Sevgilim ilgisizleşti

Kızlar bendede aynı sorun var 5 ay olacak çıkmamız ama son 2 aydır ilgisizleşti bazı kavgalarımızdan sonra. Resmi resmi konuşuyoruz, 20 gün değil nerdeyse 2 aydır görüşelim demedi gelmedi. Telefon görüşmesi 2-3 aydır yapmıyoruz. İşi de yok, evde hep. Ben bu sorunumu söyleyince de kabullenmiyor, rahat ol biraz, ne yapıyorum ben falan diyor. Kendi yaptığını kabullenmiyor. Ama ayrılmıyor da. En son ben bitirdim, biraz sert çıktım ama. O da ben de çok inatçı, sert. O da hayatımda başkası olduğunu ve bilerek olay çıkardığımı iddia etti. Sonra da bitti işte. Ama ben böyle kavgalı bitsin istemedim, ben bitsin dahi istemiyordum, sevmeye tanımaya çalışıyordum onu. Ama onda hiç çaba göremedim. Derdi varsa söylemedi. Mecbur bitirdim. Kendimi suçlu hissediyorum, sanırım arayıp buluşalım diyeceğim, barışmak için değil de, içimizi dökeriz, bitsede güzel biter amacıyla. Sizce yapayım mı bunu?

Sen şaka mısın?
2-3 aydır görüşme olmuyor diyip nasıl onu aramayı düşünürsün?
Seni zerre önemsemeyen, sevmeyen biri bu insan.
Sen bakma 'hayatında başkası var; ondan böyle yapıyosun.' gibi laflar ettiğine.
Sözlere değil eylemlere bak.
Direkt bitsin, istemiyorum demiyor bazı insanlar.
Sürüncemede bırakıyorlar her şeyi.
Buna izin verme. Çocuk senden gitmiş, bitmiş artık. Peşini bırak. Hiç arayıp sorma. Aç gözlerini.

Sen şaka mısın?
2-3 aydır görüşme olmuyor diyip nasıl onu aramayı düşünürsün?
Seni zerre önemsemeyen, sevmeyen biri bu insan.
Sen bakma 'hayatında başkası var; ondan böyle yapıyosun.' gibi laflar ettiğine.
Sözlere değil eylemlere bak.
Direkt bitsin, istemiyorum demiyor bazı insanlar.
Sürüncemede bırakıyorlar her şeyi.
Buna izin verme. Çocuk senden gitmiş, bitmiş artık. Peşini bırak. Hiç arayıp sorma. Aç gözlerini.
Aramadım, yani bugun arayacaktım ama o dün mesaj attı. benim bikaç gün sonra doğum günüm. O da dedi birlikte gecirmek ister misin? Ben de olur dedim. Ama yine ilgisiz. 14 subatta almayalım hediye diyor, para muhabbeti yapıyor. Cidden anlam veremiyorum canım ya bu bilerek mi yapıyor beni mi kullanıyor yoksa farkında değil mi. Tuhaf. Benim pek sevgilim olmadı yani o yüzden yorum yapamıyorum bazıları diyor seni görmeden aramadan edemeyen, çok sevecek olan, fedakar erkekler var, boşver üzülüyorsan ayrıl diyor. Cidden öyle var mıdır bilmiyorum. Ve gerçek sevgi asla bilinemiyor. Buluşunca konuşayım diyorum ama ne diyeceğim ki. Çok rahat biri yani. Öyle uğraşayım gideyim arayayım demiyor. E kavga ediyorum, ayrılalım diyorum o da olmuyor, tamam demiyor. Ben de sert ve kesin olamıyorum acaba değişir mi diye.

bütün erkekler böyledir canım ilk aylar hep cicim aylarıdır sonra kaybetme korkusu hafiflediğinde seni cepte görürler sevmediklerinden değil yani ama 20 gün görüşmek istememesi saçma biraz inşallah düzelirsiniz mutlu olursun:KK19:

bütün erkekler böyledir canım ilk aylar hep cicim aylarıdır sonra kaybetme korkusu hafiflediğinde seni cepte görürler sevmediklerinden değil yani ama 20 gün görüşmek istememesi saçma biraz inşallah düzelirsiniz mutlu olursun:KK19:
Konu 2012den:dondurma:

Bence konu sahibi şuan başkasıyla mutluluk peşinde :süslü:

emreaydinfan emreaydinfan
:KK75:

Back
X