Sevgilim ilgisizleşti

French Oje

Yengeç ♋️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
378
188
23
Sevgilimle 3 gündür doğru düzgün konuşamıyoruz. Çalışıyor tamam o zaman cevap veremez anlıyorum ama eve döndüğünde akşam gezmeye gidiyor bir arkadaşı var samimi hemde akrabası evli... onunla her gün buluşuyor yemek yiyor geziyor ben anlamıyorum eşi nasıl bu kadar izin veriyo . O arkadaşı olmadığı zamanlarda başka arkadaşlarıyla buluşuyor bunları arada yapıyor ama her gün değil. Şu 3 gündür çoğaldı peşpeşe dışarı çıktı. Teli arıyorum meşgule atıyor sinir oluyorum alıştım ama bunu kötü ettim çalıştığı zamanlar arayamıyorum ya... artık gün içinde aramaz oldum normal mi... sonra eve yorgun geliyor telde konuşuruz akşamları bunu biliyor yorgunum diyor uyuyor cevap veremiyor ben sanki duvarla konuşuyorum. Yarın da aynısını yaparsa ne yapıyım sinir oluyorum vakit ayırmamasına 3 gündür. Böyle zamanlarda sanki hiç ilgisini çekemiyomuşum gibi hissediyorum nasıl desen bana böyle aşkım bitanem değil de normal sıradan konuştuğunda kötü hissediyorum :KK61:

Ah canım bunların bide evlendikten sonra ki versiyonları var. Terlik pijama kumanda üçlüsü :) şaka bi yana sanki sizden kaçıyor gibi. Sizde uzak durun bakalım hiç yorum yapmadan soğuk konuşun.

3 gunluk mesele degil bu. Son zamanlarda dozu artirdi desen daha guzel olur. Sen de bu sekil devam ederse ayrilacaginin sinyalini vereceksin . Pesine dusme , arama sorma. Yavas yavas kivama gelecek.

Siz ilgilenmeyin bi süre konuşmaya çalışmayın. O arayana kadar aramayın bakalım sizi ne zaman hatırlayacak.

Bence sende plan yap kendine meşguliyet bul. Sadece onunla uğraşmak olursa tek meşgalen hem sen kafayı yersin hem o kıymete biner. Sana yaptıklarının aynılarını yap, öyle bi imkanın yoksa bile yapar gibi görün.

Siz hangi ara görūsūyorsunuz telefon konusmasi disinda?
Konusmak isteye sartlari zorlar her turlu konusur.

Ya neden bilmiyorum
Icinizide karartmak istemiyorum ama
Okudugum zaman hissettigim tek şey 3. kisinin varlığı oldu.....

Olur öyle şeyler ilişkilerde çok üstüne düşmeyin varsa bir derdi söyler zaten gereksiz ıssız adam modun da dolaşmasın.

Ben olsam ayrılırım sizden.
Şurda 3 gün ilgisiz oldu diye adam infaz edilme noktasına gelmiş bile.
Hayır yani şu yorum yapan hanımlarıda anlamıyorum, hemen vermişler taktiği gazı sende ilgisiz ol arama sorma diye. Bu mu ya aşk? Taktikler oyunlar stratejiler... Taktik ile ayaktan tutulan ilişkiden hayır gelmez, önce bunu bilin.
Yahu adamın belki bir derdi var, belki psikolojisi bozuldu, belki söyleyemediği bir konu var. 3 gün ilgisiz kaldı diye piremsesimiz ilgi krizlerine girmiş. Bu ne bencilliktir?
anlayış yok bişey yok, varsa yoksa ilgi. 3 ya 3 gün insaf... Siz diyorsunuz daha geçen hafta normaldi diye.
O adamın aklı varsa kurtulur sizden, şimdiden belli ne olduğunuz, ömür geçmez böylesiyle.

Back
X