Sevgilim neden sevdiği halde bıraktı?

Bence konu sahibini iliğine kadar çalıştırıp bir de maaş kartını isterlerdi. Üstüne bütün ev temizliği, annesinin bakımı, çocuk bakımı da yüklerlerdi. Sonra da eşsiz eşi televizyonda futbol izlerken çay soğudu diye konu sahibine böğürüp erkeklik taslardı.

Annesi var diye ağız tadıyla bir romantik dizi asla izlenemez, sarılamaz, elele bile tutuşamazlardı. Annesine hizmet etmemek zaten eziyet sebebi oraya hiç girmiyorum.

Tam cehennemlik.

Abartıyorsun demeyin, burada tek başına evi geçindirip üstüne dayak yiyen çok kadın derdini yazdı.
Aynen öyle biz bunları kkda açılan konulardan harmanlayıp tahmin yürütüyoruz fazlası var eksiği yok eminim.

Senin hiç sevgilin olmadı sanırım.1 yılda sadece 1 defa görüştüğün adam sevgilin olmaz.huyunu ,suyunu, oturup kalkmasını,nelerden hoşlandığını,pis mi temiz mi,sorumluluk sahibi mi değil mi vs hakkında sadece telefonla konuşmakla bilgi sahibi olamazsın...canı sıkılmış konuşmuş,vakit geçirmiş..sen de okula gitmiyorsun salgın yüzünden..sen de kendine eğlence aramışsın..eğlencenin adı aşk olmuş...derslerine çalış..üniv kazan..kendi yaşıtlarınla takıl

Daha küçücüksün senn ama
Ailen çok kısıtlayınca sen de ilk ilgi gördüğün kişiyi hayatının aşkı olduğu yanılgısına düşmüşsün inan
Bizler de sevdik senin yaşlarında bırak platonik takıl senin yaşların o yaşlar ki karşındaki kişi de bunun farkında ve bunu sana anlatmaya çalışıyor kırmadan
Sen önce özgürlüğünü kazanmaya çalış ne ailen ne de bir başkasına ihtiyaç duymayacak kadar özgür ol
Özgürlüğün yolu da biz kadınlar için sadece ve sadece eğitimden geçiyor inan

Sana lisede başımdan geçen bir olayı anlatayım mı
Daha 17 yaşında falanım okul gezisine gittik turistik bir yere orda klasiktir ya o şehirde bir erkek grubu takıldı bize arkadaşlarımla
Tanıştık ettik içlerinden birisi çok yakışıklı iyi de birine benziyor tüm kızlar buna anayı yaktı gezi bitti döndük bunlardan birisi arkadaşıma takıldı kız ayrılmak istiyor ayrılmıyor arkadaşımın ailesi de muhafazakâr duysalar fena yaparlar
Neyse sonradan ortaya çıktı ki yakışıklı çocuk da bana takmış Brad Pitt gibiydi ama yakışıklılık karın doyurmuyor 🤪
Ben buarada yazın aile bütçesine katkı olsun diye çalışmaya başladım bu benim çalıştığım yeri öğrenmiş telefon etti bi gün
Buarada arkadaslarımın hepsi de çıkın çocukla diye beni dürtüklüyorlar sürekli
Neyse açtım telefonu napıyosun dedim yeni kalktım deyince ben saat sekizde işe başladım nasıl yatıyosun sen bir erkek olarak dedim sonra okula geldi sıra lise terk dedi ben yine bozdum buna bir ayar verdim arkadaşı rahatsız edip bırakmayana da bir fırça tehdit sizi polise şikayet ederim diye
Biz bunları lise arkadaşlarımla oturduğumuz da konuşur güleriz onlar da senin sayende büyük yanlıştan döndük derler
Bilmem belki faydası olur mu anlattıklarımın demem o ki güzel vakit geçirdin şimdi kaçma vakti bırak nereye giderse gitsin 😂😂

Merhaba herkese. Bu site için küçük olabilir miyim diye düşündüm ama tecrübeli insanlar çok olduğu için yazmak istedim. 16 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce instagram üzerinden sevgilimle tanıştık. Ve 1 yıl çıktık. O 20 yaşında. Aynı şehirdeyiz fakat benim ailem ataerkil olduğu için tek başıma dışarı çıkmama izin vermezler bu yüzden bu 1 yıl içinde sadece 1 kez buluştuk. O buluşma da okula gittiğim bir günde çok kısa sürecek şekilde oldu. Okullar şuan kapalı olduğu için daha gidemedim ve görüşemedik. Ailemin öğrenmesi sorun çıkaracağı için sesli veya görüntülü olarak da fazla konuşmazdık. Ben çok kıskanç biriyim ve sürekli hesaplarında takip ettiği yada konuştuğu kızları sorardım arada kıskançlığım onu bunalmış olabilir. Bide o okumuyo liseye geçince bırakmış ama ben devam ediyorum hala. Neyse 4 ay önce annem yaşlı ev işlerine yardım edecek biri olmalı dedi. Annem amcamın eşiyle konuştu kuzenimi bana isteyecekler falan dedi. Tabi ben şok oldum bide hiç ayrılık olmayacak falan diye konuşuyorduk. Ayrıldık ve bir ay boyunca bişey yap böyle bitmesin diye dil döktüm. 1 ay geçince vazgeçmediğim için geri döndü ve gittiği kadar devam edelim dedi. 1 yılı tamamladık. İki hafta önce de yine ayrılalım yarın bi gün ayrılırsak ikimiz de daha fazla üzülürüz yol yakınken bitsin dedi. Ben yine yıkıldım ağladım falan tabi. Beni engellediği iki gün boyunca yazmadığı da oldu (normalde en geç iki saatte yazar). Uzaklaşıp unutmak istedi falan sonra arkadaş olarak devam edelim dedik. Beni hala seviyor niye ayrılmak istedin diye sorsam sadece istemiyorum diyor. Ve sürekli niye ayrıldın diye sorma engellemek istemiyorum diyor. Bende konuyu kapattım ve şimdi arkadaşız. Temmuzda askerliği var ve gitmeden önce buluşup beni görmeyi istiyo sevgili olmasak da. Bende çok istiyorum ama ailemden dolayı gidemiyorum o da gelemiyor. Sizce neden bıraktı beni annesi için mi yoksa altında başka bir sebep var mıdır? Geri dönme ihtimali yok gibime geliyo ama sizce var mıdır? Görüşleriniz değerli..
Bu nasıl ilişki ? Görüşme yok buluşma yok. Daha 16 yaşındasınız,o da 20.! Güzelce okulunuzu okuyup elinize mesleğinizi almak varken neden böylesi bir sanal aşka kendinizi kaptırıp üzülüyorsunuz? Kaldı ki “annem yaşlı ev işlerine yardım edecek biri lazım” kafası ile evlilik yapmak nasıl bir düşüncedir ? Eşi olacak kişinin hizmetçilikten başka bir vasfı ya da görevi olmayacak demek ki. Buradaki konuları okuyun anlarsınız. Bırakın ne hali varsa görsün. Şu an size “Daha yaşınız çok çok genç karşınıza kimbilir kimler çıkacak.” demek çok sinirinize dokunuyor biliyorum, insan bir türlü inanamıyor bir daha böylesi hisler içine girebileceğine. Aşk bu değil, ilişki böyle bir şey değil, ilerde kişiliğiniz oturunca,beklentilerini saptayınca bunu çok daha net anlayacaksınız. Silin her yerden önünüze bakın. Bu yaşlar bir daha geri gelmeyecek,iş bulma,eş bulma,yuva kurma telaşı olmadan gönlünüzce gezip eğlenmeye,kendinizi geliştirmeye bakın.

Adam sevmiyor ki. Sadece zaman geçiriyor. Yaşın çok küçük şuan ağladığın olaya birkaç ay sonra güleceksin gerçekten hiç değmez. Seni görmek istemesinin sebebi sevmesi değil canı sıkılıyor eğlence arıyor. Ara ara sana kendini hatırlatıyor ki onu bırakma egosunu tatmin et diye.
zaman gecırememıslerkı senede bır kere cıkmıslar

Daha çok küçük ve çok tatlı bir yaştasın. Ve bu yüzden bu yaşadığın senin için çok önemli, ama inan bana yaşadığın şey ne aşk, ne de güzel bir şey değil. Şu an senin yaşına dönebilseydim çok daha fazla ders çalışır, çok daha fazla şey öğrenirdim. Lütfen derslerine çalış ve başka şeylerle ilgilen. Çünkü çok daha güzel ilişkiler yaşayacağın güzel günlerin var önünde. Bu çocuğu da bırak gitsin, inan bir dakikanı harcamana bile değmez

Merhaba herkese. Bu site için küçük olabilir miyim diye düşündüm ama tecrübeli insanlar çok olduğu için yazmak istedim. 16 yaşındayım. Bundan 1.5 yıl önce instagram üzerinden sevgilimle tanıştık. Ve 1 yıl çıktık. O 20 yaşında. Aynı şehirdeyiz fakat benim ailem ataerkil olduğu için tek başıma dışarı çıkmama izin vermezler bu yüzden bu 1 yıl içinde sadece 1 kez buluştuk. O buluşma da okula gittiğim bir günde çok kısa sürecek şekilde oldu. Okullar şuan kapalı olduğu için daha gidemedim ve görüşemedik. Ailemin öğrenmesi sorun çıkaracağı için sesli veya görüntülü olarak da fazla konuşmazdık. Ben çok kıskanç biriyim ve sürekli hesaplarında takip ettiği yada konuştuğu kızları sorardım arada kıskançlığım onu bunalmış olabilir. Bide o okumuyo liseye geçince bırakmış ama ben devam ediyorum hala. Neyse 4 ay önce annem yaşlı ev işlerine yardım edecek biri olmalı dedi. Annem amcamın eşiyle konuştu kuzenimi bana isteyecekler falan dedi. Tabi ben şok oldum bide hiç ayrılık olmayacak falan diye konuşuyorduk. Ayrıldık ve bir ay boyunca bişey yap böyle bitmesin diye dil döktüm. 1 ay geçince vazgeçmediğim için geri döndü ve gittiği kadar devam edelim dedi. 1 yılı tamamladık. İki hafta önce de yine ayrılalım yarın bi gün ayrılırsak ikimiz de daha fazla üzülürüz yol yakınken bitsin dedi. Ben yine yıkıldım ağladım falan tabi. Beni engellediği iki gün boyunca yazmadığı da oldu (normalde en geç iki saatte yazar). Uzaklaşıp unutmak istedi falan sonra arkadaş olarak devam edelim dedik. Beni hala seviyor niye ayrılmak istedin diye sorsam sadece istemiyorum diyor. Ve sürekli niye ayrıldın diye sorma engellemek istemiyorum diyor. Bende konuyu kapattım ve şimdi arkadaşız. Temmuzda askerliği var ve gitmeden önce buluşup beni görmeyi istiyo sevgili olmasak da. Bende çok istiyorum ama ailemden dolayı gidemiyorum o da gelemiyor. Sizce neden bıraktı beni annesi için mi yoksa altında başka bir sebep var mıdır? Geri dönme ihtimali yok gibime geliyo ama sizce var mıdır? Görüşleriniz değerli..
16 yaştan sonrasını okumadım. 16 yaşında yeğenim var ve bana internetten biriyle tanıştım sevgili oldum derse çok üzülürüm. 16 yaş internette sevgili bulunacak değil arkadaşlarınla güzel vakitler geçirip paylaşım yapacağın bir yaş :( hiç mi çevrende kimse yok bu kadar mı yalnızsın. Adamı rahat bırak bence ayrılmışsa senden.

Hiç ailede aklı basında biri yok mu

Canım Kardesim
14.5 yasındayken kendinden 4 5 yas nüuük okul okumayan birine üstelik de Bi kez görüp hiç ayrılmıycaz sözü nasıl verir insan Bi anlatsana.
20 yasında adamın annesi nasıl yaslı oluyor eve yardımcı gerekiyor. Yardımcıdan kastı gelin getirip hizmet ettirmek mi? Nasıl hayat yasıyorsunuz neredesiniz de bu tiplere gönül veriyorsunuz. 3 kızım var sunları okuyunca endişeleniyorum.
Senin makyaj videosu izleyip test cözecek yasın. Engelleyin birbirinizi dersine calış hadi güzel Kardesim

Birkaç yıl sonra böyle bir konu niye açmışım ki diyeceksin güleceksin cringe hissedeceksin kendini adam seni ciddiye de almamış isteme mevzusu uydurma bile olabilir doğruysa bile seni sevseydi bırakmazdı kendini geliştir ataerkil ailene bağlı kalma🥰 Adamla da asla buluşma sağı solu belli olmaz neler duyuyoruz😑

Back
X