• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim mesajlarima cevap vermiyor?

turkce dersi vermedim fakat kelimelerine dikkat ederseniz asiri bozuk kelime yapilari var kelimeleri degistirerek yaziyor, sadece bunu vurgulamak istedim
Katlanamıyor kelimesini görünce sert olduğunu düşünerek öyle yazdım. Bu kelime nedense bende hep kötü his barındırıyor, bir an istemsizce kendimi konu sahibinin yerine koyunca aynı şeyin onda da olacağını düşündüm. Ama demek istediğinizi anladım şuan :)

Sevgilim salı gunu eskisehire gitti ( 9 aydır sevgiliyiz) gezmeye ama surekli yazmasını tabikide istemem geziyor sonucta ama bana salı gunu hiç yazmadi carsamba da 12 den sonra yazdi bana kolye almıs onu söylemek için baya konustuk cok ilgili davrandı ama gun içinde hiç yazmadi simdide Ankara'ya gelmis olmasi lazim persemse aksamı eve geccem dedi hani cok zor degil bence haber vermrk ya da gunaydn iyi geceler yazmak hiçbirinide yazmıyor Şu an Ankara'da ama gene yazmadi mesjlarıma da bakmıyor sizce sogudumu, baska biri oldundan da suphelenmiyor degilim ama guvenim de var sizce neden yazmıyor normal mi yazmaması?
Sevgili olduğunuza emin misin? Sürekli konuşulması gereksiz tabi ama sizin ki minimal de bile değil çok uzaksınız

Sevgilim salı gunu eskisehire gitti ( 9 aydır sevgiliyiz) gezmeye ama surekli yazmasını tabikide istemem geziyor sonucta ama bana salı gunu hiç yazmadi carsamba da 12 den sonra yazdi bana kolye almıs onu söylemek için baya konustuk cok ilgili davrandı ama gun içinde hiç yazmadi simdide Ankara'ya gelmis olmasi lazim persemse aksamı eve geccem dedi hani cok zor degil bence haber vermrk ya da gunaydn iyi geceler yazmak hiçbirinide yazmıyor Şu an Ankara'da ama gene yazmadi mesjlarıma da bakmıyor sizce sogudumu, baska biri oldundan da suphelenmiyor degilim ama guvenim de var sizce neden yazmıyor normal mi yazmaması?
Eskişehir de başkası olmasın 🤔

Çok yıkıcı yorumlar yapılmış ama bence bazen ilişkilerde mesafe olmalı. Arada böyle kopmalar normal olmalı. Siz de bu süreçte ona anlatacak güzel hikayeler biriktirin. Bir araya geldiğinizde anlatırsınız.

Bizde de arada öyle zamanlar oluyor ama o an ne yaptığını biliyorum ve ararsam vs açar noldu şu an proje çalışıyoruz der pek konuşmaz kapatır. Proje aldığında çok yoğun oluyor. Ama aradıysam mutlaka açar ya da ısrarla yazarsam cevap verir vs, bunları yaptığı için şüphelenmiyorum ama arasam açmasa kafamda soru işareti olurdu. Bir de şu önemli bu adam sadece şehir dışında mı böyle? Normalde de böyleyse ben sıkılırdım açıkçası ama az mesajlaşan arayan çiftler de var çevremde.

Katlanamıyor kelimesini görünce sert olduğunu düşünerek öyle yazdım. Bu kelime nedense bende hep kötü his barındırıyor, bir an istemsizce kendimi konu sahibinin yerine koyunca aynı şeyin onda da olacağını düşündüm. Ama demek istediğinizi anladım şuan :)
bazi insanlar gercekten o tarz kelime kullanimina katlanamiyor. Ornegin ben o kelimelere takilmaktan konunun ozune odaklanamiyorum. kastettigim -de ayri yazilir orada virgul olmaliydi vs degildi sonucta makale yazmiyoruz ama en azindan kelimeler dogru yazilmali diye dusunuyorum. Nabmaliyim da demezsin😁

Ankara'da hiç bir yerde telefon çekmiyor boyun fıtığı oldum kolum havada telefon gezdirmekten heryerde jammer var sinyal kesici askeri güvenlikten dolayı, konum atsan gitmiyor bı tuhaf yani. 2 saat kimseye ulasamadigim oldu. Dün döndüm şükür. Konudan bağımsız söyledim bunu kolum havada da olsa ulasacagima ulaştım nihayetinde herşey niyetle ilgili.

Ya işte bakmıyordu bunuda ailesini bahane etti bi sekilde tselli ettim ama ailevi selerden dolwyi beni cok kırdı ihmal etti genede ondan gitmedim gidemedim cok emek vardı ilişkide simdi de benzer seler oluyo bu sfer desem acıklasam 10 dk yazmaya bilemi vaktin yok diye surekli sana mı yazıcam senin dırdrından bıktım diyor bende onla konusmadan diyorumki nasıl aynı seleri onu yasatabilirim cunku gercekten konusunca duzelmiyor dahada batıyor ben uzuluyom kırılıyorum bunun için kısasa kısas yapmak istiyorum
Eeee neyi bekliyorsun balık baştan kokmuş ne istiyorsun?bu adamla evlenmek mi
Bak sana senaryoyu anlatayım evleniceksiniz ve gece 2 ye 3 e kadar gelmeyecek sorduğundada senin dırdırından bıktım diyecek aynı şimdi dediği gibi benle ilgilen diycen sürekli senle mi uğraşçam diyecek yani çokta şeyyapma yaşında genç benim gibi yaşıtın olarak söylüyorum erkekten bol birşey yok emin ol böylelerini sal gitsin emeği boşver ömrün gider bunla.
Yani kendini yakma derim yinede sen bilirsin ömür boyu bu durumu çekeceksen hayırlı olsun.

Ben bu mevzuya hiç inanmıyorum.
İşte elim değmedi yazamadım falan geçmiyor bana. İnsan cenazeye gitse 1 dk boşluk bulur ya. 😀

Back
X