• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim instagramdan başka kızları takip ediyor ve sadece mesajla iletişimdeyiz . Ayrilmalimiyim?

Shaddyyy

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
57
30
8
34
7 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama. 3 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor iki günde 6.7 kız eklemiş sordum tanıdıgim kişiler diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu

Ayrrıldık .evli olduğunu bile düşünüyorum dedim .beni yalancılık haysiyetsizle nasıl suclarsin. Arabi evimi sattım icralık durumdayim bu kadar zor durumdayken söylediğin şeylere bak . Yazmiyacagim daha fazla ayrıldık rahat et dedi Instagramini kapatmış öyle söyledikten sonra .

Alıntı

Son düzenleme:
6 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama.2 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor . İlk tabistigimizda farkettim söyledim dikkat ederim önemi yok demişti ama devam ediyor hala.2 günde 5 kız eklemiş yine sordum tanıdıklarım önce takip ettiklerim diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu

Gerçekten 31 yaşında mısınız ? Erkek arkadaşınız kaç yaşında ?

6 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama.2 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor . İlk tabistigimizda farkettim söyledim dikkat ederim önemi yok demişti ama devam ediyor hala.2 günde 5 kız eklemiş yine sordum tanıdıklarım önce takip ettiklerim diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu
Ben bu durumu normal bulmuyorum açıkçası. İlişkisi var ve tanımadığı kızları hesabına ekliyor. Belki konuşuyordur bile. Ama sevgilisine gereken ilgiyi de göstermiyor. Her şey çok açık değil mi bu durumda?

Gerçekten 31 yaşında mısınız ? Erkek arkadaşınız kaç yaşında ?
Evet o da 37
Ben bu durumu normal bulmuyorum açıkçası. İlişkisi var ve tanımadığı kızları hesabına ekliyor. Belki konuşuyordur bile. Ama sevgilisine gereken ilgiyi de göstermiyor. Her şey çok açık değil mi bu durumda?
Aynı şehirde 2 aydır görüşmüyoruz işlerim yoğun kötü psikolojim bozuldu diyor ama hergun 2 kişiyi takip etmekten geri kalmıyor.hergun mesaj yazıyor arama bile yok sesini duyayaim diye aradım mesajla döndu .

Evet o da 37

Aynı şehirde 2 aydır görüşmüyoruz işlerim yoğun kötü psikolojim bozuldu diyor ama hergun 2 kişiyi takip etmekten geri kalmıyor.hergun mesaj yazıyor arama bile yok sesini duyayaim diye aradım mesajla döndu .

İslerim yoğun diyor hergun yazıyor ama görüşmeyi geçtim iki aydır sesini bile duymadım. Aramalara mesajla dönüyor

Adamla halen bir ilişkiniz olduğuna inanıyor musunuz ?

Kendisini arar mısınız ; durum mu bildirirsiniz , bilmiyorum. Görüşülmeyen bir insanla ilişki de olmaz ki.

Evet o da 37

Kesinlikle aldatıyor. Siz neden hala bu adamla berabersiniz, aynı şehirde koskoca 3 ay görüşmemek nedir başından savıyor sizi. Neden kendinize bu hayatı yaşatıyorsunuz? Neden tekmeyi basıp değerinizi bilecek biriyle olmuyorsunuz?

Benim anlamadığım 7 aylık ilişki diyorsunuz son 3 ayı yok zaten… İlk 4 ayda da bence bir iki defa görüştünüz. İlişki yaşamak böyle bir şey değil siz neden devam ediyorsunuz hiç anlamadım. Kendinize değer verin artık.

Sizi oyalıyor ama nedeni konusunda biz bi şey diyemeyiz bir çok ihtimal var, belki evli ve belki siz de o eklediği kişilerden birisiniz? aynı şehirde 2 ay görüşmemek ne demek ya bu adam yemek yemiyor mu? uyumuyor mu? bir öğlen beraber yiyin, bi gece 2 saat uyumasın sizinle görüşsün. Bence onunla zaman kaybetmeyin.

31 yaşında biri için bu sorun olmamalı
Çoktan ayrılmalı insanin içine şüphe düştüyse
O ilişkiden bir halt olmaz
7 aylık ilişki 3 aydır ortada yok işi var ama kızlarla işi galiba
4 ayda bir kaç kez buluşma
Bence ayrıl emin ol o kızları ekleyen birinin diğer cebindede alternatif biri vardır

Back
X