Sevgilini ezme o zaman :)
Yaptığı güzel şeylerde memnuniyetini belirt.
Nasıl yaptığı şeyleri canım ?
Aldıkları falan mı ?
yok mesela bana lütfedermiş gibi evi toplamasını ne bilim canım bişi istediğinde gidip almasını fln yüzüme vurur oldu aklıma çok gelmio şuan. Ben senin için bunları yapıorm vs die sürekli dilinde yaptıkları çok rahatsız oluyorum kaç kere konuştm ama hatasını görmüyor. Konuştkça eziklik psikolojisine iyice girio:26:
yok mesela bana lütfedermiş gibi evi toplamasını ne bilim canım bişi istediğinde gidip almasını fln yüzüme vurur oldu aklıma çok gelmio şuan. Ben senin için bunları yapıorm vs die sürekli dilinde yaptıkları çok rahatsız oluyorum kaç kere konuştm ama hatasını görmüyor. Konuştkça eziklik psikolojisine iyice girio:26:
Bu konuda Konustunmu hic rahatsiz oldugunu belirtdin mi ?
Canım eziklik psikolojisi nasıl oluyor tam anlatır mısın anlayamadım ben :26:
defalarca konuştum.ya işin en kötü tarafı tüm arkadaş çevresine ezildiğini anlatmış beni herkes şuan cadı memnuniyetsiz kötü biri olarak tanıyor valla yoruldum artık
valla işin tam anlamıyla kendisini besleme gibi görüyor yada külkedisi misali desem yeteri kdr açıklayıcı olurmu canım?Valla kelimelere dökmek çok zor onun o psikolojisini
yani biraz disiplinli biriyim aslında.ev hergün toplanıcak ben yemek yaparken bana yardım etmeli ama bundan ibaret herşey. acaba bunlarmı canına tak ettide kendini ezik gördü anlamadımki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?