- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.846
- 168
Sen gitme boş ver deme başvuru iptal edilmiş de bende anlamadım vs devam et bi de kaşınma böyle : )
aynen bidaa tövbe kaşınmıcam

Eğer çalışmıyorsanız her işinde yanında olun bence, güven verin, madem bu ise girdiniz devamınızda siz getirmelisiniz hep yanında olun, destek olun zaten Dediğiniz gibi Kişiliği kuvvetli bir insansa size Sadık kalacaktır. Belki evlilik biraz geç olur. Hareketlerine Bakarsınız o doğrultuda ilerlersiniz. Ama aynı şey benim basıma gelse(ben asla başvurmam da) kıskançlıktan ölürdüm herhalde
ya dediğim gibi kıskançlığım yok yanında da olmaya çalışırım ama işte çok büyük risk. yemedi şu an benim totom bunu

Benim herifte manken gibi ama sadece bana özel tanitimlar yapar baska turlusunu kan temizler:)
ben de ona teşvik etcem başka türlü olmıcak yaa... valla kan çıkar bu kez de derler ki bu kız hem çirkin hem zevksiz hem sapıkmış

aklı selim kıskanc kadın basvurmaz zaten..konu sahıbı coook ıyı yureklı.ama neyse gozunu actık![]()
ay teşekkür ederim

yanındakinin içlik fetişi olmadığı ne malum![]()
benim sevgilimde yok gerisi önemli değil

Arda kural dedin de aklima geldi off insan ne olacagini hic bilmiyor. Allah sonumuzu hayretsin
kesinlikle acil şifalar olsun
Aşkım bu gün sanat için soyunduk çok güzeldi![]()
aşkım bugün sanat için dudak dudağa poz verdik ama üzülme seni aldatmadım çünkü içlik vardı üstünde falan