selamlar arkadaşlar.bayadır takip ediorum forumu ama yeni üye oldum.benim erkek arkadaşmla ilgili bi sorum olcaktı.26 yaşında işsiz.malum türkiyedeki durum bu.üni mezunu tabikide mutlaka bi yere gircek çabalıoda.ama kişisel olarak galiba çok geliştirememiş kendini.beni çok sewio,değer werio.ama ben çok sosyal biriyim.o deli dolu diil.daha monoton bi hayat sewio galiba.mesela giyim konusunda bile alışveriş yapmayı fln sewmiomuş.ben de çok güzel giyinmesini istiorum.ama bunu ona diemiorum.acaba kendi parasını kazanmadığı için mi bukdr rahat dawranamıo.ailesinin durumu da pek ii diil.sizce deişirmi kndi parasını kazanırsa.ben mi büyüttüm acaba bu sorunu((
selamlar arkadaşlar.bayadır takip ediorum forumu ama yeni üye oldum.benim erkek arkadaşmla ilgili bi sorum olcaktı.26 yaşında işsiz.malum türkiyedeki durum bu.üni mezunu tabikide mutlaka bi yere gircek çabalıoda.ama kişisel olarak galiba çok geliştirememiş kendini.beni çok sewio,değer werio.ama ben çok sosyal biriyim.o deli dolu diil.daha monoton bi hayat sewio galiba.mesela giyim konusunda bile alışveriş yapmayı fln sewmiomuş.ben de çok güzel giyinmesini istiorum.ama bunu ona diemiorum.acaba kendi parasını kazanmadığı için mi bukdr rahat dawranamıo.ailesinin durumu da pek ii diil.sizce deişirmi kndi parasını kazanırsa.ben mi büyüttüm acaba bu sorunu(( [/QUO
anlattığınız şeylerden kendini geliştiremediği çıkmıyorki. belki parası olmadığı için alışverişi sevmiyodur belki de gerçekten dış görünüşüne çok önem vermiyodur ya da giyimi size hitap etmiyodur. bunlardan şikayetçi olabilirsiniz ama sırf bu yüzden erkek arkadaşınıza kendini geliştirmedi diye haksızlık etmeyin.
sayfada kimse varmı? varsa anlatmak istiyorum anlatayımki imkansızlığım hakkında banabir yol gösterin rca ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?