Sevgilim Mavi Gözlü bebek görünce neden duygusallaşıyor?

Bende yesil gozlu gorunce bayiliyordum
malum pek bulunmuyor :)
Yani mavi gene varda şöyle guzel bi yeşil goz zor yani
eh benim de gozler ela yesilimsi...ama çocuğum sagolsun konuşturmadi anasinin genini :)

Demem o ki sevgilinde eskiye bi takinti var

Babalık hormonu diye bir şey yok babalık öğrenilen bir şey. Eski hayaller gelmiş onun aklına. Genelde ilk aklınıza gelen doğrudur.

Aa söylemiş bile eski sevgilim mavi gözlüydü diye. Daha neyi sorguluyoruz :) Bir kez daha doğru çıktı ilk akla gelen doğrudur. Sonradan kendimizi rahatlatmak için söylediğimiz "Yok ya şöyle de olabilir" ler değil.

30 yaşımı geçtim ama bende de hala ciddi saflık var yani, ilk önce eski sevgilisi aklına gelmiştir diyenlere " aman bunlarda ne fena ya " diye söyleniyordum ki! Yorumları okudukça adam cidden eskisi mavi gözlü demiş Valla siz fena değil ben safmışım

Duygusallasmanin mavi goz yuzunden oldugunu nerden cikardiniz?

Eskisi mavmis miymis? Yani bu durumda ne yapılır bilmiyorum :-(

Oyle bir sormussunki
Ilk aklima gelen sey acaba dedim eski sevgiliden mavi gozlu bir cocugu olmus olabilirmi diye dusundum

Bizim evde üç erkek var eşim ve iki oğlum 3 üde sarışın mavi gözlü, üçüde çoooook tatlı, sevgilini çok iyi anlıyorum.

Bizim evde üç erkek var eşim ve iki oğlum 3 üde sarışın mavi gözlü, üçüde çoooook tatlı, sevgilini çok iyi anlıyorum.
Ne güzel ya. Kocam sarışın mavi gözlü olduğu halde bana nasip olmadı 13 senelik hayalimdi olmadı. Oğlum kumral ela gözlü. Çok şanslısın. Ama senin tarafında da vardır illaki mavi göz geni. Yoksa tek koca tarafıyla olmuyo maviş çocuklar. iki tarafta da mavi gözlüler renkli gözlüler olması şart yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…