• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim mi ilgisiz ben mi abartıyorum bilemedim...

dasplatin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
6
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Problemimi en kısa nasıl özetlerim bilemiorm oyuzden biraz uzun olucak sanırım vakti olann okursa çok sevinirim:)
Yaklaşık 9 aydır süren bir ilişkim var.Öncesinde erkek arkadasımla aynı üniversitede ve aynı sınıfta okuduk.4. yıl baya samimi arkadaş olduk.( önceki yıllarda sadece merhaba der geçerdik birbirimize..) sonra okuldan mezun olunca ben memlekete döndüm aradan geçen 1 sene sonrasında tekrar üni okudugum sehre dönüp işe girdim bu süre zarfında ben memleketteyken de hep irtibat halindeydik yani sürekli değil ancak arada araşırdık..Ben memleketten dönünce sık görüşmeye başladık tel konusmalarımız 3 saate cıktı filan derken 6ay sonrasında bana açıldı ve ilişkimiz başladı.Ciddi bir ilişkimiz var; en başından evlilik düşüncesinde oldugunu sölemişti tabiki evlilik suanda yakın değil ikimizinde hayatını yoluna koyması gerekiyor ancak evliliğe giden bir ilişki diyelim.Ben de onu seviyorum.Arkadaşken de bende hep yeri ayrıydı, saatlerin nası geçtiğini bilmezdim yanyanayken de konusurken de çok güler çok egleniriz.Belki ozamanlarda bilinçaltından hoşlanıyordum bilemiyorum..Herşey buraya kadar iyilik güzellik de sorunum bundan sonra başlıyor:))

Yapısal olarak cok rahat bir insan, hiç birşeyi kafasına takmaz o yönüyle benim zıttım böle olması hosuma gitmiyor değil sayesinde ben de beni üzen şeyleri daha az takmaya başladım.Ama ilişkimiz başladıgından beridir ne bir supriz ne bir jest hiçbirşey yok..Birde yıllardır birbirimizi tanıyoruz diye midir bilmem gün içerisinde filan hiç mesajlaşmıyoruz.Akşam biriaz konusuyoruz sonra uykusu geliyor uyuyor.Hani ilşki ilk başladıgı aylar canım cicim aylarıdır ayaklar yerden kesilir her dakika beraber gezilir kafada kavak yelleri eser ya biz de hiç öyle bir durum hiçbir zaman olmadı.Hafta da 2-3 gün görüşürüz ki o bile sistematiktir.pazartesi görüşürsek salı asla görüşmeyiz neden? çünkü dün zaten görüştük..Kavga filan da pek etmeyiz diğer her konuda çok iyi anlaşıyoruz ancak ilgisizliği beni delirtiyor.İlgisizlik tam denemez ama bir heyecan yok.Heyecandan kastım; beni görmek ister, görüşemeyince özledim der falan filan..bunlar hiççç yokk...Güzel bir mesaj filan tatlı bir iyi geceler mesajı güzel bir günaydın mesajı yok...en başından beri hep böyle...Yanyanaykn dilinden seni seviyorum cümlesi hiç eksik olmaz ama nası diyeyim brişeyler eksik gibi...Bu durum beni çok rahatsız ediyor 60 yıllık evli çift gibiyiz yani bir kez de o buluşalım desin seni özledim desin...çok mu şey istiyorum??? ya da bir gün iş çıkışına gelsin süpriz yapsın bu kadar mı zor??

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Canım maalesef erkekler bizim kadar ince olamıyor, senin bu dediğin tarzda benim de ilişkilerim oldu. Ben de sonuç hep hüsrandı gerçi ama hepsi böyle olacak diye bişey yok tabi. Sen de sakın üstüne gitme, onunla bu şekilde mutlu olabiliyorsan arkadaşlığına devam et. Bu arada rahatsız olduğun konuları açıkça konuş, bakalım sana olan sevgisi kuvvetli ise en azından gayretini farkedersin. Olmuyorsa da kendini yıpratma derim. İki kişinin de beklentilerine minimum seviyede de olsa cevap verilmeli bi ilişkide. Hiç bir şey tek taraflı yürümüyor. İkinizin de gayret göstermesi gerekir. Tabi erkek arkadaşının da senin bu rahatsızlığından haberdar olması gerek bence. Umarım hayırlısı olsun hakkınızda.

Zaten birbirinizi uzun süredir tanıdığınız için bu kadar rahat davranıyor olabilir. Sanırım o arkadaşlıktan kalma davranışları alışkanlık etmiş o yüzden böyle davranması olası. O yapmıyorsa siz yapın bişiler, belki oda karşılıkta bulunur.
Onun size olan sevgisinden eminseniz siz adım atın ilişkiye hareket gelmesi için, buna rağmen aynıysa oturup açıkça konuşun.

Canım maalesef erkekler bizim kadar ince olamıyor, senin bu dediğin tarzda benim de ilişkilerim oldu. Ben de sonuç hep hüsrandı gerçi ama hepsi böyle olacak diye bişey yok tabi. Sen de sakın üstüne gitme, onunla bu şekilde mutlu olabiliyorsan arkadaşlığına devam et. Bu arada rahatsız olduğun konuları açıkça konuş, bakalım sana olan sevgisi kuvvetli ise en azından gayretini farkedersin. Olmuyorsa da kendini yıpratma derim. İki kişinin de beklentilerine minimum seviyede de olsa cevap verilmeli bi ilişkide. Hiç bir şey tek taraflı yürümüyor. İkinizin de gayret göstermesi gerekir. Tabi erkek arkadaşının da senin bu rahatsızlığından haberdar olması gerek bence. Umarım hayırlısı olsun hakkınızda.

Canım hızlı cevabın ve iyi dileğin için çok teşekkür ederim:)Açıkçası sanırım ben bu durumdan biraz fazla bahsettim ona ki bana sürekli olarak herşeyi aşıyoruz bir türlü şu konuyu aşamadık gitti diyip duruyor..Bir gayreti, çabası yok değil ama sanki belli bir süre sonra başa dönüyoruz..Sürekli olarak işim çok yogun diyor evet haklı yogun ama bende cok aşırı yogun bir işte çalışıyoruma ama yine de aklımda o var yani.Bazen bu sebepden ilişki bitirilmeli mi diyorum sonra bakıyorum biçok özelliği çok güzel yanındayken de mutluyum acaba bu yaptıgım şımarıklık mı diye kendimi sorguluyorum ve devam ediyorum ancak işte tüm gün hiç mesajlaşmayınca konuşmayınca da üzülüyrum arada da kavga çıkartıyorum..Herşeyin hayırlısı olur inş..

mesaj olayını fazla kafana takma derim, örneğin ben eşimle çıkarken senin gibi şikayet ediyordum hiç mesajlaşmıyoruz arkadaşlarım sevgilileriyle sürekli mesajlaşıyor konuşuyor, demek sen gerek duymuyorsun bana ilgi göstermiyorsun yeterince diye söyleniyordum o da ben mesajlaşmayı sevmiyorum diyordu. O zamanlar beni geçiştirdiğini düşünüyordum ama değilmiş. Şimdi evliyiz ve benimle yeterince de ilgileniyor, o yüzden mesaj atmayı sevmiyor veya mesajlaşmayı saçma buluyor olabilir. Bunu aşmalısın.

Back
X