Sevgilim küfür etti

Giztegi5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
51
78
3
28
Merhaba herkese. Benim 5.aya girdigim bir iliskim var.. Erkek arkadasim her seyime ilgi gösterir, yanimda olmaya calisir,bi sikintim oldugunda dinler. Beni gormek istediginde yanima kadar gelir.Bunlar da bir sorun yok fakat bir gun (tam hatirlamiyorum yaklasik 5 gun falan once) buyuk bi kavga ettik.. Suclu bendim. Madem burada biz bizeyiz.. Anlatayim. Ben bi kiz gorup cok sinirlendim (bi sosyal medyada..gereksiz kiskanclikti..) sonra o da sinirlensin diye..o anin hararetiyle ben baskasindan hoslaniyorum zaten suan dedim.. o da bana kufur etti bilmemne gibi davraniyorsun dedi.. Simdi baristik cok ozurler dilendi pismanim. O da pisman.. Sizce bu iliskidr saygi kaybolmus mu? Bu bi kirmizi alarm mi yoksa duzeltilebilir mi bu guven kirikligi?...

Zaten o sinirlensin diye yapmışsınız. E adam da sinirlenmiş işte.Amacınız sinirlendirmekmiş,olmuş.Tee,Allah’ım yaa.

Hanimefendi takilacak baska sey bulamadiniz mi acaba? Elimin altinda bu klavye var. Yaziyorum yani yazdigim da anlasiliyor gayet.
Bulamadım kusura bakmayın. Konu o kadar değişik geldi ki!
Ama bir o kadar da rahatsız oldum yazım şeklinizden. Neyse kolay gelsin. Atarlanma hemen genç hanım :KK66:

Senin bu anlattıklarına bizim burda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derler. Yaşlar kaç?? İkinizde bir ilişki kaldıramayacak olgunluktasınız bunu bil

Back
X