Sevgilim istemediğim kişilerle görüştü :(

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
46
İstanbul
Merhabalar yeni üye oldum ama benim psikolojik bir sorunum var sanırım. "Aşırı kıskançlık". ama bu kıskançlık birinin güzelliğini falan kıskanmak değil,insanları paylaşamıyorum.Tabi ben sevgilimi de çok fazla kıskanıyorum.Geçen sene okuldan bir kız var naz diye ben bu kızla takılmasını pek istemiyordum.Bir gün akşam sevgilimin çok yakın bir aile dostları var onlar gelmişti.Kızları var bir tane ama o kızdan hiç kıskanmıyorum.Bu okuldan sevmediğim naz'ın cemre diye bir arkadaşınında doğum günü varmış.Sevgilim otobüs beklerken nazı görüyor . naz doğum gününe çağırıyor cemre'nin.sevgilim net bir şey söylemiyor. eve gidince o aile dostlarının kızı gidelim falan deyince gidiyorlar.Biz bu yüzden çok kötü kavga ettik.ben bir daha kesinlikle görüşmesini istemedim.Sevgilim bana hep katlanır.Kıskançlıklarıma rağmen.ama bugun sevgilimin ali diye bir arkadaşı var.Dersaneden 1 saat önce buluşup bir cafeye gitmişler.Naz ve Cemre ile karşılaşmışlar.Alide nazla falan takılır okulda.Hadi gidelim falan demiş sevgilimde bişey diyememiş.1 saat falan takılmışlar sonrada sevgilimle ali dersaneye gitmişler.Ben çok sinirlendim.Beni aldatmıcağına %100 eminim ama çok sinirlendim.Oda benim bi suçum yok falan dedi.Hiç bir şeye değmiyosun dedim.Msnyi yüzüme kapattı.İçim rahat etmedi aradım falan.İlk başta iyi git kapat falan gibilerinden konuştu ama sonra tamam o zaman yarın konuşuruz falan dedi.Of nolur yardım edin napıcam ben çok kötüyüm.

merak ediyorum bir adamla ilişki yaşıyorsunuz diye onun hayatına bu kadar müdahale hakkını nerden buluyorsunuz? aynı baskı size yapılsa,"evden çıkma, şuraya gitme, arkadaşın olmasın" gibi emirlerle karşılaşsanız mutlu mu olacaksınız... kıskançlık sevgi gösterisi değil hastalıktır. yaşınız genç sanırım. bu huyunuzu değiştirmeye çalışın, gerekirse doktor desteği alın... hiç normal değil.

Okurken ben daraldım yahu, çocuk ne yapsın.
Az kalmış siz böyle devam edin, bir gün patlar çocuk işi bitirir.
En iyisi siz tedavi olun, bir uzman desteği alın.

hayır sadece 5 kişiyle görüşmesini istemiyorum o kadar

tamam düzeltiyorum o zaman " beş kişiyle görüşmemesini isteme hakkını nerden alıyorsunuz?"

yani demek istiyorum ki siz sevgilisisiniz diye bir kişinin hayatına müdahale edemezsiniz, çocuk gibi "onunla görüşme, bununla görüş" diyemezsiniz. onun adına karar veremezsiniz. eğer bunları yapıyorsanız bu işte bir yanlışlık var demektir. tekrar ediyorum Kıskançlık bir hastalıktır,

ben yaptığımın yanlış olduğunu biliyorumda bana karşı sinirle falan filan konuşarak yardımcı olmayı beceremiyosunuz.Bana nasıl kurtulucağım konusunda yardımcı olmanızı istemiştim.Beceremiyorsanız yazmayın.

görüşmesini istemediğin kişiler olabilir
ikinizde birbirinizin hayatına belli bi noktaya kadar karışabilirsiniz
ama bnce önemli olan uslüptur
bunu ona nasıl söylediğindir
bunaltmadan ve sadece ben böyle düşünüyorum ama karar senindir diyerek
zaten senn rahatsız olduğunu bilip seni düşünerek bile bile gidip görüşmez ne olursa olsun hayır der görüşmez
ama görüşecek olan adamda bağlasan durmaz

sana karşı sinirle konuşmuyoruz, yaptığının yanlış bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. yazdıklarımı okursan kıskançlığın hastalık olduğunu belirttiğimi ve bu konuda doktora gitmeni önerdiğimi görürsün...

işte bende bundan bahsediyorum.O normalde zaten görüşmüyordu ama yanındaki arkadaşı o kızlarla görüşüyor o yüzden çocuk gidelim deyince bir şey diyememiş. ama bunu bana söylerken bir şey söylicem ama kızarak tepki vermiceksin dedi.ben şimdi hoşuma gitmeyen şeye "oh ne güzel" falan mı diyim?benim bir suçum yok diyor ama beni ilgilendirmiyor.Beni ilgilendiren şey istemediğim bir şeyin olmuş olması.Sence ona nasıl bir konuşma yapıyım?

tamam ben yanlış bir şey olduğunu biliyorum.ama onun benim hoşuma gitmeyecek davranışları artık bırakmasını istiyorum.

ya yok aralarında bir şey yok ona eminim özel olarak hiç bi zamanda görüşmediler hatta sevgilim ben istemiyorum falan diye hiç kızlı bir ortama girmiyor.ama yanında arkadaşının yakın arkadaşı bu naz o yüzden gitmişler bir şey diyememiş. ama yinede derdimi anladın benim

haklısın :) Oda aslında çok kıskançtır falan filan ama böyle olaylardan sonra karışmıyorum havalarına giriyor ama bi yapsam aynısını oda anlar dimi?Ve yarın şöyle diyim mi, böyle davranışların beni sadece senden sogutuyor inceldiği yerdende kopucak artık seçim sana kalmış.

Bana terstir bir ilişkide konuşma dediğim insanlarla sevgilimin konuşması hatta görüşmesi
Birde nedense hep TESADÜF olmuş , onun hiç suçu yokmuş gibi davranmış
Birde hiç bir erkeğe %100 güvenme , ummadığın taş baş yarar haberin ola..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…