• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim konusunda yardıma ihtiyacım var :(

boncuk_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
10
0
36
İstanbul
Hemen anlatmaya başlıyorum biz 1 seneye yakındır çıkıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz 3 gün önce ayrılmış olsakta bana ayrıldık gibi gelmiyo biz aynı mahallede oturuyoruz ve ikimizin aileside cıktıgımızı biliyo ve onaylıyorlar tanıyorlar zaten birbirlerini sevgilim çok kıskanç biri ve biraz sert yapılı aslında o yüzden pek anlaşamıyoruz çünkü sürekli onun dediği olsun istiyo aslında ben onun dediklerini yapmaya çalışıorum ama bazen yapmadığımda oluyo tabi ama 3 önce benden ayrılmk istedi ortada bişey yokken sevgilim 1 2 hafta önce ayagını kırdı ameliyat oldu 2 aya yakın evden çıkmaması lazım herkes o yuzden psikolojisi fln bozulmuştur barısırsınız dedi ama ben sevglime ne dediysem barısmıcz diyo bana bakışlarından beni sevdiğini anlıyorum ayrıldıktn snra ikimizde camdan bakarken karşılaştık 10 dk boyunca hiç kımıldamadan bana baktı beni sevdiğini de biliyorum ama neden böyle yapıyo
anlamıyorum ve sevgilim kavga ettiğimizde bana hep hakaret ediyo bunu nasıl çözeblirim napmalıyım nasıl barısmasını saglayabılırım neden böle yapıyo lütfen yardım edin günlerdir ağlıyorum ben onu kaybetmek istemiyorum..:50:

canım, senin adına çok üzüldüm.acaba ailesi ile ilgili bi sorun mu oldu, ondan mı ayrılmak istedi? bir de eğer ilerde sorun olacağını düşünüyorsan, çok fazla barışmaya çalışma, belki de hayırlısı böyledir.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Hemen anlatmaya başlıyorum biz 1 seneye yakındır çıkıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz 3 gün önce ayrılmış olsakta bana ayrıldık gibi gelmiyo biz aynı mahallede oturuyoruz ve ikimizin aileside cıktıgımızı biliyo ve onaylıyorlar tanıyorlar zaten birbirlerini sevgilim çok kıskanç biri ve biraz sert yapılı aslında o yüzden pek anlaşamıyoruz çünkü sürekli onun dediği olsun istiyo aslında ben onun dediklerini yapmaya çalışıorum ama bazen yapmadığımda oluyo tabi ama 3 önce benden ayrılmk istedi ortada bişey yokken sevgilim 1 2 hafta önce ayagını kırdı ameliyat oldu 2 aya yakın evden çıkmaması lazım herkes o yuzden psikolojisi fln bozulmuştur barısırsınız dedi ama ben sevglime ne dediysem barısmıcz diyo bana bakışlarından beni sevdiğini anlıyorum ayrıldıktn snra ikimizde camdan bakarken karşılaştık 10 dk boyunca hiç kımıldamadan bana baktı beni sevdiğini de biliyorum ama neden böyle yapıyo
anlamıyorum ve sevgilim kavga ettiğimizde bana hep hakaret ediyo bunu nasıl çözeblirim napmalıyım nasıl barısmasını saglayabılırım neden böle yapıyo lütfen yardım edin günlerdir ağlıyorum ben onu kaybetmek istemiyorum..:50:

Şu anda aşık olduğun için göremiosun cnm ama bence her bayan gibi sende daha iyi bi şekilde davranış görmeyi hak ediyorsun.Eğer gerçekten sni istiosa zaten geri dönecektir,pişman olup.Döndüğü zaman da yelkenleri suya indirmeden gerçekten hakettiğin gibi davranmasını sağlaman gerekio..yoksa sana zaman zaman kötü davranmaya iyice alışacaktır.Sen de seviyorum diye bi süre görmezsin,sonra katlanabilirim dersin,en sonunda da pes edersin. Ondan iyi düşün adımlarını o şekilde at derim. İnşallah çok mutlu olursun..

1 hafta oldu hala barışmadık yaa inş. barışırız onu gördükçe daha çok acı cekiorum ben onsuz mutlu olabileceğimi sanmıyorum belkide hala aşık oldugum için öle düşünüyorum off çok zor zamanlar geçiriyorum :43:

Bir kere istediklerini yapmaya calısmanız cok yanlıs! siz ne yapıyorsunuz ki o kendi istedigi kalıba sokmaya ugrasıyor sizi? Buna cok karsıyım ben. Su erkekler ne kadar meraklı baskalarına söz gecirmeye, hükmetmeye!!

Hakaret zaten herseyi bitirir siz hala neyi bekliyorsunuz anlamadım? Kendinizi biraz geriye cekmelisiniz bence.

Back
X