Sevgilim kk kullandığımı öğrendi.

Asaara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
162
32
28
Merhaba kızlar bugün sevgilimleyken kk den gmailime mesaj geldi sevgilim de gördü. Sen o siteye üye misin falan dedi bende yok ya dedim. Saçımı boyaticaktim. Biliyordu onun için sorucam orda yardım ediyorlar dedim falan ama inanmadı gibi. Şimdi burda beni bulma ihtimali var mı konumu kapatamiyorum.

Merhaba kızlar bugün sevgilimleyken kk den gmailime mesaj geldi sevgilim de gördü. Sen o siteye üye misin falan dedi bende yok ya dedim. Saçımı boyaticaktim. Biliyordu onun için sorucam orda yardım ediyorlar dedim falan ama inanmadı gibi. Şimdi burda beni bulma ihtimali var mı konumu kapatamiyorum.
Benimki de bulmuştu beni.Ters birşey yoktu Allahtan.Ama dönüp bir daha bakmaz o .Ayrıldık zaten.

Bulamazdı ama sayende bulmuş kadar oldu :D profil linkini versen bu kadar açık edemezdin

Sorun şu ki benim hayatımda biri daha var . Konudan anlamaz ama sürpriz yapicakti bana falan oradan ben olduğumu anlayabilir

Konu başlığını değiştirsem sorun olur mu sitede ya da içeriği degistirsem

Back
X