Sevgilim jandarma subay, korkularım var. Eşi sevgilisi subay olanlar yardimci olabilirler mi

Kocas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
9
2
1
Sevgilim subay. Lütfen eşi subay olanlar nasıl bir evlilik hayatları var anlatabilir misiniz ?

Son düzenleme:
manevi abim astsubay ve eşi var. Evlilikleri mükemmel gidiyor kesinlikle kuşkun olmasın çalışma şartlarıda çok rahat oluyor

Benim eşim de denizci asker ve özel bir kadroda senin gibi, görevler tatbikatlar vs oluyor. 4 senelik evliyiz. Çoğu zaman yalnız oluyorum nöbetler görevler vs evliliğimizin yarısında evde yoktu. 😅 Herkes kaldıramaz, kaldı ki ben ailemle aynı şehirdeyim doğup büyüdüğüm yerdeyim. Özel bir kadro olduğu için de çok tayin olabileceği yer yok benim bu avantajlarım var.

baska bir arkadaşım ise jandarma astsb ile sevgili ve onun çalışma koşulları daha ağır ve doğu görevine gitmesi gerekiyor. Senin de doğu görevi falan olur muhtemel nerede yaşıyorsun, nasıl alışkanlıkların nası bi aile yapın nası bi karakterin kişisel yapın var bunları bilmeden sadece şu yorumu yapabilirim: Ben göze alırım aşkım için diyorsan evlen. Yoksa fazla duygusalsan ve hep farklı şehirlerde belki ailelerden uzakta yaşamayı göze alamıyorsan iyi düşün.

Sağ olun yorumlarınız için 🙂 Sevgilimi seviyorum. Ve en güzel görevi yapıyor. Çok kutsal bi meslek subaylik. Onunla gurur duyuyorum. Sonuna kadar destek olucam ona. Çalışma şartlarını bilmediğim için onu merak ettim. Sağlığı yerinde olsun herşeye değecek hayalindeki bı mesleği olucak. Hepinize teşekkür ederim 🙂

Back
X