Sevgilim mi, Ailemi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nerisa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nerisa

Ziyaretçi
10 aydır bi birlikteligim var. Artık bunu resmiyete dökmek istiyoruz söz nişan vb. gibi. Ama ailem erkek arkadaşımın ve ailesinin bana uygun olmadıgını düşünüyor. Erkek arkadaşım lise mezunu ve kuaförlük yapıo bense üniversite okuyorm Lütfen bana yardım edin bi yanda ailem bi yanda 10 aylık ilişkim...

Sırf üni.okduğun içinmi sana uygun değilmiş bu insan?
Benim kuzen ist. üni. bitirdi mali müşavir oldu ama lise mezunu kasiyer bir bayanla evlendi onunda annesi ben tahsilli gelin istiyorum diyebilirdi diyen insanda etrafımda çok var..

Birde aile olarak neden uygun değiller..
Benimkide zengin olmadığı için ve sinoplu olduğu için bana uygun değilmiş:delphin:

Ailenizin erkek arkadaşınızı tanımaya çalışmasını sağlamalısınız.
Böyle durumlarda çift olarak yaklaşımınız çok önemli.
Eğitim durumunuzun haricinde henüz erken diye de düşünüyor olabilir aileniz.
Yani bana göre ciddi düşünmek için erken bir süre 10 ay.
Söz,nişan düşünmeden önce inandığınız bu ilişkinizi ılımlı yaklaşarak ikna etmeye çalışın ailenizi.
Henüz ilişkiyi kabul etmeyen bir aile bu durumda işi ciddiyete dökmek istemez hemen değil mi ?
Dediğim gibi erkek arkadaşınızı tanıması için fırsat verin ailenize,daha sonra ciddiyete gelir konu.

kişi 4 üniv.de bitirse belli değerlere ve potansiyele sahip değilse olmaz yine olmaz...üni. okumak insanı insan yapan bir durum diildir..kişinin daha çok mesleki eğitim aldığı bir kurumdur..insanlar kişilik ,ahlak ,görgü ve değerlerini,tüm bileşenlerini %90 ailenin verdiği eğitim ve çevresinden kazanabildiği edinim ile kazanır..bunu ayırt etmek gerek..erkek arkadaşını da tanıyan ve onunla bu hayati bir önem taşıyan kurum altında birleşmeyi düşünüyor isen ve ondan emin isen aileni sen ikna edeceksin...ölç - tart iyi biç...

Önemli olan hayata bakış açısı
Çalışkan olmasıdır
Herşey tamamda neden size uygun bir aile değillermiş?

CADIARZU tek sorun üniversite okumaması mı? ailesi neden uygun değil mesela

okumakla adam olunmuyor malesef :kahve:

ama sevgilim mi ailem mi diyorsun ya. tabi ki ailen a.s

ailenin bildiği bir durum vardır bence

daha 10 ayda ne ciddiyeti ya. :emir_bebek:

haklısınız 10 ayda ciddiyet olmaz ama onun ailesi çok acele ediyo . Neden acele ettiklerinede bi anlam veremiyorum. Ailemin ailesinini istemeyişinin sebebi onun annesinin biraz basit olması basit den kastım konuşma tarzının ve davranışlarının hiçte hoş olmaması Ya üniversite okumaması sorun degil ben sadece durumu özetlemek için söyledim onu

haklısınız 10 ayda ciddiyet olmaz ama onun ailesi çok acele ediyo . Neden acele ettiklerinede bi anlam veremiyorum. Ailemin ailesinini istemeyişinin sebebi onun annesinin biraz basit olması basit den kastım konuşma tarzının ve davranışlarının hiçte hoş olmaması Ya üniversite okumaması sorun degil ben sadece durumu özetlemek için söyledim onu

Aile çok öenmli tabiki ama herkes uygun cümleleri seçip konuşamıyor..
Böyle insanlar heryerde aynı cümlelerle konuşuyor sizinkilerle de konuştuğu gibi..
Davranıştan kastın ne canım yani nasıl davranıyor annesi..

herkese lan diyerek hitap etmesi örnegin bi gün annemle kuaförde karşılaşmışlar ama annem benimkinin annesi oldugunu bilmiyomuş. Kuaförden eve geldiktek sonra kuaförde bi kadın vardı konuşması davranışları falan hiç hoş degildi di falan dedi demişti bana tabi ertesi gün bi tesadüfle annesi oldugunu ögrendik

Back
X