Sevgilim konsere gidersem benden ayrılacak...

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Bu kadar kıskanacak birşey yok alt tarafı şarkıcı, benim gözüm senden başkasını görmez desem de beni dinlemedi. Ayrıca ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. Çok zor durumdayım. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?

Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?

Hangi ciddi ilişki ? Aileniz yanınızda ve istediğiniz konsere gitmenize onay veriyor hatta konser alanı önünde sizi beklemeyi de kabul ediyorlar.

Konsere gidin. Erkek arkadaşınızı kendi isteğinizle hayatınızdan çıkaramayacak gibi duruyorsunuz , konser sayesinde hayatınızı sıkıntıya boğacak bir adamdan da kurtulmuş olursunuz. Bir taşla iki kuş.

Hayallerini gerceklestir tabikide unlu birinden niye kiskanilirki anlamam seninle gelseymis madem bu kadar kisitlatmayin kendinizi
Benimle gel diye çoook konuştum ben onunla... İlk başta yaz okulunu bahane etti ki kendisi 1 aydır okula uğramıyor. Sonrada işte sen onun gibi birini izlerken ben sinir krizi geçiririm tarzında laflar söyledi. Hani sanki gidersem onu aldatacakmışım gibi davrandı.

24 yaşında adam hala ergen triplerinde ya. Sanki nolacak orda, birini bulup aldatacan da olay çıkarıyo. Konser altı üstü izleyip gelcen. Abartılacak şey nedir ya. Bence git, ayrılırsa da merak etme üç gün sonra tıpış tıpış geri döner.

Merhabalar. Bu siteye sizlere belki komik gelecek sorunuma çare bulabilmek için üye oldum. 22 yaşında üniversite okuyan bir kızım ve 1 yıllık bir ilişkim var. Çok yakın bir arkadaşımla Enrique Iglesias konserine gideceğiz. Kendisi uzun zamandır beklediğim bir şarkıcıydı hem kendisini hem şarkılarını çok severim. Konser gitmeme engel olan neden ise, ben sevgilimi biletleri almadan ikna ettiğim halde ve konserin olduğu yere ailelerimiz de gelip bizi kapıda bekleyecekleri halde kız başınıza gidemezsiniz, ne yapacaksın o adamı görüp, eğer gidersen beni bir daha göremezsin vs demesi... İşin kötü tarafı konserede az bir zaman kaldı biletleri de satmam zor bu saatten sonra. Zaten satmak da istemiyorum... Aynı zamanda sevgilim 24 yaşında. Kendisi benimle konsere gelmek istemedi, ben onun gibi bir erkeği izlerken bunu gururuna yediremezmiş. Ailelerimiz kapıda bekleyecek, merak edilecek bir şey yok desem bile dinlemiyor beni. İlla gitme diye tutturdu. Bir yandan ciddi ilişkimi düşünüyorum, bir yandan yıllardır gerçekleştirmek istediğim hayalimi düşünüyorum... Sizce ne yapmalıyım ben bu durumda?

Böyle cinsiyet ayrımcılığı yapan, kompleksli ve anlayışsız bir erkekle ciddi ilişki????
bir daha düşün derim.
Sevgiliniz hoşgörüsüz, anlayışsız ve bencilce davranıyor. Bugün atacağınız geri bir adım sizi ilşkinizde her zaman ezip geçmesine neden olacak.
Orta yolu bulmak için getirdiğiniz çözümler bile görmezden geliniyorsa bu sizin değil onun sorunu olur. Zaten kendisini bir şarkıcı ile kıyaslayarak kopleks yapan bir adamdan da çok olgunluk beklememek lazım.

Benimle gel diye çoook konuştum ben onunla... İlk başta yaz okulunu bahane etti ki kendisi 1 aydır okula uğramıyor. Sonrada işte sen onun gibi birini izlerken ben sinir krizi geçiririm tarzında laflar söyledi. Hani sanki gidersem onu aldatacakmışım gibi davrandı.
Onun gibi biri derken? Nesi varmış ki taş gibi çocuk Enrique de yani.

Kendinden bu kadar ödün verme istersen. Bu yüzden seni terk edecekse, bu kadar basitse yolu aşık olsun. Bu kıskançlık değil ki. Varlığından haberi bile olmayan adamın neyini kıskanıyor? Alr tarafı bir sanatçı ya, böyle erkekleri hayatınızın ortasına koymayın bence. Çok saçma ve komik kusura bakma, bu adamla ömür geçmez. Senin ondan izin istemen ayrı bir olay zaten.

Ben olsam konsere giderdim.
Konsere gitmeme karışacak, şarkıcıyı kıskanacak adamı da hayatımdan çıkarırdım, soğurdum yani. Çok komik ya. Hâlâ var mı böyle erkekler? Enrique'nin senin varlığından bile haberi yok :KK70:
Evet karşıma alıp çok konuştum yaptığın çocukluk demeye getirdim 2 gün iyiyse 3. de gene aynı yere dönüyordu. Biletleri alalı 2 ay oldu o 2 aydır sürekli bir pürüz çıkarttı:KK42:

Hay sizin ciddi ilişkinize... Yeni nesil ne tuhaf kafalarda yaşıyor...

Gitme canım sevgilin istemiyorsa gitme tabi. Yarın sevgilin istemiyor diye markete de gitmezsin. madem ilişkiniz ciddi ilerde evlenirsiniz kocan istemiyor diye annene babana da gitmezsin. Arkadaşlarını da görmezsin. Kocandan izin almadan kapı dışarı çıkamazsın. Ne güzel dimi, senin istediğin hayat bu olmalı.

erkek arkadaşının psikolojik sorunları var bence

X