Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?
ben rahatsız olurum ben de giderim yani ama çok yakın ark.ıdır tanıyorumdur gitsin buluşsun tanımam lazımMerhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?
İnsanlar bencil çünkü :) Benim erkek arkadaşım olabilir onla görüşürüm ama sevgilimin asla kız arkadaşı olamaz kız sonra sevgilimi kenara çeker bişey falan yapar diye korkuyolar sanırmSizin hiç erkek arkadaşınız yok mu?
Bir erkekle kadının arkadaşça görüşmesinden neden rahatsız oldunuz?
Merhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?
Niye bir kadın ve erkeğin başbaşayken normal muhabbetlerde edebileceğini düşünenler geniş mi?biz de komple bencilizzz evett..ben valla o konuda o kadar da geniş olamam
Niye bir kadın ve erkeğin başbaşayken normal muhabbetlerde edebileceğini düşünenler geniş mi?
Benim lise ve üniversite hayatımda çoğu arkadaşım erkekti, birini bile arkadaştan öte görmedim yani![]()
Öyle değil :) Mesela benim de var bi sürü erkek arkadaşım. Ama hep bi sınır vardir aramizda. Ben de hicbirini arkadaştan öte görmem. Ama Allah göstermesin ateşle barut yan yana yalniz durmaz
Niye bir kadın ve erkeğin başbaşayken normal muhabbetlerde edebileceğini düşünenler geniş mi?
Benim lise ve üniversite hayatımda çoğu arkadaşım erkekti, birini bile arkadaştan öte görmedim yani![]()