Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona soraydın ya hayırdır bi rollendin sanki dieSevgilim biz beraber ust gecitte yururken aniden aylar sonra eskiden hoşlandığı kızı gördü bir baktım baya heyecanlandı sonra kiz kafasini kaldirinca kiza belli etmemek icin toparladi kendini niçin?
Sizce?Ona soraydın ya hayırdır bi rollendin sanki die
eskiden hoşlandığı değil demek ki hala pırpır etmiş yüreğiSizce?
Konuları karıştırdın bacımYa tamam İstanbul kalabalık büyük bir şehir ama millet dünyayı felek felik dolaşıyor
Kendi ülkesinde nasıl kaybolacak
Bence seninkinin derdi ipe un meselesi
Peki kiz kafasini kaldirinca neden toparladi kendinieskiden hoşlandığı değil demek ki hala pırpır etmiş yüreği
Konuları karıştırdın bacım![]()
Caktırmaeskiden hoşlandığı değil demek ki hala pırpır etmiş yüreği
PekiHeyecan yapmıştır olabilir o kadarda büyütmeyin
Yaa kahkaha attım çay içerkeneskiden hoşlandığı değil demek ki hala pırpır etmiş yüreği
Yani sen ne dusunuonYaa kahkaha attım çay içerken![]()
Eğer kuruntu yapmadıysanız, gerçekten heyecanlandıysa, eskide kalmamış belli ki. İçinde kıvılcımlar var hala.Sevgilim biz beraber ust gecitte yururken aniden aylar sonra eskiden hoşlandığı kızı gördü bir baktım baya heyecanlandı sonra kiz kafasini kaldirinca kiza belli etmemek icin toparladi kendini niçin?
Yok baya heyecanlandi ama kiz bakinca hemen topladi kendini neden topladiEğer kuruntu yapmadıysanız, gerçekten heyecanlandıysa, eskide kalmamış belli ki. İçinde kıvılcımlar var hala.
Sizinle aynı şeyi düşündüm.Yani sen ne dusunuon
Ben bir sey dusuneemedimSizinle aynı şeyi düşündüm.
Kıza belli etmek istememiş olabilir ama yanındakine belli etmiş. Bir açıklama yapmadı mı? Hoş ne diyecek sana öyle gelmiş der herhalde haklısın çok heyecanlandım diyecek hali yok.Yok baya heyecanlandi ama kiz bakinca hemen topladi kendini neden topladi
Benim anlamadigim şey neden kiz gorsun istemiyor?Kıza belli etmek istememiş olabilir ama yanındakine belli etmiş. Bir açıklama yapmadı mı? Hoş ne diyecek sana öyle gelmiş der herhalde haklısın çok heyecanlandım diyecek hali yok.
Siyah inci yazmış pardon sizin mesajınız sandım. Siyah inciye katılıyorum eskide kalmamış demek ki.Ben bir sey dusuneemedim
Onemli degil neden iste kiz heyecanlandigini gorsun istemioSiyah inci yazmış pardon sizin mesajınız sandım. Siyah inciye katılıyorum eskide kalmamış demek ki.