Sevgilim işe girince çok değişti:(

asigelly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
5
0
86
A.B.D.
erkek arkadaşım 10 gün önce çok iyi bi işe başladı.işe girene kadar herşey iyiydi ama artık benle ilgilenmiyor ne söylesem bağıryor devamlı benı hatalı cıkarıyor,onu anlamadıgımı dusunuyor ve böyle devam edersen senden ayrılırım dıyor.bi anda ona ne oldu anlamıyorm hiç umrunda değilim.3 yıllık ilşkim bitmek üzere,egosu tavan yapmış durumda resmen.ne yapmalıyım

hani gaz vermek gibi olmasin ama, isyerinde birini gozune kestirmis olabilir aman dikkat diyim..
bi de erkeklerin ise girince nedense totosu kalkiyo.. adam olduk saniyolar heralde..
kisilikleri yeterince gelisemiyor bunlarin sanirim..

kendini bişey sanmaya başlamış ezik. (kusura bakma ama çok sinirlendim)
birde tehdit ediyo haspam.
bırak onuda aklı başına gelsin...:57:

" senden ayrılırım " gibi bir cümle kurabiliyor ise oturup düşünmen gerekiyor...Neden boynunu büküyorsunki, senin ona bir bağlılığın varmı, tehditvari bir şekilde davranmış, çok saygısızca...Kabul edilemez bence....Kendini yavaş yavaş alıştır ayrılmaya ve kendine güven başın dik dursun...EVli bile değilsiniz nedir bu küstahlık.....

ya benimde aklıma ilk gelen iş yerinde birine ilgi duyması oldu inşallah öyle bir şey yoktur varsada hakkında hayırlısı olsun cnm kurtulduğuna sevin oz aman çalışmazken sen yanındaydın destekdin şimdi işe girdi havalandı :( sinir oluyorum böyle tiplere

üzüldüm çok onur kırıcı bir durum gerçekten 3 yıl yaşanmış bir ilşki var ortada bana böyle bırşey yapılsa tek kalemde silerim çünkü ezilmeye hiç gelemeyorum anlayacagın bnm tabırımle pire için yorganı yakarım....

önce bi konuş,bu tavırlarının nedenini...belki sana açıklamadığı,içine atmayı tercih ettiği bi sorunu vardır...dile kolay 3 senelik ilişki,sen daha iyi tanırsın.
konuştuysan ve bi neden göremediysen ya da konuşmaya gerek yok ben onu tanıyorum bu davranışları anlamsız diyorsanda sana tavsiyem ayrıl...
bi insana karşı tehditvari konuşulması hiç hoş değil...heleki sevdiğin,değer verdiğin bi insandan böyle bi davranış görmek gerçekten üzücü.
sizi bu şekilde tehdit etmesine,korkutmasına,psikolojik baskı göstermesine izin vermeyin.
son derece kararlı ve güçlü olun(ama gerçekten),bunuda ona gösterinki kiminle dans ettiğini bilsin.

belkide geçici bi süreçtir bu durumu bikaç arkadaşımdan daha duydum işe girince böyle şeyler olduğunu. bence hemen pes etme ma kendini de ezdirme kendinde değişik bişeyler yap süslen püslen dikkat çek.yeniden bağlansın sana

İşinden falan mı memnun değil acaba?
Ne bileyim belki yorucudur sende biraz üstüne gittiysen(malum biz kadınların üstüne yok) :1:

Belki geçici olarak böyle sinirli bi yapıya girmiş olabilir,birbirinize fazla vakit ayıramıyorsunuzdur diye düşündüm...

işyerinde birine ilgi duyuyor olabilir sizide safdışı etmeye çalışıyor siz ben senden sıkıldım ayrılmak istiyorum iması verseniz acaba peşinizden koşarmı diye düşünüyorum da heralde bunu bekliyor sizden bir erkek sizden kurtulmak istiyorsa ona yol veren önce siz olun şımarmış resmen insan 3 yıllık sevdiğine böyle davranırmı:20:

Bu erkeklerin de askerlik psikolojisi, iş psikolojisi, yedi bitirdi beni... Rüzgar ters yönden esse adamların psikolojisi bozulacak, böyle adamlar mu koruyacak, kollayacak bizi bir ömür??? :53::63:

Mesele gayet açık, işyerinden birini bulmuş, hazır mekan aynı. İş de bulmuş, seni beğenmiyor artık, bahanesi de hazır. Adam yine söylemiş neyse ki senden ayrılırım diye laf arasında da olsa. En azından ayrıldığınızı başka bir kızla görünce öğrenmiş olmyacaksın bir çok kızın aksine...

Senden ayrılırım muhabbeti yaparsa bir daha sen bitir ona kalmadan. Böyle giderse zaten fazla zaman yok gibi... :88:

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize .. dün gece konustuk ve ayrılmak istedigini söyledi; nedeni ise ben onun istediği gibi biri olamıyormusum artık,benım yanımda yaşlandıgını hissedıyormus,görüşmelerimiz kısıtlı oldugu için bunları çekemiyormuş.keşke senle iki üç yıl sonra karşılasmıs olsaydık o zaman hiç teredddutsuz evlenırdım senınlei ama şu an en güzel yıllarım senınle heba oluyor dedi. ben onu kaybetmemek için herseyı yaptım işe alısma suresınde elımden geldıgınce destek oldum ama bana sen işe girmemde hiç yanımda olmadın diyor,tam bi nankör.. konusmanın sonunda tamam ayrılalım o zaman dedım,madem benden bu kadar rahatsızsın;eger ahımı almaktan korkuyorsan korkma hakkımıda sana helal edıyorm dedım bundan sonrada asla ne sesimi duyarsın nede yüzümü gorursun dedım bu kez agladı ben senden ayrılmak ıstemıyorm sadece bı kac ay ara verelım su an senınle cok mutsuzum ama sen benım evlenmek ıstedıgım ınsansın dedı.hayatında baska bırı olmadıgınada yemın ettı, ama ben artık ona inanmıyorum.3 yıllık bı ılıskınn bu sekılde bıtmesı benı cok kotu yaraladı bundan sonra bi baskasına nasıl güvenırım hiç bılmıyorm.
ve merak edıyorum yaptıklarından pişman olacakmı bi gün...

uzgunum ama hemen birini bulursa aklina bile gelmeyeceksin adam gibi..
nankor herif ya nankor!

Söyledikleri yaptıkları ne kadar çelişkili hem ayrılmak istiyor sen tamam deyincede ağlıyor... nedir bu ya ne dğikik bi insan bu? Zaten o timsah gözyaşlarına hiçmi hiç inanma....3yıllık ilişkinin ardından sebepsiz yere seni böyle bırakan bir insana güvenipde gelecek için hiçbir adım atma derim... Bırak Gitsin!...

arkadaşlar teşekkür ederim hepinize .. dün gece konustuk ve ayrılmak istedigini söyledi; nedeni ise ben onun istediği gibi biri olamıyormusum artık,benım yanımda yaşlandıgını hissedıyormus,görüşmelerimiz kısıtlı oldugu için bunları çekemiyormuş.keşke senle iki üç yıl sonra karşılasmıs olsaydık o zaman hiç teredddutsuz evlenırdım senınlei ama şu an en güzel yıllarım senınle heba oluyor dedi. ben onu kaybetmemek için herseyı yaptım işe alısma suresınde elımden geldıgınce destek oldum ama bana sen işe girmemde hiç yanımda olmadın diyor,tam bi nankör.. konusmanın sonunda tamam ayrılalım o zaman dedım,madem benden bu kadar rahatsızsın;eger ahımı almaktan korkuyorsan korkma hakkımıda sana helal edıyorm dedım bundan sonrada asla ne sesimi duyarsın nede yüzümü gorursun dedım bu kez agladı ben senden ayrılmak ıstemıyorm sadece bı kac ay ara verelım su an senınle cok mutsuzum ama sen benım evlenmek ıstedıgım ınsansın dedı.hayatında baska bırı olmadıgınada yemın ettı, ama ben artık ona inanmıyorum.3 yıllık bı ılıskınn bu sekılde bıtmesı benı cok kotu yaraladı bundan sonra bi baskasına nasıl güvenırım hiç bılmıyorm.

Türkçe meali: "Ben birini buldum, onunla biraz zaman geçireyim, hevesimi alayım, eğer onunla olmazsa sana gelirim yine. Nasılsa sen beni beklersin, bana aşıksın.":22:

Hayatından çık ve hiçbir şekilde iletişime geçme. Geri gelecek sana, tıpış tıpış hem de. O zaman da sakın yüz verme, şu andan itibaren planlarında ona yer verme ve daha sonra girmesine de izin verme. :20:

ayy ne adi bi insanmış arkadaşlara katılıyorum.yeni bi ortama girdi şimdi bu az takılayım günü mü gün edeyim sonra gelirim ben devam ederiz şeklinde bişey istiyo. kesinlikle adam olmaz bu kişiden canım ger dönersede vur tekmeyi

Sakın böyle bir adama pabuç bırakma canım karaktersiz adi bir adamın teki resmen işe girince bir yerleri kalkmış bir kaç ortam ve kız görmüş onlarla gezip tozma sevdasına düşmüş belli. Senin yapın ya da ailenin yapısı nasıl bilmiyorum ama fazla geniş ya da rahat bulmuyordur belki seni hayatını yaşamak istiyordur ama iş ilerde evlenmeye gelince de senin gibi bir kızı cepte tutumaya çalışıyor. Senin bundan sonra bu adamın yüzüne bakmaman gerekir . Böyle bir adamdan iyi bir eş iyi bir baba olmaz.

Merak ettim durumunuz ne oldu acaba? İnşallah her ne olursa olsun mutlu olmuşsunuzdur :)

ekleme: yalnız sonra yazdıklarınıza baktım da kafam çok karıştı :D
bir ara 2 sevgiliniz varmış, sonra 3 yıllık demişsiniz, o sizi aldatmış falan, o yüzden bilemiyorum şu an.

Son düzenleme:
Back
X