- 15 Aralık 2017
- 382
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi guclukadin28
Ekşiden misin inciden mi onu söyleKari milletindr ne cene var ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekşiden misin inciden mi onu söyleKari milletindr ne cene var ya
Kitap okudun mu merdum, sen boşver bunuEkşiden misin inciden mi onu söyle
Tavuklu pilav yapmakla uğraşıyorum valla akşamaKitap okudun mu merdum, sen boşver bunu
Tavuklu pilav yapmakla uğraşıyorum valla akşama![]()
Eski konu bu eski! Bos bi insan eski konumu bulup hortlatti saolsun kimsede yorum atmasin!Bu adamla niye gorusuyorsun ?
Sen nesin pardon?Kari milletindr ne cene var ya
Benim icin cokta eski simdi susabilirsinÇok da eski değilmiş (neden agresifce yorum yazılmasın yazdığınızı anlayamadım)
Doğum gününüz kutlu olsun sorunsalı
Genc kiz :)Sen nesin pardon?
10 yaşında çocuk gibi davranıyorsun ama .Genc kiz :)
Ne kadsr terbiyesizsin bi kadının böyle bir cümle.kurmasıKari milletindr ne cene var ya
Tamam genç kız.Benim icin cokta eski simdi susabilirsin
Genç kız mı? Böyle bir cinsiyet mi var? Benim bildiğim 2 cinsiyet var. Biri erkek biri kadın.Genc kiz :)
Kv ikisine birden katlanamıyormuş ayrılmışlar, nasıl katlansın ağzı bozuk bu çocuğa.Ne kadsr terbiyesizsin bi kadının böyle bir cümle.kurması
Konuda hortlamış naptın evlendin mi o cimriyle
Her şeyini takip etmesem, eşimin attığı adımdan haberim olmasa ben de öyle düşünürdüm. Kızın böyle itiraf etmesi bana da çok garip geldi ama ruh hastasından her şey beklenir...
Genc kiz :)
Ayrıca çok da eski yazman gerekiyor, çok da tın gibi. Ayrı yazılan de da sertleşmeye uğramaz.Benim icin cokta eski simdi susabilirsin
Kv haklıymış vallaKv ikisine birden katlanamıyormuş ayrılmışlar, nasıl katlansın ağzı bozuk bu çocuğa.
kayınvalidelere hak verdiğim nadirdir ama bu konuda kadın sonuna kadar haklı.Kv haklıymış vallakim böyle bir gelin ister
![]()
Eski konu bu eski! Bos bi insan eski konumu bulup hortlatti saolsun kimsede yorum atmasin!