• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim neden heyecanlandı?

yazgi1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
3
Sevgilim biz beraber ust gecitte yururken aniden aylar sonra eskiden hoşlandığı kızı gördü bir baktım baya heyecanlandı sonra kiz kafasini kaldirinca kiza belli etmemek icin toparladi kendini niçin?

Sevgilim biz beraber ust gecitte yururken aniden aylar sonra eskiden hoşlandığı kızı gördü bir baktım baya heyecanlandı sonra kiz kafasini kaldirinca kiza belli etmemek icin toparladi kendini niçin?
Ona soraydın ya hayırdır bi rollendin sanki die

Çokta büyütülecek bir şey değil erkekler öyle çocuk gibiler heycanlanmıştır sonuçta senin yanında

Eğer kuruntu yapmadıysanız, gerçekten heyecanlandıysa, eskide kalmamış belli ki. İçinde kıvılcımlar var hala.

Yok baya heyecanlandi ama kiz bakinca hemen topladi kendini neden topladi
Kıza belli etmek istememiş olabilir ama yanındakine belli etmiş. Bir açıklama yapmadı mı? Hoş ne diyecek sana öyle gelmiş der herhalde haklısın çok heyecanlandım diyecek hali yok.

Kıza belli etmek istememiş olabilir ama yanındakine belli etmiş. Bir açıklama yapmadı mı? Hoş ne diyecek sana öyle gelmiş der herhalde haklısın çok heyecanlandım diyecek hali yok.
Benim anlamadigim şey neden kiz gorsun istemiyor?

Back
X