaz. benim arkadaşım baba baskısı yüzünden nişan attı. rahat rahat bişey yapamıyorlardı. o yüzden canım beklemekten başka çaren yok . erkeklerin bazısı hemen evlenme teklif ediyor(maddi gücü olanlar aile desteği olanlar) bazısı da bişeylerin planını yapıyor. maaşı artınca veya işe girince evlilik düşünüyorlar. tabi buna tayin,atanma gibi durumlar da etki ediyor. sen kafandan şuan evlilik,nişan fikrini at başka şeylere yönel derim. kurslara yazık gez toz. elbet o gün gelicek yoksa ileride evlendikten sonra bile sen bana baskı yapmışsın, evlilik için deliriyordun derler yüzümüze vururlar.

cidden hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz canım.. dedğiln gibi insanların şartları koşulları farklı farklı bizimkinin tam zamanı olduğunu düşündüğüm için bu kadar sıkıntı yapıyorum.hassas bi tipim üzülünce hastalanıyorum bide:S dua edelim.. hepimizin hakkında hayırlısı..

çok teşekkür ederim canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. bizde okulları bitirdik işler tamam sayılır daha da yükselmek istiyo sadece.evliliği geçtim şu an tek derdim adı konsun parmağımda yüzüğüm olsun.dua edelim..belki yakında güzel haberler veririz burda :)

bu ara etrafımda hep bu dert var :26:
bende kavga ettim çok kez bu konu yüzünden, ama artık gururlu olacağım
hiç bi şey zorla olmaz , hala konuşmuyoruz sırf bi aileler tanışsın dedim die ne kadar komik değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…