• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim instagramdan başka kızları takip ediyor ve sadece mesajla iletişimdeyiz . Ayrilmalimiyim?

Shaddyyy

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2022
57
30
8
34
7 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama. 3 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor iki günde 6.7 kız eklemiş sordum tanıdıgim kişiler diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu

Ayrrıldık .evli olduğunu bile düşünüyorum dedim .beni yalancılık haysiyetsizle nasıl suclarsin. Arabi evimi sattım icralık durumdayim bu kadar zor durumdayken söylediğin şeylere bak . Yazmiyacagim daha fazla ayrıldık rahat et dedi Instagramini kapatmış öyle söyledikten sonra .

Alıntı

Son düzenleme:
Evet o da 37

Aynı şehirde 2 aydır görüşmüyoruz işlerim yoğun kötü psikolojim bozuldu diyor ama hergun 2 kişiyi takip etmekten geri kalmıyor.hergun mesaj yazıyor arama bile yok sesini duyayaim diye aradım mesajla döndu .
Normal değil tabiki bir dakikası da mı yok sesinizi duymak için. Daha yeni ilişkiniz sizi görmek için çabalaması lazımken sesinizi bile duymak derdi yok. Ayrılın tabiki

7 aylik ilişkim var ama ailesiyle tanistirmak evlilik istiyor ama. 3 aydır işleri yoğun olduğu için gorusemiyoruz. Aramıyor ama hergun mesaj atıyor instagramdan tanımadığı kızları takip ediyor iki günde 6.7 kız eklemiş sordum tanıdıgim kişiler diye yalan söyledi . Ona ne demeliyim ? Ayrilmalimiyim? Beni sevmiyor mu
Size aşık!!!
Çünkü evlenmek istiyor!!!
Bir de soruyor musunuz Allah aşkına

Back
X