- Konu Sahibi emreaydinfan
çocuk onu terketmeni bekliyor bence...
kesinlikle katılıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk onu terketmeni bekliyor bence...
Çocukta sevgi bitmiş. 20 gün görüşmek istemeyen bi adamdan hayır gelmez sana söyliyim
He bide unutmadan hiçbişey eskisi gibi olmaz.
O seni bırakmadan sen onu bırak.![]()
Kızlar bnm 5 aylık bi ilişkim var ve ilk 3 ay cok güzeldi dha sonra ilgisizleşmeye ben mesajlşmayı çok sevmiyorum,bunu sni sevmedğimi ilglnmeğimi göstermez dmye..her dakika konuşrken artık sdce sbah ve akşm knusuyoruz knusurken sevgi sözckleri var tmm ama eskiden o kdr üstüme titrerdi ki neler yazardı gece yarıları uyandığnda bile... bn bu knuyu defalarca actım noluyo diye ve bna bu değişmicek dedi sni çok üzüosa napalım dedi bn de tmm o zmn ikimzde yorulmayalım hoşçakal dedm bni bırktın mı dedi knuştk ve ayrılmadık. ama kafam allak bullak mesajlaşmaktan o kdr kaçıyo ki hmen işim var dyp knuşmayı btiriyo aynı yerlerde olmamıza rağmen nrdeyse 20 gündr bluşalım demedi noluyo bi akıl verin nolurr :/![]()
bence biraz akışına bırak,sanırım erkekler birazda olsa özlemek istiyorlar bu yüzden monoton bi ilişkiyi yaşamak yerine kendilerini çekiyorlar
Kızlar bnm 5 aylık bi ilişkim var ve ilk 3 ay cok güzeldi dha sonra ilgisizleşmeye ben mesajlşmayı çok sevmiyorum,bunu sni sevmedğimi ilglnmeğimi göstermez dmye..her dakika konuşrken artık sdce sbah ve akşm knusuyoruz knusurken sevgi sözckleri var tmm ama eskiden o kdr üstüme titrerdi ki neler yazardı gece yarıları uyandığnda bile... bn bu knuyu defalarca actım noluyo diye ve bna bu değişmicek dedi sni çok üzüosa napalım dedi bn de tmm o zmn ikimzde yorulmayalım hoşçakal dedm bni bırktın mı dedi knuştk ve ayrılmadık. ama kafam allak bullak mesajlaşmaktan o kdr kaçıyo ki hmen işim var dyp knuşmayı btiriyo aynı yerlerde olmamıza rağmen nrdeyse 20 gündr bluşalım demedi noluyo bi akıl verin nolurr :/![]()
Kızlar 2 hafta önce çok kötü tartıştık. Bu benim değer vermediğimi göstermiyor niye anlamıyosun falan dedi bu değişmiycek eğer bu seni çok üzüyorsan ne yapalım dedi. ben de tamam o zaman seni de kendimi de yormıcam daha fazla her şey için tesekkürler kendine iyi bak hoşçakal dedim 7-8 saat mesaj atmadı sonra meleğim beni bıraktı mıyazmış ben de sizin gibi düşünüyordum benim bırakmamı mı bekliyor diye ama bıraktığım zaman tamam demez miydi o zaman beklediği şeyi yapmışım ?
bence biraz akışına bırak,sanırım erkekler birazda olsa özlemek istiyorlar bu yüzden monoton bi ilişkiyi yaşamak yerine kendilerini çekiyorlar
20 gun boyunca hiç aramadı mı
hadı 20 gundur gorusmemiş olabılırsınız belkı işi gucu oldu neyse de ınsan bı arar
çek kendını derım
ama erkeklerın genelı ılgısız zaten
nıyetı ılerde bellı olur ama fazla da umıtlenme dewam etse bıle senın cabanla olur bu ve cok yorulursun![]()
20 gün boyunca sevgilisiyle görüşmeyen erkekten bahsediyoruz yahu, böyle özlem mi olur allah aşkına?bence biraz akışına bırak,sanırım erkekler birazda olsa özlemek istiyorlar bu yüzden monoton bi ilişkiyi yaşamak yerine kendilerini çekiyorlar
bu çocuk seni sevmiyor ama seni de kaybetmek istemiyor.. erkekler böyle işte arada sevgi olmasa da gitmesin ister bazen.. 20 gündür buluşmak istememesi ve "ben böyleyim mesaj atamam napalım" demesi resmen "bu ilişki benim şartlarımda ve isteklerimde devam edecek sen buna ayak uyduramazsan güle güle" demek ama ayrılmak isteyince bi yandan da gitmeni istememesi sap gibi kalmak istemediğindendir.. bir de şimdi sen ayrılmak isteyip ayrılamadın ya kendini vazgeçilmez görüyordur ve senden iyisini bulunca büyük ihtimal ilişki bitecek.. çok sert oldu ama daha 5 ay olmuş ve yaşananlar ortada..