ayy o zaman gelecekteki sevgilisiyle alakali mavi gozlu bebegi doguracak sarisin hatuneskı sevgılısıyle ılgısı yoktur ya
Aynen ben de böyle düşündüm. Sevgilisinin gözleri mavi olduğu için bu hayali kurmuşlardır.normal diil bence.. eski sevgilisiyle kurdukları hayaldi belkide o aklına gelmiştir
Aynen öyle ex mavi gözlüymüşOyle bir sormussunki
Ilk aklima gelen sey acaba dedim eski sevgiliden mavi gozlu bir cocugu olmus olabilirmi diye dusundum
sevgilim öksürdü acaba bilerekmi istemsizmi? bana ne anlatmak istemiş olabilüüürrrBir an için duygusallasmis olabilir..çok. fazla herşeyi sorgulamayın allah aşkına ya..
bu adam seni terk edereskı sevgılım mavı gozluydu dedı ama aklıma o gelerek duygusallasmıyoru mdedı bana
bılıncaltına gırmıs ondandır
aynen hani akil bedavaydisevgilim öksürdü acaba bilerekmi istemsizmi? bana ne anlatmak istemiş olabilüüürrr
Madem biliyorsunuz babalik hormonlari oldugunu boyle bir konu acmak neden pekiyok canım ondan degıl de babalık hormonları var galiba
ama daha erken yaaaa
Ne güzel ya. Kocam sarışın mavi gözlü olduğu halde bana nasip olmadı 13 senelik hayalimdi olmadı. Oğlum kumral ela gözlü. Çok şanslısın. Ama senin tarafında da vardır illaki mavi göz geni. Yoksa tek koca tarafıyla olmuyo maviş çocuklar. iki tarafta da mavi gözlüler renkli gözlüler olması şart yani.Bizim evde üç erkek var eşim ve iki oğlum 3 üde sarışın mavi gözlü, üçüde çoooook tatlı, sevgilini çok iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?