• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kafe vb yerlere gitmeyi sevmiyor ben çok sıkılıyorum onu nasıl alıştırırım

BowDown

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
61
8
13
Akşam çıkıp biyerde oturmayı vs. ben çok severim onunda böyle şeyleri yok hep dışarda dolaşmayı açık alanı sever ben artık sıkıldım bu durumdan ona söyleyemiyorumda şöyle yapalım böyle yapalım diye beni görgüsüz yüzsüz biri sanmasın diye ne yapabilirim bu benim için ciddi sorun oldu sıkılıyorum artık

Akşam çıkıp biyerde oturmayı vs. ben çok severim onunda böyle şeyleri yok hep dışarda dolaşmayı açık alanı sever ben artık sıkıldım bu durumdan ona söyleyemiyorumda şöyle yapalım böyle yapalım diye beni görgüsüz yüzsüz biri sanmasın diye ne yapabilirim bu benim için ciddi sorun oldu sıkılıyorum artık

Rahatsiz oldugunuz ya da istediginiz seyleri soyleyince sizi neden gorgusuz ya da yuzsuz sansin?

Bunlari soyleyemedikten sonra birlikte olmanin ne anlami var ki... :ssz:

bence de maddiyat için istemiyordur,sonuçta açık hava çok güzel cafe restoran vb,yerler var.

Tatlım ilişki demek karşılıklı zevklere de saygı demek bir yerde.
Yani "aşkım , bugün dağ-bayır görmek yerine kafede kahve içmek istiyorum" diyebilirsin.
O açık hava seviyor diye "cimri, para vermek istemiyor" diye düşünüyor musun?

Plan yap sonra emrivakiyle onu da kat o plana.
'Hayatım canım deli gibi waffle çekiyor, yarın x'de buluşalım. Akşam 5 olur mu? ' şeklinde mesaj at mesela.:)

herkes sevicek diye bir şey yok bazısı evi sever.onunla konuşun arada çıkmak istedignizi söyleyin eger yine aynı devam ederse siz sıkılıyorsanız gündüzleri kendi başınıza yada arkadaşlarınızla gidin

Tatlım ilişki demek karşılıklı zevklere de saygı demek bir yerde.
Yani "aşkım , bugün dağ-bayır görmek yerine kafede kahve içmek istiyorum" diyebilirsin.
O açık hava seviyor diye "cimri, para vermek istemiyor" diye düşünüyor musun?
Hayır öyle düşüncem yok cimri olmadığını düşünüyorum

Haklısınız ben biraz utangacım nasıl söyleyebilirim uygun dille
Utangaçlık değil bu. Herhalde kendi düşüncende diretirsen ya da ifade edersen onun ters bir tepkisiyle karşılaşmaktan ve kaybetmekten korkuyorsun.

Parasi yoktur diyecektim ama maddi acidan sorun yok demissiniz. Karakter meselesi demekki. Kışın da disarda mi dolanacaksiniz? Insan bir yerlerde oturup bi seyler icmek, konusmak ister...
Bunu zamanla ona sevdireceksiniz.. belki de tuhaf insanlarin tuhaf tepkilerinden cekiniyordur?

Hayır öyle düşüncem yok cimri olmadığını düşünüyorum
Bak işte, gördün mü?
Sen de kafeye, restorana gidelim deyince görgüsüz olmazsın canım.
Baktın adam hakikaten darlanıyor oralarda ( ki, anlarım ben de nefret ederim. Popomda kurt var heralde bir mekanda yarım saatten fazla oturunca afakanlar basar.) arada sırada onunla bu şekilde bir program yapıp, diğer zamanalrda arkadaşlarınla gidebilirsin.

Parasi yoktur diyecektim ama maddi acidan sorun yok demissiniz. Karakter meselesi demekki. Kışın da disarda mi dolanacaksiniz? Insan bir yerlerde oturup bi seyler icmek, konusmak ister...
Bunu zamanla ona sevdireceksiniz.. belki de tuhaf insanlarin tuhaf tepkilerinden cekiniyordur?
Evet bende kışın ne yapacağını düşünüyorum aynı devam ederse buluşmamayı düşünüyorum kış günü sokaklarda donmak istemiyorum

Parayla alakasi yok bence. Yaşam tarzi o şekildedir. Alışkanlığı yoktur

Haklısınız ben biraz utangacım nasıl söyleyebilirim uygun dille
Sevgilim diye bahsediyorsunuz bu kisiden. Nasil siz onun sevdigi yerlere gidiyorsaniz, o da ara sirada olsa sizin tercihiniz olan seyleri yapmali. Bu en dogal hakkiniz, utanacak cekinecek hic bisey yok.

Yemegi nerede yiyorsunuz ki? Cafe, pastane sevmemesini nasil acikliyor?

Back
X