Ne okulu ki ben 23 o 26 yaşındaAz kaldi okullar acilacak sik disini
Hayır o bende açıkça hadi sanalda sex konuşalm demedi tabiki de sadace seni arzuluyorum gece uyurken seni düşünüyorum vs vs yani devam etsem konuşmaya oraya çekecek o şekilde söyleyim 9 aydır birlikteyizKaç yıllık sevgili olduğunuza bağlı. Büyük konusmayım ama benden sevgilim böyle bişey istese soğurdum
Nasil konusmam gerektigi konusunda yardim isterken tam olarak ne demek istedin acaba.
Bence konusmamalisin ileride elinde koz birakirsin hic girme lutfen boyle biseyeAma ben nasl karşılık vercem nasl konuşcm bilemiyorum aslında konuşmak istiyorum bende hiç böyle bir tecrübem olmadi bi acından da böyle konuşup buluşunca cesaretlenirse diye de korkuyorum gerçi kendini çok iyi bilen biri ama yeni üyeyim bu arada arkadaşlar konuyu yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın nasl konuşmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim sadace
İlişkiniz yeni sayılır. Bence simdiden böyle işlere girme. Sonra daha ilerisini ister ve sende yapmayınca bu konusmalarla seni tehdit edebilirHayır o bende açıkça hadi sanalda sex konuşalm demedi tabiki de sadace seni arzuluyorum gece uyurken seni düşünüyorum vs vs yani devam etsem konuşmaya oraya çekecek o şekilde söyleyim 9 aydır birlikteyiz
Benim ilk ilişki tecrübem olduğu için bilemiyorum tam olarak bir ilişkide nasl davranılması gerektiğiniOkullar acilmadi cok canim darlaniyo demek istiyoyoksa 23 yasinda insanin kuracagi cumle degil bu.
Mahmut abi?
Seks'i sex diye yazıyorsa %90 erkek zaten hiç şaşmaz shshsh. Kibledim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?