• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim kız arkadaşlarıyla baş başa görüşüyor

erkeklerın cok kız arkadası olmasına karsıyım sahsen.. hatta ve hatta sevgılı ıken tahammul edemezdım neysekı esımde cok kız arkadastan haz etmezdi.....aşırı kıskanc ıdim ...

Bence gitmemek le hata yapıyorsun. Git bir ortamı gör tanı. Hem sen sevgilinin yanında olursun. Hemde tanırsın ışte. Kimseye güven yok bu devir de. Ama tabi hoş değil böyle yapması. Benimde hoşuma gitmeyebilirdi.

Merhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?

Yakın arkadaşı olmayabilir ama görüşmek isteyebilir, insan sadece yakın arkadaşlarıyla mı görüşüyor?

Siz kendiniz gitmek istemiyorsunuz ama sevgilinizin de gitmesini istemiyorsunuz ki adam çağırıyor bir de. O kadar rahatsızsanız sevgilinizi kısıtlamaya çalışmak yerine siz de gidin.

Ben de sevgilisi olan arkadaşlarımla görüşürüm, kız arkadaşları ister gelir ister gelmez. Gelirse başım üstüne, ama kendi keyfi istemiyor diye arkadaşımla görüşmeyecek halimiz yok.

Merhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?
ben rahatsız olurum ben de giderim yani ama çok yakın ark.ıdır tanıyorumdur gitsin buluşsun tanımam lazım

sevgiliniz yakın bile olmayan kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmekle hata ediyor, siz de çağırmasına ragmen gitmeyip bunu dert edinmekle hata ediyorsunuz :KK14:

Gururu falan bi kenara it şahsen ben kabullenemem ki zaten o da bildigi icin sorun olmuyor ki öyle bi durum olsa kesinlikle ben de giderim hayirsir yanii :))

Sizin hiç erkek arkadaşınız yok mu?
Bir erkekle kadının arkadaşça görüşmesinden neden rahatsız oldunuz?
İnsanlar bencil çünkü :) Benim erkek arkadaşım olabilir onla görüşürüm ama sevgilimin asla kız arkadaşı olamaz kız sonra sevgilimi kenara çeker bişey falan yapar diye korkuyolar sanırm

Bu doktormu ki ,hastalariyla bas basa gorusuyor...cnm bu aşk doktoru olmasin?

sen de başbaşa görüş..
kıskanmassa da bırak bence ondan bi cacık olmaz..
bu ne genişlik yahu..
yada ben çok kıskancım..ve halimden memnunum..
sevgilimi tanımadığım birine emanet etmezdim..kimin kapacağı da belli olmaz..

Valla kimse kusura bakmasin ben kocami diyim... sevgilimde olsa farketmezdi...
asla ama asla basbasa kalamaz ..Bir kadinla bir erkek basbasa ise 3 kisi seytandir yanlarinda.kimisi özgürlük der kimisi medeniyet valla bu yapilan medeniyet ve özgürlük se bende hic biri değilim .ne munasebet..benim eşim ve bir baska kiz ölümü cignemesi lazim yok cignedi yapti ise bende onu cignerim

Bana kalsa bence de normal bir durum erkek arkadaşlarım var çok sevdiğim. Ancak ve ancaak erkek arkadaşım da senin gibi düşünüyor maalesef. Bence sırf karşı cins diye çok da abartmamak lazım. Hergün görüşüp yemekler kahveler havada uçuşuyorsa kıskanırım da arada bir 1-2 saat sorun değil bence.

:KK45:
Niye bir kadın ve erkeğin başbaşayken normal muhabbetlerde edebileceğini düşünenler geniş mi?
Benim lise ve üniversite hayatımda çoğu arkadaşım erkekti, birini bile arkadaştan öte görmedim yani:KK14:

Kendi sınırları dışında düşünen herkese geniş demek adettendir : )

Neden herkes konu sahibinin erkek arkadaşını haksız bulmuş anlamadım,başbaşa kalmalarının sebebi konu sahibinin gitmemesi,adam çağırıyormuş hep.:KK76:

:KK45:
Niye bir kadın ve erkeğin başbaşayken normal muhabbetlerde edebileceğini düşünenler geniş mi?
Benim lise ve üniversite hayatımda çoğu arkadaşım erkekti, birini bile arkadaştan öte görmedim yani:KK14:
Öyle değil :) Mesela benim de var bi sürü erkek arkadaşım. Ama hep bi sınır vardir aramizda. Ben de hicbirini arkadaştan öte görmem. Ama Allah göstermesin ateşle barut yan yana yalniz durmaz :KK48: Bi kızla bi erkek elbette sadece arkadaş olabilir ama durup dururken o güne kadar olanın aksine yalnız görüşüyorlarsa, kötü niyet olmasa dahi içi rahat etmez insanın. Ben göndermem şahsen sevgilimi.:KK54:

Back
X