• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim neden böyle yapıyor sizce

Evet ya donuyoruz hala bankta oturuyoruzz. Sonra ben üşüyünce kalkıyoruz eve bırakıyor beni bana gidelim mi diye sormadan. İnsan gel biyere oturalım der

ama bu kadarı da tahammül edilir gibi değilmiş ki yuhhh,

yarın öbürgün evlenirseniz falan bu adam neler yapar düşünmek istemiyorum bile 10 tl parayla seni pazara yollar heralde

kuru ekmek yedirir

kışında bankta oturulur mu yahu düpedüz cimri annem bu :cry:

yaşlar küçük mü_?

Daha önce de açmışsın aynı konuyu, yine aynı cevaplar verilmiş. Düzeltmek için bir girişimde bulundun mu?

hahaha aklıma geldi benim bi arkadasın sevgiliside arabadan dısarı cıkmıyomuş evde çay demleyip termosa doldurup arabada servis yapıyomus kıza

kız da bi gün ne böyle gel ısmarlıcam demiş

yok demiş çocuk kafelere gitmem ben insanı keriz yerine koyuyolar 1 bardak çaya 3 tl veriyosun 3 daha koysan kaç demlik cay cıkar demiş

ve bunu diyen özel hastanede dermotolog baştada belirttiğim gibi arabası var :))

hahaha aklıma geldi benim bi arkadasın sevgiliside arabadan dısarı cıkmıyomuş evde çay demleyip termosa doldurup arabada servis yapıyomus kıza

kız da bi gün ne böyle gel ısmarlıcam demiş

yok demiş çocuk kafelere gitmem ben insanı keriz yerine koyuyolar 1 bardak çaya 3 tl veriyosun 3 daha koysan kaç demlik cay cıkar demiş

ve bunu diyen özel hastanede dermotolog baştada belirttiğim gibi arabası var :))

ay gülebilir miyim :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu adam evlenmeye kalksa evde oturmaya ne gerek var onun elektriği suyu gazı onunla mı uğraşacağız
gel bahçeye bir çadır kurup orada yaşayalım diyecek cinsten:KK53:
Şöyle birşey var aç olsun gideriz birsürü şey söyler yer bana sorar ama sadece bu var yani kendi aç olmaya dayanamıyor yemek yiyip kalkıyoruz yine aynıı

Para harcama fobisi de olabilir..:KK53:

Neden öyle diyorsunuz, belki kendisi kapitalist sistem karşıtı ve bu yüzden mekanlara para kazandırmak ve sistem döngüsünün bir parçası olmak istemiyordur. asdf.
Konu sahibi hanımefendi bence sevgiliniz yakında size Das Kapital'i armağan edebilir. Hazırlıklı olun.

Benim eşimde pek sevmez kapalı alanları.Öyle bi kafede saatlerce oturmaz mesela.Ama sevgiliyken yemeğimizi yerdik,çıkar gezerdik ondan sonra.Hava kapalıysa bi sinemaya falan girerdik yani ne bileyim bi alışveriş merkezine falan giderdik ama sizinki cimrilikten gibi geldi bana.Yemek falanda mı yemiyorsunuz çıktığınızda yada hediye almışlığı var
7 aydır beraberiz öyle biyere gidip oturmamız sayılıdır sürekli ora burda dolaşıyoruz bankta oturuyoruz çok sıkıldım bu durumdan böyle şeylerden hoşlananan biri değilim ve insan artık birşeyler istiyor bir süre sonra sıkıyor bu durum ha parası yoktur falan diye düşünebilirsiniz ama bi kafeye gidebilecek biri maaşı var bende öderim o sorun değilde sizce neden böyle yapıyor çok sıkıldım buluşasım gelmiyor

Back
X