Sevgilimle Yıl dönümü Krizi

Ozetle "benim istedigim olacak, yoksa ayrilirim" demissiniz iste. Bu tehdit degil de nedir? :ssz:
Adam gayet makul bir sekilde aciklamis. Tavir aldigi, uzerinize gittigi yok. Bunlari yapan sizsiniz.
Bu kadar bencillik olmaz. Sirf kendinizi dusunuyorsunuz. Dunya sizin etrafinizda donmuyor, biraz aynayi kendinize de cevirin de hal ve tavirlarinizi gorun Allah askina.
Benim demek istedigim uzun uzun herseyi, diger arkadaslar yazmis zaten, katiliyorum, tekrar yazmayacagim.

Ben de calisan ve okuyan, yetiskin bir insanim. Sizin haberiniz var mi paranin nasil kazanildigindan, ihtiyaclarin nasil karsilandigindan acaba? Adam zaten yogun calisiyor, ustune bir de sizi cekiyor. Ne mecburiyeti var? Aranizda resmiyet filan yok, kimse de vazgecilmez degildir. "Bak ayrilirim"larla tehdit ederken tekmeyi yersiniz birgun. Omur boyu sizin kaprisinizle mi ugrassin? Azicik deger gorunce kendinizi bulunmaz hint kumasi sanmissiniz, bu kadar saygisizlik yapmayi kendinize hak gorecek kadar simarmissiniz, kusura bakmayin ama oyle.

Calismiyor, bir de ustune baskasinin parasi uzerine plan yapiyorsunuz. O da guzel. Olmayinca bas yaygarayi. Siz para kazanmaktan bihaber, evde oturan, anasinin babasinin, ya da kocasinin baktigi, oturdugu yerden "onu isterim, bunu isterim" diye kapris yapan insanlardan birisiniz. Dunyadan haberiniz yok. Calisma hayatinin yorgunlugu, nasil gecinildigi sizi ilgilendirmiyor. Siz istekleriniz karsilandi mi karsilanmadi mi ona bakarsiniz sadece. Bu adamlar nasil sizin gibi insanlari cekiyor, neden cekiyor anlamiyorum. Herhalde daha gozleri acilmamis oluyor.

Girin bir ise calisin bence. Biraz hayati gorun. Halden, "yok"tan da anlayin. Kendi paranizi kazanin da bakin bakalim birinin "su gun maas aldi, beni oraya gotursuun, parasi vardir" diye paranizin hesabini yapip bir de mumkun olmayinca tavir yapmasi nasil oluyormus. Inin su insanlarin sirtindan artik.

O sevgilinizi tekme tokat dovme olayini da okumustum. O da ayri bir rezalet zaten.
O adamin en kisa zamanda gozunun acilmasini ve kendi akil sagligi icin bu iliskiyle ilgili en hayirli karari almasini dilerim. Sizin psikolojinizin normal olmadigini dusunuyorum.

Iliski yakinda biter gibi gorunuyor. Alternatif bir kiz buldu mu sizi unutur, cunku erkegin fitrati bu kadar domine edilmeye uygun yaratilmamistir

O adamin karsisina saygili, sevgili, huzur veren bir kiz cikar yakinda. Sonra da zaten kendi ayrilir. Kendisine nefes aldiracak, huzur verebilecek nice kizlar varken ne yapsin sizin gibi hayati daha da zorlastiran birini ki... Hareketleriniz normal degil cunku. Adamin su zamana kadar tek tanistigi ki sizsiniz sanirim. Belki de normal saniyordur bunlari. Sansinizi bu zamana kadar fazla zorlamissiniz. Adamin kacmasi, dogru duzgun biri ile tanismasina bakar. Hayatinin en dogru kararini, boyle hastalikli bir iliskiyi, deger gormedigi bir iliskiyi sonlandirarak verecek. Siz daha kendinizi vazgecilmez sanmaya, ayrilik tehditleri etmeye devam edin. Adamcagiz sizden ayrilsa nefes alacak, kurtulacak, haberi yok garibin. :ssz:

Son düzenleme:
Yazık ama ya kıza bir Allah belanı versin demediğimiz kalmış ya.

Hiçbir olayda tek suçlu yoktur, içinde olmadan 1 ilişkiyi bu kadar sert yorumlamamalıyız diye düşünüyorum.

en sinir oldugum tiplerden biri bu ne anlayışsızlık ya....
benim kızkardeşimde aynen bu tavırda 24 yaşında ama çocuk gibi tutturuyor sevgilisine
sevgilisi ev aldı sırf kardeşim için evlenme planları yapıyolar onunla beraber seçti çocuk onun taksitlerini ödüyor
bide geçtiğimiz sevgililr gününde şu andaki en pahalı cep telefonlarından birini hediye etti
hedyeden kardeşimin haberi yok tabi sevgililer günü için şuraya götür buraya götür beni diyor
müstakbel eniştede uygun değilim hayatım başka yere bakalım diyor aynen bu konuda oldugu gibi kardeşim kıyameti kopardı
ne oldu utanan o oldu hediyeyi görünce çocuk dünyanın masrafına girdi bende süpriz diye bişey diyemiyorum baskı yapma diyorum sadece ama anlayana
siz böyle devam edin ilk fırsatta kaçar sevgiliniz tehditlere gerek kalmaz yani
bi bakmışsınız o sizi terketmiş

Yazık ama ya kıza bir Allah belanı versin demediğimiz kalmış ya.

Hiçbir olayda tek suçlu yoktur, içinde olmadan 1 ilişkiyi bu kadar sert yorumlamamalıyız diye düşünüyorum.

Çünkü onlar eski konularımı baz alarak konuşuyorlar arkadaşım.
Çünkü onlar kadın değil ya o yüzden anlayamıyorlar beni!
Hakaret edeni bırak bela bile okurlar yakında.
Ama ben gerekeni yaptım, bana kötü gelen yorumları kibledim.
Saygı çerçevesinde yazılan yorumlara hiç sesimi çıkarmadım, aksine hak verdim.
Ama arkadaşların yaptığı yargısız infaz.
Ben çirkinleşmeyeceğim, kendilerine yapılsa eminim kıyameti koparırlar.
Her konuda bu kadar üstüme gelmelerini de anlayamıyorum, kadınlık ruhları hiç mi ağır basmıyor:53:

Neyse yine yazayım belki köpüren arkadaşlar haricinde konunun gidişatını merak edenler vardır.
Bu gece sevgilim aradı, yanıma geleceğini ve bu günde beni yalnız bırakmayacağını söyledi.
Benim zorumla geleceksen gelme dedim, ben seni kaybetmek istemiyorum ama son günlerde çok yoruldum kendimi yaşlı bir adam gibi hissediyorum seni ihmal ediyorsam affet dedi..
Ben de ona pinti dediğim için üzgün olduğumu belirttim, sonuçta seni üzmek değil niyetim... Sadece tavırların çok umarsız dedim.. Yorgunluğuna bağladı, her zamanki gibi ..
Arkadaşların her dediğini anlayabilirim ama gidip de başka bir kız bulur diyenleri anlayamam, bunu söylemeye hakkınız yok.
Kimse tek başına bu kadar kontrolden çıkmaz değil mi, emin olun onu da delirten birileri vardır....
Saygılar!
+ Ayrıca ben de okuyorum. İşe de girip, iş hayatını tatmışlığım vardır. Ne kadar zor para kazanıldığını biliyorum.
Ama benim derdim maddiyat değildi konuyu açarken.. Onun benim isteklerime kayıtsız kalmasıydı.
Yaftalamaya dünden razısınız hanımlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü onlar eski konularımı baz alarak konuşuyorlar arkadaşım.
Çünkü onlar kadın değil ya o yüzden anlayamıyorlar beni!
Hakaret edeni bırak bela bile okurlar yakında.
Ama ben gerekeni yaptım, bana kötü gelen yorumları kibledim.
Saygı çerçevesinde yazılan yorumlara hiç sesimi çıkarmadım, aksine hak verdim.
Ama arkadaşların yaptığı yargısız infaz.
Ben çirkinleşmeyeceğim, kendilerine yapılsa eminim kıyameti koparırlar.
Her konuda bu kadar üstüme gelmelerini de anlayamıyorum, kadınlık ruhları hiç mi ağır basmıyor:53:

Neyse yine yazayım belki köpüren arkadaşlar haricinde konunun gidişatını merak edenler vardır.
Bu gece sevgilim aradı, yanıma geleceğini ve bu günde beni yalnız bırakmayacağını söyledi.
Benim zorumla geleceksen gelme dedim, ben seni kaybetmek istemiyorum ama son günlerde çok yoruldum kendimi yaşlı bir adam gibi hissediyorum seni ihmal ediyorsam affet dedi..
Ben de ona pinti dediğim için üzgün olduğumu belirttim, sonuçta seni üzmek değil niyetim... Sadece tavırların çok umarsız dedim.. Yorgunluğuna bağladı, her zamanki gibi ..
Arkadaşların her dediğini anlayabilirim ama gidip de başka bir kız bulur diyenleri anlayamam, bunu söylemeye hakkınız yok.
Kimse tek başına bu kadar kontrolden çıkmaz değil mi, emin olun onu da delirten birileri vardır....
Saygılar!
+ Ayrıca ben de okuyorum. İşe de girip, iş hayatını tatmışlığım vardır. Ne kadar zor para kazanıldığını biliyorum.
Ama benim derdim maddiyat değildi konuyu açarken.. Onun benim isteklerime kayıtsız kalmasıydı.
Yaftalamaya dünden razısınız hanımlar.

İlişkindeki ilgisizliği sürekli dile getirdiğin için şahsen direk eski konularına baktım zaten çoğu konuda önce kişinin önceki konularına bakar az buçuk yorum sahibi olurum ki boş boş konuşmuş olmamayım.

Bak ben de sevgilimle birlikte, birinci yıldönümümüzde onun öğrenci evindeki odasını temizledik ve benim de sırf ilk diye kafamda kurduğum güzel planlar vardı ama o "bitanem ya şu gün benim odayı temizlesek olur mu beraber" demişti. Biz o gün ciddi ciddi yere diz çöküp yerleri ovalaya ovalaya sildik. Şimdi sen yorum yap benim durumumda olsaydın sen napardın? Özür dilerim ama ben hala aynı düşünüyorum eski konularına bakınca kişiliğini az buçuk gösteriyosun çünkü Güneş, fazla baskınsın. Burda sence kaç tane sırf konuşulanlar hoşuna gitmedi diye sevgilisini döven, en ufak şeyde ayrılıkla tehdit eden kadın vardır? Konu maddiyat değildi diyosun, belki senin için cidden değildi ama söylediklerin, tepkin o yola çıkıyo ki bunca insan öyle anladı.

Özür dilemek veya evet ben hatalıyım çoğu şeyde fevri davranıyorum demek seni küçültmez emin ol. Hepimiz kadınız zaten o yüzden bu kadar garipsendin.

bencil dedigim dedik tavrina devam et nediyim allah erkek arkadaşına sabir versinn..

bu arada sevgilinle evliliğe dair planlar yapiyorsan, bu tavirlarindan vaz gec derim.sen kaybedersin. Bide önceki konularina göz attım da erkek arkadaşına bi kez daha açidim, adami sokak ortasında dövmüşsun ve orda sana demişki kadınlara elim kalkmaz, bu söze güvenip tekrar tekrar yapma derim. Sebepte annesiyle iyi geçenmeni istemek olmuş, sende hemen vayyyy benmi cok beklersin gibi laflar edip adami dövmüşsun.. sokakta insanlar olmasa acaba ayni sabrı gösterir miydi???

Mutlu olmak istiyorsan bu yaptıklarından vazgecmelisin ve tek tarafli düşünup adamin üzerine gitme boşyere anlayışlı olmaya çalış sana bi dost tavsiyesi ;)

Son düzenleme:
Olay tatlıya bağlanmış.
Ama siz siz olun sakın bir daha cimri demeyin erkek arkadaşınıza.Bir başka sudan sebep kavganızda şunu şunu yapmazsan ayrılırım atarından önce haydi eyvallahh bitti gittim ben diyecektir size.

Erkek arkadasinin yerinde olsaydim ben de alinirdim belki de sogurdum. Acik acik kivirmadan orayi kaldiramayacagini soylemis ama sen hala 25inde maas aldi diyorsun, isterse o gun maas alsin ne olacak ki? Pintilik yapiyorsun demen de hic hos olmamis acikcasi. Bence sen ayrilik falan demeden kendi hatani sorgulamalisin canim. Senin yaptigin da hos degil.

Ayy ne saçma sapan bir düşünce yapın var adamın cebindeki paranın hesabını mı yapıyorsun??? Yok otelde yemek yiycekmiş yok maaşını 25. de almış.. Saçma sapan düşünceler bunlar hadi nişanlı falan olsan anlarımda kendi aranızda yüzük takmışsınız. Belki adam ailesine gönderdi maaşını, belki ödemesi gereken yerler var adamın aile durumlarını bilemezsin ya. Tehditkar değilim demişsin ama tam tersi aynen öyle davranmışsın.. Kolay kolay erkekleri haklı bulan biri değilimdir ama bu konuda sonuna kadar sevgilini haklı buldum açıkçası. Bence iyi bi silkelen kendine gel ortada hiç bişey yokken bu kadar boğma adamı :ssz:

sevgılılık yıldönumumu de mi kutlanıyormuş..
hatta hatta bu sebepten ayrılırım senden bıle mı denebılıyormus..

bu kadar önemlıyse ayrılın madem..

ama evlenince kutlanacak gunlerı sayiimm..
evlılık yıldonumu
doğum gunlerı
sevgılıler gunu
anne olursan anneler gunu
bıde senın ıcın onem arz eden sevgılılık yıldonumu..

erkekler zaten bu zorlama gunlerı kutlamaktan nefret eder..
siz daha coook ayrılırsınız

Cok sevindim arayi duzeltmenize.sevgiliniz yorgunum demiş geldiğinde ilgilenin hem iş hem okul zor gelmiş yipratmiş belliki ilgisizliği bu yuzden bu konuya bi çare bulun

Sebepleri es gecip sonuca yorum yapmak istiyorum.

Sadece sunu dusunun: erkek arkadasiniz size "bana sunu yaparsan senden ayrilirim. Bak haberin olsun sonra kizma" gibi bir lafta bulunuyor. Ne dusunur ne hissederdiniz? Onun sevgisine bagliligina guveniniz sayginiz kalirmiydi?

sevgılılık yıldönumumu de mi kutlanıyormuş..
hatta hatta bu sebepten ayrılırım senden bıle mı denebılıyormus..

bu kadar önemlıyse ayrılın madem..

ama evlenince kutlanacak gunlerı sayiimm..
evlılık yıldonumu
doğum gunlerı
sevgılıler gunu
anne olursan anneler gunu
bıde senın ıcın onem arz eden sevgılılık yıldonumu..

erkekler zaten bu zorlama gunlerı kutlamaktan nefret eder..
siz daha coook ayrılırsınız

Bu nasil bi genellemedir? Hicte bile erkeklerin tamami bu gunlerden nefret falan etmez

Kusura bakma ama ben erkek arkadaşına üzüldüm, bu kadar kırıcı olmana rağmen yine alttan almış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım işe girildiği zaman ilgi azalması muhakkak oluyor, benimde 6 yıllık bir ilişkim var ve bizde yaşadık ikimizde işe girince bu tarz şeyler , aslında ilgi azalması yerine ilgilenmeye vakit bulamamak diyebiliriz. Sonuçta ha dediğin zaman mesaj atamaz eskisi gibi arayamaz falan o yüzden bu konuda anlayışlı olmamız gerektiğini düşünüyorum.

Amaaaa yıldönümünde senin gitmek istediğin yere gitmeyelim demesi bence yanlış , parasıda olduğunu söylüyorsun hem. Aklında başka birşey varsa o yüzden bu teklifini reddettiyse gene çözüm yolu bulunabilir ama sadece pintiliktense vay halina arkadaşım. Geleceğini düşün , bu tarz isteklerini paranız olduğu halde sürekli reddetmesini kaldırabilcekmisin ?

Erkek arkadaşın neden bozuldu onu anlamadım ? Sen ona kızdığın için mi yani ? Eğer o yüzdense bu durumu anlamıyorum ya , kızana kızmak daha çok trip atmak en gıcık olduğum şey...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X